Şimdi Ara

2011 toyota corolla 1.6 comfort extra hangi bayiden kaca alındı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toyota Finans kampanyası ile 2011 toyota corolla 1.6 comfort extra almayı düşüyorum.
    Son günlerde bu modeli alan arkadaş varsa fikir edinmek ve almak isteyenlere yardımcı olmak amacıyla hangi bayiiden kaça aldıklarını belirtirlerse sevinirim.. Şimdiden teşekkürler.

edit:benzinli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muyace -- 18 Kasım 2010; 23:42:26 >

• 38400'e aldım.Kauçuk paspas ve park sensörü hediye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 19 Kasım 2010; 0:01:50 >
  • teşekkürler...
    ben de 38.000 civarında alıcam sanırım.
    alınca bilgilendiririm.
  • 3-5 daha ver dizel al
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpcanmehmet

3-5 daha ver dizel al

+1
  • Dizel tabiki iyi bir seçenek ancak yılda 12-13 000 km yol yapan için dizel ekonomik midir?
  • 10.000 km *100krş=ne yapıyor 1000tl mi satarkende 5000 tl fazlaya çok rahat satarsın 100.000 km 10.000 tl +5000=15.000 tl bunun yanında lpg ciler aracında lpg montajı deneyimi kazanamazlar.sızdırmazlıkdaki çok bilen araç düşmanalrı ile uğraşmazsın.işin özü şu kardeşim benzinli aracı satamadıkları için firmalar bu kandırmacaya gidiyorlar.al öezeliikle paran hangi toyota dizele yetiyorsa keyfine bak.
  • 48.000 liralik araci nasil oyle fiyatlara aldinizi arkadaslar? Bir yardimci olsaniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibritucu

48.000 liralik araci nasil oyle fiyatlara aldinizi arkadaslar? Bir yardimci olsaniz

Arkadaşım yanlış anlaşılmasın dizel değil bunlar benzinli, zaten bu fiyatlar aralık fiyatlarıydı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.