Şimdi Ara

2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.725
Cevap
41
Favori
165.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biri kia ceed turbo dizel ile kiyaslar, avensis hantal der,
    Diğeri linea 1.6 turbo dizel ile karşılaştırır, avensis hantal der,
    Biz demiyoruz ki, avensis turbo arabalardan daha iyi ivmelenir diye,
    Diyoruz ki atmosferik motorlu araçlar içinde kimse avensise hantal muamelesi yapmasın,
    hantal olduğunu düşünenler hiçbir şekilde atmosferik motor almasın, turbo dizel alsın.
    .
    Bahsedilen,
    Insignia 115 bg , bir komşumuz aldı, bir ay ancak dayanabildi, araba gitmiyor, dedi ve farkını verip turbosunu aldı,
    Mondeo 125 bg , orta direk sağlam bir D sınıfı, ama avensis daha hantal ve kalitesiz değil,
    mondeo 2007 de, avensis 2009 da çıktı ve daha güncel.
    Passat, A4, Exeo : malum 102 bg hitler motorlu , performans, ivmelenme, yakıt gibi konularda avensise yaklaşamaz. Avensis almadan önce 33500 liraya 2009 exeo style almak üzereydim, gerçekten A4 gibi kaliteli ve donanımlı bir araç ama test ettik 102 bg hitler motor çok yetersiz, aracı 1. Vitesde kaldırana kadar göbeğiniz çatlıyor , yakıt tüketimleri de çok fazla,
    115 bg Fsi de performans olarak geride, zaten 2.el Önemli ise Fsi nin ki çok düşük,
    Ama otomatik vitesli araç düşünenler için passat tiptronic Fsi motorlu 35 bin lira civarında güzel bir seçenek. Exeo da fiyat performans ve konfor, kalite, donanim olarak bütün 102 bg lik hitler motorlu araçlar içinde en alınabilir olanı bence..
    Ayrıca bahsedilen araçların hepside avensise göre yakıtları fazla,
    2. El bizim için önemli değil,
    Zaten önemli olsaydı C veya B sınıfı alırdık,
    Ha bu arada 2. Eli çok da kötü değil,
    Insignia, mondeo, passat Fsi, exeo vs zaten avensisden daha hızlı satılan araçlar değil.
    Sadece 102 lik passat daha hızlı satılabilir ki o da performans olarak hayal kırıklığına uğratabilir.
    .
    Bu arada corolla ile ortak kokpit kullandığı da nerden çıktı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 25 Mayıs 2014; 19:46:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Biri kia ceed turbo dizel ile kiyaslar, avensis hantal der,
    Diğeri linea 1.6 turbo dizel ile karşılaştırır, avensis hantal der,
    Biz demiyoruz ki, avensis turbo arabalardan daha iyi ivmelenir diye,
    Diyoruz ki atmosferik motorlu araçlar içinde kimse avensise hantal muamelesi yapmasın,
    hantal olduğunu düşünenler hiçbir şekilde atmosferik motor almasın, turbo dizel alsın.
    .
    Bahsedilen,
    Insignia 115 bg , bir komşumuz aldı, bir ay ancak dayanabildi, araba gitmiyor, dedi ve farkını verip turbosunu aldı,
    Mondeo 125 bg , orta direk sağlam bir D sınıfı, ama avensis daha hantal ve kalitesiz değil,
    mondeo 2007 de, avensis 2009 da çıktı ve daha güncel.
    Passat, A4, Exeo : malum 102 bg hitler motorlu , performans, ivmelenme, yakıt gibi konularda avensise yaklaşamaz. Avensis almadan önce 33500 liraya 2009 exeo style almak üzereydim, gerçekten A4 gibi kaliteli ve donanımlı bir araç ama test ettik 102 bg hitler motor çok yetersiz, aracı 1. Vitesde kaldırana kadar göbeğiniz çatlıyor , yakıt tüketimleri de çok fazla,
    115 bg Fsi de performans olarak geride, zaten 2.el Önemli ise Fsi nin ki çok düşük,
    Ama otomatik vitesli araç düşünenler için passat tiptronic Fsi motorlu 35 bin lira civarında güzel bir seçenek. Exeo da fiyat performans ve konfor, kalite, donanim olarak bütün 102 bg lik hitler motorlu araçlar içinde en alınabilir olanı bence..
    Ayrıca bahsedilen araçların hepside avensise göre yakıtları fazla,
    2. El bizim için önemli değil,
    Zaten önemli olsaydı C veya B sınıfı alırdık,
    Ha bu arada 2. Eli çok da kötü değil,
    Insignia, mondeo, passat Fsi, exeo vs zaten avensisden daha hızlı satılan araçlar değil.
    Sadece 102 lik passat daha hızlı satılabilir ki o da performans olarak hayal kırıklığına uğratabilir.
    .
    Bu arada corolla ile ortak kokpit kullandığı da nerden çıktı,

niye nefes patlatın ki?
    adam japona karşı... istersen profiline bak.
    adam konu açmış japon sorunsuz mu yoksa diye

japon kötüdür diyenlere konuma destek verdiğiniz için teşekkürler yazmış

corollayla ortak kokpit kullanıyormuş bide buna cevap bile vermedim ama sen kaile almışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüyeEskiTakipçi -- 25 Mayıs 2014; 19:51:14 >

• avensisçi arkadaşlar aracıma kaydırmaz ped seti almak istiyorum ama ebay vs sitelerde avensisle ilgili neredeyse çok az ürün var acab avrupada avalon camry gibi adla mı satılıyor

http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-2008-2009-2010-2011-Toyota-Corolla-Altis-Gate-Slot-Pad-Rubber-Car-Cup-Mats/1289648375.html

mesela şu ürün çok hoşuma gitti sizce hangi modele göre almalıyım@lordford50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüyeEskiTakipçi -- 25 Mayıs 2014; 20:28:29 >

• yeniüyeEskiTakipçi Y kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu tarz ürünler aracin plastik aksaminda leke, solma gibi sıkıntılara yol acabiliyor. Daha once civic forumunda okumuştum. O yüzden ben olsam almazdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Kardeş bu tarz ürünler aracin plastik aksaminda leke, solma gibi sıkıntılara yol acabiliyor. Daha once civic forumunda okumuştum. O yüzden ben olsam almazdim.

bende okudum ama direk güneş gören bölgeler için bu durum geçerli diye düşünüyorum
  • yeniüyeEskiTakipçi Y kullanıcısına yanıt
    ortada bir pislik olunca temizlemek lazım,
    yazım, pisletene değil, pislik bulaşma ihtimali olanlaradır.
    .
    avalon ve camry farklı araçlardır, avensise uymaz.
    kaydırmaz ped seti bende yok ama olsa güzel olur tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

ortada bir pislik olunca temizlemek lazım,
    yazım, pisletene değil, pislik bulaşma ihtimali olanlaradır.
    .
    avalon ve camry farklı araçlardır, avensise uymaz.
    kaydırmaz ped seti bende yok ama olsa güzel olur tabi.

hocam boşverin arkadaş zaten adamın niyetini anlatmış tartışmaya hiç gerek yok haklı olanı okuyanlar anlıyor
    bu arada bu kaydırmaz pedlere ve çin ıvır zıvırlarına bende bakıyorum @yeniüyeeskitakipçi
  • Yarın Adana mega oto brc yetkili bayisinde, aracima dönüşüm yaptiracağim. Brc isteyen müşterisine 3 yıl için 190 tl karşılığında motor sigortası veriyor. Onuda yaptiracak gibiyim. Çevremdeki herkes para tuzağı gerek yok bu araba arıza yapmaz diyor ama ven garantici adamım. 3 yil 100000 km garanti veriyorlar. Ne dersiniz? Sizce deger mi? Yıllık 60 tl feba değil gibi.

• Objektif olun diyene bakın, her yere Fiat yazmış...
  • slalom/yol tutuş testi

mondeo insignia passat ve avensis ...sadece 1i bu testi geçti yanıt....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüyeEskiTakipçi -- 26 Mayıs 2014; 22:37:16 >
  • quote:

Yarın Adana mega oto brc yetkili bayisinde, aracima dönüşüm yaptiracağim. Brc isteyen müşterisine 3 yıl için 190 tl karşılığında motor sigortası veriyor. Onuda yaptiracak gibiyim. Çevremdeki herkes para tuzağı gerek yok bu araba arıza yapmaz diyor ama ven garantici adamım. 3 yil 100000 km garanti veriyorlar. Ne dersiniz? Sizce deger mi? Yıllık 60 tl feba değil gibi.

açıkçası 100 bin km devir ibresi kırmızıda giderseniz yaptırın bence yoksa gereksiz..ama haa içim rahat olsun derseniz sigara parası yaptıın gitsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüyeEskiTakipçi -- 26 Mayıs 2014; 22:39:14 >
  • quote:

Yarın Adana mega oto brc yetkili bayisinde, aracima dönüşüm yaptiracağim. Brc isteyen müşterisine 3 yıl için 190 tl karşılığında motor sigortası veriyor. Onuda yaptiracak gibiyim. Çevremdeki herkes para tuzağı gerek yok bu araba arıza yapmaz diyor ama ven garantici adamım. 3 yil 100000 km garanti veriyorlar. Ne dersiniz? Sizce deger mi? Yıllık 60 tl feba değil gibi.

Aylık 5 lira bişey değil, garantinin içeriği önemli. 3 yıldan sonra ne olacak.?
    3 degil de 5-10 yıl da garanti verebiliyorlar mı?
    Lpg li araçlar Normal şartlarda 4 yılda bir enjektör arızası verebilir ki 4 tanesi 300 lira civaridir.
    8 yıl, 100bin km fusion u lpg ile kullandım başka arıza yaşatmadi.

• Yaptiracam gitsin sigortayida. Keyfime göre eşek niyetine kullanirim yeri gelirse. Izlenimlerimi paylaşırım burada. 3 seneden fazla sigorta yapan yok. Yetkili bayi aracin lpg dönüşümünü biz yapalim 2700 tl'ye garantiden çıkmasın dedi. Benim yaptirdiğim yerle aynı yerde yapiyorlar. Yavaş olun dedim Artık toyota uyanmış eskiden böyle bur teklif yapmazlardi. Lpg önermiyoruz tu kaka derlerdi. Baktilar muşteri kaçiyor, onlarda pastadan pay almaya çalışıyor. Bahsi geçen istasyonda 10 a yakın donusum yapilacak sifir corolla vardi. Zaten Adana'da bu corolla peynir ekmek gibi satiliyor. Her servise gitmemde en az 5 tane plaka bekleyen satılmış araç görüyorum şu pahalilikta bile.( Bende eski Corolla kullanıcısıyım bu arada )

• bol virajlı yolda sabahleyin işe giderken ben
    tüketim hep o değerlerdeydi 20 dakikalık yoldu üstelik
    2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 27 Mayıs 2014; 17:09:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

bol virajlı yolda sabahleyin işe giderken ben
    2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi

Biraz fazla mi ne

• quote:

quote:

Biraz fazla mi ne

doğru -3 lt olmalıydı. yakında biyobenzin üretecek maşallah

• quote:

quote:

quote:

Biraz fazla mi ne

Adamin biri : La bizde dizel bir arava var 3 lt yakiyo, Avensiste araba mı? Hem yakiyor hem gitmiyor bilmem ne. D sinifiymis, konforluymuş, kim uyduruyor bunlari.
    Avensisli adamin biri : Hayatinda hiç avensise bindin mi?
    Adamin biri: Yavvvv kem küm. Corolla daha iyi, ona bindiydim, arkadaşındi araba.
    Avensisli adamin biri : Ya amca he he
    3 gün önce basima gelen bir olaydan alıntı yaptim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biraz fazla mi ne

Adamin biri : La bizde dizel bir arava var 3 lt yakiyo, Avensiste araba mı? Hem yakiyor hem gitmiyor bilmem ne. D sinifiymis, konforluymuş, kim uyduruyor bunlari.
    Avensisli adamin biri : Hayatinda hiç avensise bindin mi?
    Adamin biri: Yavvvv kem küm. Corolla daha iyi, ona bindiydim, arkadaşındi araba.
    Avensisli adamin biri : Ya amca he he
    3 gün önce basima gelen bir olaydan alıntı yaptim

almadan önce arkadaşlara soruyorum ne alayım diye hepsi okumuş bilen insanlar param şu diyorum civic al diyor en boşu oda yok corolla al.Sonra oturuyoruz bi dönem galericilik yapmış ilçe emniyet müdür yardımcısı geldi hah dediler abiye sor:dedim abi ne alayım 2004 vtec al bana dua et

• 5 bin km izlenimlerim ilk sayfanın sonuna eklenmiştir arkadaşlar....
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    "Bu arada daha yeni öğrendim aracın tüm cam açma düğmeleri tek tuşla açılıp kapanıyor.Ayrıca ışıklandırmaları da bulunuyor."
    ne demek istedin, açıklar mısın.?
    birde dinlediğin radyo frekansı bozulunca otomatik düzeltme var demiştin, bu nasıl oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.