Şimdi Ara

2011 NİSSAN JUKE LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
21.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımı alalı 2 ay oluyor... 1,6 tekna düz vites benzinli modeli.. juke diye oturuyor benzin parası göynüme... lpg taktırmak istiyorum...kafama takılan bir kaç soru var...

1) Aracım garanti dışı kalır mı ? kalırsa çok üzülür müyüm ?

2)Yakıtta cok farkedermi? zira şu ara litrede 40 kuruş civarı yakıyor...

3) hangi marka model bir ürün taktırmalıyım

4) antalya da nerede taktırabilirim.. şöyle işinin ehili olan..
    Takan firma garanti verirmi motora...

• ben daha yeni dizel juke aldım. almadan önce benzinli qashqai alıp lpg taktırmayı düşünümüştüm, sonra bayi lpg takılırsa tamamen garanti kapsamı dışında olacağı ve lpg'nin sübap erimesine neden olacağı için, diesel qq'ye de bütçe yetmediği için dizel juke aldım. (tabi bu kararda eşimin etkisi de oldu:) )

japon araçları için garanti çok elzem olmasa da ben olsam bu riske girmezdim.

illa takılacaksa brc'den daha düşük kalitede bir ürün kesinlikle tercih edilmemeli.
  • Evet bayi bana da önermedi. Neden bu kadar çok yakıyor dediğimde de olcak o kadar diyor nissan kırmızıtaş tan hiç memnun kalmadım bu arada... LPG yi halen düşünüyorum. eğer takan firma garanti verirse hemen taktırcam... bayide serviste bi yağ değiştiriyorlar 200 tl alıyorlar.. dışarıda değiştirsem 70 tl civarında.. bayiye öptürmüycem artık... kaporta da sıkıntı olsa kasko var zaten :) bayileri sevmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: silindir

Evet bayi bana da önermedi. Neden bu kadar çok yakıyor dediğimde de olcak o kadar diyor nissan kırmızıtaş tan hiç memnun kalmadım bu arada... LPG yi halen düşünüyorum. eğer takan firma garanti verirse hemen taktırcam... bayide serviste bi yağ değiştiriyorlar 200 tl alıyorlar.. dışarıda değiştirsem 70 tl civarında.. bayiye öptürmüycem artık... kaporta da sıkıntı olsa kasko var zaten :) bayileri sevmiyorum

Uysal Otom. -
    AdresAkdeniz San. Sit. 5009 Sokak No: 46
    Telefon0 242 221 40 40
    Faks0 242 221 27 24
    YetkiliÖmer Uysal

Ömer beyle bir görüşün derim belki nissan servisiyle diyaloğu vardır.
    Saygılar

• Nissan Juke Otogaz LPG Sıralı Sistem Otogaz Dönüşümü Araç 25.000 Km Şu Anda 190 krş Yakıyor
  • Nissan Juke 1

2011 NİSSAN JUKE LPG
  • Nissan Juke 2

2011 NİSSAN JUKE LPG
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    4 yıl önce açıldı
    .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.
    11 yıl önce açıldı
    Kia Cerato 2010
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nissan Juke 3

2011 NİSSAN JUKE LPG
  • Antalya'da Hba otogaz İbrahim Usta,
    detayı içinwww.prins-tr.com

saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuktaşkesenprins

Antalya'da Hba otogaz İbrahim Usta,

saygılarımla,

AYNEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykaotogazistanbul

quote:

saygılarımla,

AYNEN

selamlar ustamm

seni anlamak zor bir zavoli övüyosun sonra bi bakmışsın prins e donmüşsünn

sana şimdi bır kullanıcı sorsa ne taktırmalıyım dıye hangısını önenırsın _?

gerçi sende haklısın be ustam ya koskocaman zavoli polaris istanbul bolge müdürlüğünde bile prins takıyolarsa bayılerde haklı yani ........

• quote:

Orijinalden alıntı: adaotogaz

quote:

quote:

saygılarımla,

AYNEN

selamlar ustamm

gerçi sende haklısın be ustam ya koskocaman zavoli polaris istanbul bolge müdürlüğünde bile prins takıyolarsa bayılerde haklı yani ........

sayın ada otogaz

beni anlamak zor dediniz. zavoli ile prinsi yada başka bi cihazı övmem den ötürümü diyosunuz:))))))

mesela siz kullanıcısınız ve bana ne taktırayım derseniz ben size söyle bi, cevap veremezmiyim . gücünüz varsa tabiki prins taktırın ( ki herzaman favorim) . yok okadar olmaz deseniz ben zavoli derim. yada başka

peki neden zavoli yada prins .. çünkü ben bunların yetkili servisiyimde ondan. elimden geldiğince bilgim içerisinde yardımcı olmaya çalışıyorum. ve ben sadece tavsiye ediyorum.

istanbul polaris neden prins takıyor. isterseniz onlara sorun. ha ben düşünüyoprum. gayet normal buluyorum. DÜNYANIN EN KALİTELİ KİTİ PRİNS VSI . ve elit kesime hitap eden bir cihaz. talep arz meselesi. bir cihazın türkiye distribitörü bir cihazında bölge distiribitörü olmuş. bence çokta güzel olmuş.

bu gün bakıyoruz türkiyenin en büyü lpg firması olan atiker kahvecioğlu ile anlaşıp akl, romano, kme cihazların distribitörlüğünü yapıyor. hatta satın alıyor:)) avrupada büyük firmalar aynı çatı altında buluşuyor ve bütün markalar aynı direktifte pazarlanılıyor. ticaret.

pardon sormadan edemicem siz kimsizniz ada otogaz olarak adınız faaliyetleriniz başarılarınız firmanız vs siz meslektaşımı tanımak isterim.

• prins taktırmayı düşünüyorum yönlerdirmeleriniz neticesinde... aracım 2 aylık bir araç rodaj dönemi gibi durumlardan sıkıntı olmasın.. birde garanti veriliyormu ve ne ölçüde. son olarakta hsbc advantage karta taksit ypıyormusunuz.. çok mu oluyorum :)
  • 190 kuruşu şehirler arasımı yakıyor bu arada... şehir içi ise birde garanti varsa kollarınızı açın ben geliyorum
  • quote:

quote:

quote:

saygılarımla,

AYNEN

selamlar ustamm

Adaotogaz polemiği seviyor gibi

Adaotaogaz da ne taktırılması gerektiğini sebepleri ile bilgilendirirse faydalı olur bence,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuktaşkesenprins -- 10 Eylül 2011; 0:41:00 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

saygılarımla,

AYNEN

selamlar ustamm

Adaotogaz polemiği seviyor gibi

Adaotaogaz da ne taktırılması gerektiğini sebepleri ile bilgilendirirse faydalı olur bence,

Sayın Ufuk Bey

farkındaysanız efendım sızınle konuşurken saygı ve terbıye cercevesınde konuşuyorumm
    ve kseınlıkle polemik gıbı derdım yokkk sadece bilgi paylaşımı dogrultusunda hareket edıyorumm
    ve sız buradan dıger arkadaşların avukatlıgınız yapıyorsunuz kusura bakmayın ama
    ben herkes ile konuşurken sevıyemı bılıyor ve ona gore hareket edıyorumm

sayın Ayka Otogaz la bır sorunum fılan yok olmaz olamaz da buna herkes de dahil efendım
    kendılerı zavoli sayfasında zavolinın bır numaralı temsilcisi gıbı yorumlar yapıyor diğer sayfalarda prins i övüyor bunun nedenını sordum sadece .....

mademki prins dunyada bır numara niçin o zaman zavoli takıyosun veya takmaya ugrasıyosun
    tak dunnya markasını bak rahatına .......

siz benım ıyı nıyetle yazılmış olan yazılarımı polemiğe donuşturmeye çalışıonuz boşuna da ugrasmayınız hiç işim olmaz
    ben sızın veya herhangı bır markayı kotuledımmı hayır
    sadece nıyetım dogru bılgılerle dogru paylaşım
    buda durustluk ve herkese acık ve net ve anlaşılabılır bır ortamda olması

saygı ve sevgıyle kalın

• BENCE DÜNYANIN BİR NUMARALI CİHAZIDIR PRİNS VSİ. iyide sadece prins taktırmıyorum. neticede herkes ekmeğinin derdinde ve hem ticaret için sektörde çalışıyoruz. 5 yıllık zavoli bayisiyim. memnunum. her cihazın kendine göremüşterileri var. ve ben ticaret yapıyorum.

bence sorduğunuz soru çok saçma. her kesime hitap edencek markalarla işimi elimden geldiğince en iyi şekilde ve sorunsuz yapmaya çalışıyorum. ve çok şükür bunuda uyguluyorum. zavoli deneyimim var bilgm var ve bu bilgi çerçevesinde insanlara yardımcıolmaya çalışıyorum. ve kimseye illaki bunu takacaksın demiyorum. tavsiyede bulunurum . müşteri kendi bütcesine göre kendini ayarlar ona göre seçimini yapar. bunu yargılamak ne kadar doğru sorarım size. bence sizde burda insanlara yardımcıolamaya çalışan kişilerti saçma bi şekilde yargılamaktan vazgeçin. bilginiz çerçevesinde sizde yardımcı olun. yok olamıyorsanız bir meslektaşımız olarak eksğimiz olduğunu düşünüyosanız adımız belli numaramız belli ararsınız bu bu konuda hatalısınız dersiniz. hatamız varsa size teşekkür ederiz. yok hatamız yoksa bize yardımcı olmaya çalışan ada otogaz ı yine yaklaşımından ötürüteşekkür ederiz. bildiğiniz kafanızı kurcalayan bişey varsa tekrar buyrun yazın. ama neden bu markayı takıyposun diye saçma bi soru yazmayın. ben diyarbakır bölgesindeyim ve bu bölgeninihtiyacına talebine göre cihaz bulundurur ve işimi yaparım. çok basit bisorunun cevabı budur.

ve siz cevabını vermediniz sorduğum sorunun.. kimsiniz .

• Konu nerelere gelmiş

Prins le görüştüm 10 taksit 3500 tl gibi bir rakam çıktı ortaya... Fiyat çok sorun değil ama yinede şüphelerim var bakalım ne olacak biraz daha araştırma yapıp kararımı vereceğim...
  • Fiyatı Normal 3500 tl 10 Taksit
  • quote:

Orijinalden alıntı: silindir

Konu nerelere gelmiş

Prins le görüştüm 10 taksit 3500 tl gibi bir rakam çıktı ortaya... Fiyat çok sorun değil ama yinede şüphelerim var bakalım ne olacak biraz daha araştırma yapıp kararımı vereceğim...

Bide ROMANO ile ilgili de bir araştırma yapmanızı öneririm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.