Şimdi Ara

2011 Peugeot 407 1.6 Hdi 110 HP Hararet Sorunu! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimse olaya benim açımdan bakmamış kazaların yüzde 90 insan hatasından olduğunu söylüyorlar, dizeli kullanmak her yiğidin işi değildir herkes dizel motoru sürer ve sadece söförcük olur, uzun ömür dizel motoru sürende söfördür araç 2011 olması hiç farketmez araç sondaj süresinin nasıl geçtiğine bakar motoru devamlı devirsiz kullanırsan şekil A'da görüldüğü gibi kucağına alırsın. Marka muhabbetine çeviren arkadaşlar hiç araçtan anlamıyorsunuz hiç kusura bakmayın Bu arkadaşa dünyanın en sağlam arabasını versen hurdaya çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cix.melih

Kimse olaya benim açımdan bakmamış kazaların yüzde 90 insan hatasından olduğunu söylüyorlar, dizeli kullanmak her yiğidin işi değildir herkes dizel motoru sürer ve sadece söförcük olur, uzun ömür dizel motoru sürende söfördür araç 2011 olması hiç farketmez araç sondaj süresinin nasıl geçtiğine bakar motoru devamlı devirsiz kullanırsan şekil A'da görüldüğü gibi kucağına alırsın. Marka muhabbetine çeviren arkadaşlar hiç araçtan anlamıyorsunuz hiç kusura bakmayın Bu arkadaşa dünyanın en sağlam arabasını versen hurdaya çıkarır.

Bu arkadaşta büyük ihtimal benim mağduru olduğum Özel Pejo Servisi elemanlarındandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimAtmaca

quote:

Orijinalden alıntı: bulentboz

quote:

Bu sağlam işin ehli ustayı veya servisi nerden bulabilirim varmı tanıdığınız sorunu kökten çözebilcek bi usta ? Erzurumdaki usta yaptım dedi parayı cebe indire gandi yaptı Ama aynı sorun hala devam ediyor.

maslak oto sanayide pejo özel servisi paris oto dursun usta var. oraya götür sorununu kesin çözer. bende pejo 307 vardı ustalar uğraştı yapamadı. en son ona götürdüm problemi 1 günde çok da uygun fiyata halletti.

Özel pejo servisimi Allah Korusun!!! Bi daha kazıklanmaya niyetim yok...Pahalı olcak ama Yetkili Pejo Servisi olup garantili iş yaptıracağım...Teşekkürler.

Siz bilirsiniz. Benide pejo yetkili servisi kazikladi. Sonra baktim olacak gibi degil internetten arastirarak bu servis ve ustayi buldum. Sorunumu cozduler. Servise kalsaydim daha bir suru alakasiz parca degistirip para alacakti

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu sağlam işin ehli ustayı veya servisi nerden bulabilirim varmı tanıdığınız sorunu kökten çözebilcek bi usta ? Erzurumdaki usta yaptım dedi parayı cebe indire gandi yaptı Ama aynı sorun hala devam ediyor.

maslak oto sanayide pejo özel servisi paris oto dursun usta var. oraya götür sorununu kesin çözer. bende pejo 307 vardı ustalar uğraştı yapamadı. en son ona götürdüm problemi 1 günde çok da uygun fiyata halletti.

Özel pejo servisimi Allah Korusun!!! Bi daha kazıklanmaya niyetim yok...Pahalı olcak ama Yetkili Pejo Servisi olup garantili iş yaptıracağım...Teşekkürler.

Siz bilirsiniz. Benide pejo yetkili servisi kazikladi. Sonra baktim olacak gibi degil internetten arastirarak bu servis ve ustayi buldum. Sorunumu cozduler. Servise kalsaydim daha bir suru alakasiz parca degistirip para alacakti

Madem yetkili pejo servisi niye Pejo Türkiye Distribütörlüğüne şikayet etmedin ? Özel servis kazıkladımı hiçbir yasal hakkın helede Fatura elinde yoksa yok...Oysa yetkili serviste Fatura zorunludur ve aynı Arızayı ikinci defa Tekrar ettimi yapmak zorunda...Yapmazsa Türkiye Distribütörüne o markayı şikayet et mağduriyetini kanıtla Yetkili servis yandım yandıma düşüp seni arıycak gel sorunu çözelim diye

Özel servis aynı sorun ikinci defa tekrarladımı Yaptımya abi sana çalışır şekilde teslim ettimmi ettim diyor...Ömür boyumu araca garanti vereceyiz diyor...Yetkili servis 1 yoluyorsa...Özel servis 5 yoluyor...Özel servise nisan 2014'te 1.300 TL Hararet sorununu hallet diye verdim...SORUN HALA DEVAM EDİYOR NE İŞ ? Para cebe indi iş bitti işte özel servis bu! Oysa yetkili servise o 1.300 lirayı verseydim şimdi elimde Faturayla Distribütör vasıtasıyla şuan aracım ücretsiz yapılıyo olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 23 Ağustos 2014; 22:42:19 >

• quote:

Kimse olaya benim açımdan bakmamış kazaların yüzde 90 insan hatasından olduğunu söylüyorlar, dizeli kullanmak her yiğidin işi değildir herkes dizel motoru sürer ve sadece söförcük olur, uzun ömür dizel motoru sürende söfördür araç 2011 olması hiç farketmez araç sondaj süresinin nasıl geçtiğine bakar motoru devamlı devirsiz kullanırsan şekil A'da görüldüğü gibi kucağına alırsın. Marka muhabbetine çeviren arkadaşlar hiç araçtan anlamıyorsunuz hiç kusura bakmayın Bu arkadaşa dünyanın en sağlam arabasını versen hurdaya çıkarır.

yeni nesil turbo dizel motorların tamamı devirsiz kullanılıyor. çoğunda artık dpf için bile devirli kullanmaya gerek kalmıyor.

otomatik araçlarda hemen her zaman 1700 devir civarında vites atıyor. hepsi gitti o zaman aldık motoru kucağımıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

yeni nesil turbo dizel motorların tamamı devirsiz kullanılıyor. çoğunda artık dpf için bile devirli kullanmaya gerek kalmıyor.

otomatik araçlarda hemen her zaman 1700 devir civarında vites atıyor. hepsi gitti o zaman aldık motoru kucağımıza.

Aracı genelde 2.500 deviri geçmeden kullanırım...Çok nadir 3.000 - 4.000 deviri geçerim oda çok kısa olmak kaydıyla.

2009-2010'da 2005 model pejo 407 2.0 hdi aracım vardı...O aracı yüksek devir kullanıyordum Neden o araç hararet yapmıyordu ? Neden bir gram su eksiltmiyordu ? O araçta dizeldi pejoydu 407 idi...Sorun kullanıcı faktörü olsa bir önceki pejo 407 2.0 hdi motorlu aracımdada aynı sorunu yaşardım...Demekki sorun araçta kusur araçta ve bir parçasında Ama hangi parçası bunuda Eylül ayında Yetkili servise gittiğimde görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 23 Ağustos 2014; 22:51:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

HDİ ve DCİ piyasanın dizelleri ve motora suç buluyorsunuzda hiç mi düşünmüyorsunuz bu motorlardan binlerce piyasada gezmekte üzümcüyü dövüyorsunuzda bağcının suçu nedir ben buna bakarım,bizim şirket araçların ya renault yada peugeot'tur. Hepsi dizeldir bu motorlar gayet sağlam bizim çalışanlar araçlara neler yaptığını gördüğüm için araçlar hala çatır çatır çalışmakta şükür kimseyi yolda bırakmadı. Doğal olarak sorun olsa bizdede olmalı bu
    araçlar kişiye özel çıkmıyor

• 2011 Peugeot 407 1.6 hdi Aracımı Hararet ve Motor Suyunu eksiltme probleminden bugün yetkili peugeot servisine bıraktım...Bakalım sorun ne çıkacak...Aracı teslim aldığımda buradan yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Hocam işe su deposunun kapağını değiştirmekle başlayın. Suyun fışkırması sistemde hava olduğuna işaret olabilir. Motor soğukken deponun kapağını açtıysanız hava yaptırmış olabilirsiniz. Onun dışında aracınız kaç binde? Eğer ki yüksek kmde ve ağır bakımları yapılmamışsa devirdaimin değişme vakti gelmiş olabilir ve oradan kaçırıyordur. Dediklerinize göre blok çatlağı conta yanması gibi problemler bulunmuyor. Siz.sağlam bir ustaya gidin araca kırmızı organik antifiriz koysunlar. Aracın suyu kaçırdığı yeri tespit edersiniz böylece.

yazmaya geldim yazmışlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.