Şimdi Ara

2011 Punto Evo Stop Buğulanması(3. Tekrarı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 model punto evomuzda stopların buğulanmasını 3. defa görüyoruz.Daha önce Bir kez stoplarımız değişti orjinaliyle serviste ardından sorunun tekrarlaması üzerine aynı fiat servisi tarafından stopların monte edildiği yere işlem uygulanıp tekrar takıldı ancak sorun bir kez daha tekrarlamış bu sabahSizce aynı sorundan 3. defa mağdur olarak araç değişimi talep edebilirmiyiz?yardımlarınızı bekliyorum..Bu arada herkese merhabalar ben Furkan şimdiden memnun oldum iyi forumlar.

• aynı sorunu bende yaşadım sorun halledildi tekrar etmedi.Bana göre bu sebepten araba değişmez zor bir ihtimal

• Bu aracın kusurlu olduğunu göstermez mi ?
    Sizin aracınızda bu problem halen mevcut mu değilse nasıl bir çözüme gidildiğini söyleyebilirmisiniz?
  • Sorununuz çözülmüş mesajınızı tam anlamadan mesaj yazmışım kusura bakmayın sizde nasıl bir işlem uygulandı ?

• Bende böyle düşünüyorum ve sizi anlıyorum ama sıfır alınan bir araçta her soğuk havada böyle birşeyin yaşanması kusur değilmidir?Amcamda citroen c4 var aracı eskişehirde aracında böyle bir problem yok bizim aracımız aydında eskişehire göre sıcaklıklar gayet yüksek olmasına rağmen böyle bir sorun var eğer c4 te olmaması doğal derseniz gene eskişehirde eniştemde 206+ var ondada hiç böyle problem olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HigHVoltaGe61

Bende böyle düşünüyorum ve sizi anlıyorum ama sıfır alınan bir araçta her soğuk havada böyle birşeyin yaşanması kusur değilmidir?Amcamda citroen c4 var aracı eskişehirde aracında böyle bir problem yok bizim aracımız aydında eskişehire göre sıcaklıklar gayet yüksek olmasına rağmen böyle bir sorun var eğer c4 te olmaması doğal derseniz gene eskişehirde eniştemde 206+ var ondada hiç böyle problem olmadı.

fransız araçları bile buğulanmıyormu diyorsunuz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allons-y -- 24 Aralık 2012; 22:44:57 >

• Kalite farklarından bahsetmek istemiştimBurada ayıplı mal olma olasılığı varmıdır çünkü aynı sorun 2 defadan fazla tekrar edildiği takdirde yenisi ile değişim talebinde bulunabiliyoruz diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.