Şimdi Ara

2011 Otomatik Focus Alacam Ama Yardımınız Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 1.6 Motor otomatik Focus almak istedim ancak bu araçların 4 ileri olduğunu ve yakıt çok gittiğini dair yazılara denk geldim. Beri yandan bu modellerin 4 ilerimi yoksa 6 ilerimi olduğunuda tam öğrenemedim. Yine aynı söylentiler arasında 4 ileride yokuş çıkma sorunu randımansız filan dendiğini denk geldim ancak öte yanda kullananlarında o kadar verimsiz bir durum yok dediğine şahit oldum derken ambeleye döndüm hepten.

2011 temiz otomatiklerin piyasası 39, 42 tl arası değişiyor. Ben bu aracı üç yıl sonra çokta zarar etmeden satmak üzere almak istiyorum. Bunuda göz önünde bulundurarak araç konusunda uzman veya bu araçta tecrübeli arkadaşların al yada alma diyeceği tavsiyesine ihtiyacım var.

Teşekküler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thealico -- 14 Aralık 2016; 9:27:19 >

• 1 yıl kullandim. Titanium olanı alirsan çok memnun kalırsın. Otomatigi 4 ileri sağlam bir sanzimandir. Tam hatırlamamakla birlikte ya 45.000 de ya 60.000 de yağı degistimi ömür boyu sorun çıkarmaz. Sahibinden otomatik şanzıman yağının zamanında değiştiğinin faturasını isteyin.

Yakit tüketimine gelirsek öyle abartildigi kadar çok yakmiyor. S.disi 6.2, s.ici ortalama 11.1 yakardi. Şu anda 7 ileri otomatik Corolla kullaniyorum aynı kullanimla aynı güzergahta s.disi 6, s.ici 11.4 yakıyor. 7 ileri olması daha az yaktirmadi maalesef.

Motoru 100 beygirdir. Buna tork konvektorlu otomatik şanzıman eklenince yokuslar sorun oluyor ki zaten bu yüzden satmistim. Lpg ile uyumludur ama 60.000-70.000 km sonrası subap değişimi ister.

Lakin motoru 100 değil 125 ve üzeri olsaydi 10 yıl kullanirdim o kadar memnundum aractan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır aldım,hala kullaniyorum.113 bin km ye geldim.2 bin km de iken lpg taktirdim,98 bin de subaplar değişti.Yakıt tüketimi lpg olunca sorun olmuyor.Şanzuman yağını hiç değiştirmedim,ne vurdurma,ne yokuşta salma var,hala taş gibi.Sorun yokken kurcalamayi düşünmüyorum.Motor elektronik mekanik hiç bir sorun yaşamadım,subap harici ki o da lpg kaynaklı.Trim sesi hiç yok halen daha.Yol tutuş,yol hakimiyeti üst seviyede.Performans manuele almazsanız kötü.Ama manuel modda kaptırdiniz yokuşlarda sol şeriti bırakmak zorunda kalmıyorsunuz.

• Talip olduğum araçlar malesef titanium yok. Km aşağıdaki şekilde bakımları yapılmış anladığım kadarıyla, verdiğniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-ford-focus-1-6-trend-x/sahibinden-hasar-kayitsiz/6447392

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-prins-lpgli-otomatik-373575408/detay/

• İkinci ilandan kıllandım.Ciddi bir kazaya karışmadım derken? Ne gibi ciddi olmayan kazalara karışmış olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: vb35

İkinci ilandan kıllandım.Ciddi bir kazaya karışmadım derken? Ne gibi ciddi olmayan kazalara karışmış olabilir?

Tramerde 2 kaza var birisinin fiyatı yok diğeride 680 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.