Şimdi Ara

2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.725
Cevap
41
Favori
165.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turk110

Ya bu 1. Vites muhabbeti kafamı karistirmaya başladı 132 beygir araba sıkıntı mı çıkarıyor?

Önce şunu yanıtlayın, inanıyor musunuz?
  • Power7Gear kullanıcısına yanıt
    Yok hocam şu forumda o kadar gereksiz insanlar varki sırf yorum yapmak için hayatında arabaya binmemis insanlar yorum yapıyor. Sorsan Corolla ile Avensis i ayırt edemez ama buraya girip 40 yıllık uzman gibi saçma saçma yorumlar yapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=95172601

baksanıza hocam :)
  • quote:

İnternet 10 şey okursanız 2-3 birim bilgi ancak doğrudur. Her yazılana aldırmayın derim. Adamlar Civic daha geniş yazmışlar. Sebep: Honda'sı var. :)
    Yaklaşık 56000 km Yaris 2 1.0 kullandım. O kadar çok yer gezdim ki. Uzun yolda 1. vitese düştüğümü hatırlamıyorum. Kaldı ki bir arabanın küçük vitese düşüyor olması daha kötü veya daha iyi olduğunu göstermez. Gücüne göre, kullanım tarzına göre sizi tatmin ediyor mu etmiyor mu önemli olan o. Mesela yoğun şehiriçi trafikte Yaris daha rahattı, görüş vb daha iyi ama uzun yolda da Avensis rahat. Her aracın artısı eksisi vardır. Sonuçta biz Avensis çok iyi kesin alın desek de sizin kriterlerinize uymuyorsa hiç bir şey ifade etmez. Bence bir bayiye gidip deneme sürüşü yapın. İkinci el de alsanız fikir verecektir.

Çoktan gittim de test aracı yok eskisehirde Avensis in;)

• quote:

Çoktan gittim de test aracı yok eskisehirde Avensis in;)

Ankara'da vardı ama hala var mı bilmiyorum.
  • quote:

ya arkadaş tamam aracın hondadır da gidip honda daha rahat donanımları ve konforu aynı diyerek neyi kanıtlamaya çalışıyorlar anlamadım

accordla kıyasla istediğni de ama sınıf farkı var babasının arabasıyla o kadar çok yorum yapan ergen var ki araç alacak olsam hiç bunlara bakmam,

gider o aracın forumuna üye olur kullanan arkadaşlara pm atarım

ki öyle yaptım almadan önce ve çok iyii oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: homebird

quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

2 yıldır avensis peşindeydim.
    Civic mi avensis mi, passat mı avensis mi konuları açtım, bir çok topic okudum, kullananlara sordum,araştırdım sonuçta avensiste karar kıldım.
    3 gün önce 57.5 bine 2012 makyajlı, lpg li avensisle aranıza katıldım. Satan eleman 40 bin bakımı da bize kitledi . Ne yapalım artık,hamama giren terler. Km 45000.

hayırlı olsun.
    lütfen aracınızı kullandıkça yorum yazarsanız almaya niyetli arkadaşları da bilgilendirmiş olursunuz.

Malum bazıları bizim yalan söylediğimizi ima ediyorlar yok o kadar yakmaz yok otobanda yokuşlarda 1 e düşüyor falan diyenler oldu ona istinaden söyledim.

Hayırlı berektli ramazanlar...

Otobanda 1.vitese düşüyorum diyen kesinlikle yalan söylüyor. 10 günde 2000 km yol yaptım. Uzun yolda 3. Vitesi altına hiç inmedim. 3500 4000 devirde araç yokuslari keçi gibi çıkıyor. Kısaca devir cevirirseniz yokuşta problem yaşamazsınız . (Eski arabam Megane 1 gibi değil ama tatminkar)
    Yalnız 6. Vites geçişi çok belirsiz bazen 6. Vites diye 4 e geçiyor. Yada ben alışamadım henüz bilemiyorum.

zamanla 6. vites geçişine alışacaksınız bende hayatımda ilk kez altı vitesli araç kullandığım için ilk başta alışamamıştım zaten vitesi çok rahat tek parmakla şık şık değiştiriliyor

performans tahmini açısından not:

4 kişi + bagaj tam dolu su şişeleri var 1. litrelik 6 şarlı paket halinde bagajı fulledi o kadar ki araç tümseğe gelince kayık gibi öne arkaya sallanıyordu.

4 kişi iri kıyım ben dahi 400 kg + bagaj full su dediğim gibi.+ lpg ile kullandım

ilçede rampa var rampa da ışıklar var sol şeritte durdum.
    dedim bi performans denemesi yapayım 1. vites sonra 2. vites 4.500-5000 devire vardığımda araç 80 i gösteriyordu rampayı o hızla çıktım tabi sonra 3 e atıp rahatlattım.
    demem o ki çekmiyor diyen adamla sahiden anahtarına kapışmak isterim.
    ha turbolu araçları solluyorum diyen yok ama araç beni tatmin edecek kadar performanslı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 26 Temmuz 2014; 15:10:55 >

• Benim konuyla alakam ne? Bu arada şu var. Hangi Avensis konusu örnek verirseniz sevinirim.

Benim en son yazdığım Avensis konusunda Şirvan Abi'nin kardeşine sıfır Toyota Avensis alıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Benim konuyla alakam ne? Bu arada şu var. Hangi Avensis konusu örnek verirseniz sevinirim.

Benim en son yazdığım Avensis konusunda Şirvan Abi'nin kardeşine sıfır Toyota Avensis alıyordu.

kardeş senin yaşın kaç sen onu söyle hele önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: gölgedeki

quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

ya arkadaş tamam aracın hondadır da gidip honda daha rahat donanımları ve konforu aynı diyerek neyi kanıtlamaya çalışıyorlar anlamadım

accordla kıyasla istediğni de ama sınıf farkı var babasının arabasıyla o kadar çok yorum yapan ergen var ki araç alacak olsam hiç bunlara bakmam,

gider o aracın forumuna üye olur kullanan arkadaşlara pm atarım

ki öyle yaptım almadan önce ve çok iyii oldu

+1
    geçen bi başlıkta gördüm 16 yaşında ergenin teki avensisçinin biriyle tartışıyor ona akıl veriyor kendince.
    düşün daha ehliyetin yok lan senin lise öğrencisisin
    sonrada tutmuş adama sen ergensin diyor ileri zekalı :D

sonra bi hondacı geldi o ergeni destekliyor muhtemelen o da babasının hondasına binen ergenin teki :D

Geçenlerde yeni kasa Civic test etme şansı buldum. Oyuncak gibi geldi Avensis ten sonra Araba sahibi üzülmesin diye iyi güzel dedim ama inandırıcı olmadı galiba.
    Ama Xenon far ve sanruf özellikleri hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 26 Temmuz 2014; 23:22:41 >

• 16
  • Niye arabayı ehliyet mi kullanıyor gibi bir laf söylerdim ama sizinle laf dalaşına girmem ve saygısızlık etmem

doğru olmaz büyüğümsünüz.Ama arabalar hakkında bilgi saihibi olmak için 18 yaş sınırı yok.

AVMlerdeki araçları incelerken kimse bana gelip sen 16 yaşındasın bu aracı inceleyemezsin demedi.

Ya da otomobil hakkında internet ortamlarında sitelere girince 18 yaş üstü içerik vardır yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Niye arabayı ehliyet mi kullanıyor gibi bir laf söylerdim ama sizinle laf dalaşına girmem ve saygısızlık etmem

doğru olmaz büyüğümsünüz.Ama arabalar hakkında bilgi saihibi olmak için 18 yaş sınırı yok.

AVMlerdeki araçları incelerken kimse bana gelip sen 16 yaşındasın bu aracı inceleyemezsin demedi.

Ya da otomobil hakkında internet ortamlarında sitelere girince 18 yaş üstü içerik vardır yazmıyor.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziplayboy -- 27 Temmuz 2014; 1:48:09 >
  • Vallah ben kapısı açık olanlara baktığım için sorun olmuyor.

Bu arada siz şunu anlamadınız galiba AVM'deki Showroomlardan bahdesiyorum.Yani gidip milletin otoparktaki arabasını

parmaklamıyorum.En son Kanyon'un önünde Mercedes C serisi inceledim Mercedes'in showroomun tarzı bir alanı vardı reklam

amaçlı.Birde GLA vardı ama onu incelemedim.

Yanında ama ona bakmaya vaktim olmamıştı.

Yani AVM içinde Showroomlarda konan araçları inceliyorum.Milletin arabasını incelemek zaten doğru olmaz adamın kendi arabası.

Yani fırsat bulduğum araçları hep inceliyorum çyle bilgisayardan ah buymuş zart zurt demiyorum.

Sizin dediğiniz gibi cama yapışma durumu yok.
  • turk110 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ne 1 . vitesi. Millet bir tarafından uyduruyor Tabiki o kadar mükemmel performans beklentimiz yok. Özellikle ara sıra bir turbo itme gücünü ararsiniz eğer daha önce atmosferik japon kullanmadiysaniz. Basınca gidiyor araba. Ekonomi dersen var. Konforu ve fiyatı cabası. Araçta 4 kişi ve full dolu bagajla, sürekli klima açık gidip geldim. 700 km sonunda tüketim göstergede 7.3 lt oldu. (120-130 arası genelde) Sadece şu var. Araç 120'nin üstüne çıkınca ve yüksek hızlarda çok yakiyor.

• Lastikler epeyce aşınmış. Lastik olarak ne tavsiye edersiniz. Bir arkadaşım "Michelin Primacy 3" al diyor ısrarla.

Üzerindeki lastik ebatı 215*55*17. Lastiği illaki bu ebatta mi almak lazım.

• quote:

Lastikler epeyce aşınmış. Lastik olarak ne tavsiye edersiniz. Bir arkadaşım "Michelin Primacy 3" al diyor ısrarla.

http://www.bridgestone.com.tr/Lastik/EA4/02/T001/

Şahsen Bridgestone T001 almayı düşünüyorum ama mevcut lastikler 1 sene daha idare eder.

Orijinal lastik ölçüsünü değiştirmeyiniz. Tüm hesaplar ve testler orijinal ölçülere göre yapılıyor.

• quote:

Lastikler epeyce aşınmış. Lastik olarak ne tavsiye edersiniz. Bir arkadaşım "Michelin Primacy 3" al diyor ısrarla.

KUMHO ku 31..

yağmur performansı A

dördünü 900 tl ye aldım çok memnunum
  • bu arada ortam şenlensin bayağı gerilmiş arkadaşlar

2011 Toyota Avensis_T27_Ayrıntılı İnceleme/Fotoğraf/Karşılaştırma/2013Kasa Eklendi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.