Böyle olunca sorun ne oluyor biraz da onlardan bahsetseniz
benim gibi sol eli direksiyonun üstünde sağ elinin dirseği kol dayamada eli viteste arasıra radyoyu klimayı kurcalıyosan elin viteste takılıyosan titremesi sorundur
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih211
Sorun vitesin gaza basınca oynamaması gerekirken oynaması başka birşey değil.Belki biraz sürücüye rahatsizlık verir o kadar.
Ben rönoya röno demem vites kolu sallanmazsa
Aracım 2004 Megane I Vites Azer Bülbül gibi Demek ki problem yokmuş
rönoysa zaten heryeri oynar.
iyide aracın symbol çok normal yani öyle şeylerin olması...
Renault Güvencesi
quote:
Orijinalden alıntı: laax
quote:
benim gibi sol eli direksiyonun üstünde sağ elinin dirseği kol dayamada eli viteste arasıra radyoyu klimayı kurcalıyosan elin viteste takılıyosan titremesi sorundur
Yani teknik olarak bir sıkıntısı oluyor mu ciddi bişeyler ? Benim de elim vitesten inmiyor bende bazen hissediyorum da inş büyük bir sıkıntı yaratmıyordur eli titretmeden başka
Bütün vosvoscuları zorla rönocu yapıyorlar.Allah ım sen beni koru yarabbim.
Duratorq çok geçmiş olsun.Umarım ciddi hasar yoktur.
gayet uzuy bir durum olmakla beraber renolarda normal; eski arabamda vardı.. arkadaşım kullandığında şaşırmıştı,bozuk sandı arabayı.. frene basınca el freninin hareket etmesi gibi bişey merak ediyorm EDC renolarda da var mı bu durum
2004 megane, 2005 clio ikisinde de vardı fakat bir ara master la uzun yola çıkmıştık, o araçta görmedim öyle bir şey. Alışırsınız ya dert etmeyin.
grande punto kullanan birine garip gelmedi..
Renoların genel problemi bu sıkıntı yok renoların şanzıman kulaklarında genellikle boşluk oluyor genelde.
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Bütün vosvoscuları zorla rönocu yapıyorlar.Allah ım sen beni koru yarabbim.
Bu sorun renaultlarda standart özellik. Toroslardan tutun Megane, Laguna eski Symbol lerin hepsinde var. En azından benim kullandığım bütün araçlarında vardı. 30 yılda aşamadıysa bu problemi ben bu firmadan araç almam. Renaultlar ne kadar iyi-güzel olsa yinede bu özellik yüzünden araçlardan soğuyor insan.
birgün herkez renocu olacak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Duratorq
Arkadaşlar selamlar, size bir konu danışmak istiyorum.
Aracımla kaza yaptığım ve serviste olduğu için kasko şirketinin tarafıma tahsis ettiği 2011 Renault Symbol 1.2 Benzinli aracı bugün teslim aldım.
Araç dış görünüm ve iç mekan olarak fena olmasa da kafama takılan birşey oldu. Daha 7 günlük olan 500 kilometredeki Symbol'un gazına basılıp bırakıldığında anlam veremediğim ve rahatsız edici biçimde vites de ileri-geri hareket ediyor. 2011 model ve 0 kilometre bir otomobilde normal birşey midir bu, yada sadece bana tahsis edilen Symbol'e mahsus bir durum mudur merak ediyorum doğrusu. Kullananların yorumlarını almak istedim.
sizin aracınız tdci focus değil miydi neden benzinli araç aldınız ?=
Hayır, 2011 Passat TDI almıştım. Focus TDCI'ı 3-4 ay önce satmıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
Sizde Yeni kasa Passat vardı sanırım.Geçmiş olsun.Ne oldu?
Bir dikkatsizliğim sonucu arka sağ kapı ve çamurluğa hasar verdim, şu an serviste.
quote:
Orijinalden alıntı: ilker67
Taner beye Fluence vermişler, size Symbol :)
Evet onu şimdi farkettim, ancak İstanbul'dan değil İzmit'ten almak zorunda kaldım aracı, çok bir seçeneğim yoktu.
quote:
quote:
Sorun olarak gördüğüm aynen budur. Ben kendi aracıma özel birşey sanmıştım ama demek ki öyle değilmiş.