Şimdi Ara

2011 Transit Connect Kombi GLX K210S GLX 1.8 TDCi 110PS PLUS PAKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhabalar Aldığım Araç 2011 Transit Connect Kombi GLX K210S GLX 1.8 TDCi 110PS PLUS PAKET Nedersiz Araç İçin..Birde Arka Yük Bölümdeki Krem Rengi Sag ve Sol tarafa Nasıl Bir Koruma Yaptırabilirm Yardım ederseniz Sevinirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sileli_hasan -- 13 Ağustos 2010; 22:06:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sileli_hasan

Arkadaşlar Merhabalar Aldığım Araç 2011 Transit Connect Kombi GLX K210S GLX 1.8 TDCi 110PS PLUS PAKET Nedersiz Araç İçin..Birde Arka Yük Bölümdeki Krem Rengi Sag ve Sol tarafa Nasıl Bir Koruma Yaptırabilirm Yardım ederseniz Sevinirm

Hayırlı uğurlu olsun,ALLAH utandırmasın.Bir kaç tane fotoğraf çekipte siteye eklerseniz seviniriz...
  • Amin Kardeşim Araç daha yolda Fordun Fabrıkası tatılde oldugu İçin Gecikecek Sanırm Teslım alınca Paylasıcam Allahın iznıyle
  • slm kardes bende caddy vazgecme durumu oldu. bu arac nasıl. kaca geldi sana

aracı gördünmü özelik olarak iyi gözüküyor cok.

alınacak en iyi modeli hangisi sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

slm kardes bende caddy vazgecme durumu oldu. bu arac nasıl. kaca geldi sana

Caddy tabi daha üstün.

Ancak fiyat farkı fazla bana göre, aynı donanımlı caddy 42 küsür, bu en full hali ile 35 e geliyor...

Eski connecte göre daha sessiz geldi bana, işciliği çok daha güzel. Motoru çok tatlı, bastınmı fırlıyor...

Ön göğüs görünümü çok nefis, kullanırken zevk veriyor, çok dikkat çekiyor...

Bende caddy alıcaktım, vazgeçtim bunu aldım, memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

quote:

slm kardes bende caddy vazgecme durumu oldu. bu arac nasıl. kaca geldi sana

Caddy tabi daha üstün.

Ancak fiyat farkı fazla bana göre, aynı donanımlı caddy 42 küsür, bu en full hali ile 35 e geliyor...

Eski connecte göre daha sessiz geldi bana, işciliği çok daha güzel. Motoru çok tatlı, bastınmı fırlıyor...

Ön göğüs görünümü çok nefis, kullanırken zevk veriyor, çok dikkat çekiyor...

Bende caddy alıcaktım, vazgeçtim bunu aldım, memnunum...

Hayırlı olsun .Bu aralar fiyatlar yine fırlamış galiba. Alınırsa Connectin Glx Modeli alınır.Sizde iyi bir tercih yapmışsınız.Helede 110 tadından yenmiyor.Ok gibi fırlıyor.Bagajdaki kısma herhangi bir boyakoruması yaptrabileceğini sanmıyorum ama.Benim aklıma şu cam filimleri gelmişti.Denk getirip deneyemedim.Neticede tırtıklı yüzey.Bir tarafın ucu kalktğı zaman yavaş yavaş gidiyor.Birde iz bırakırmı korkusuda yok değil.Sizden ricam SAğ ayağınıza mukayet olun.Yoksa çokkk yakıyo bu araç dersiniz.Şahsen ortalama 9 litrelerde gezdiğim için biliyorum.

• "Eski connecte göre daha sessiz geldi bana, işciliği çok daha güzel. Motoru çok tatlı, bastınmı fırlıyor"...
    bir yanlışlık olmasın????
    ed:güle güle binilsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezerfen -- 12 Mayıs 2011; 12:50:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9 litre baya fazla ya.yanlışlık olmasın az yaksın diye 110 luk alalım dedik fiyatlar burdada artmıs gözüküyor.

acaba alanlar kaca aldı merak etim.
  • quote:

9 litre baya fazla ya.yanlışlık olmasın az yaksın diye 110 luk alalım dedik fiyatlar burdada artmıs gözüküyor.

acaba alanlar kaca aldı merak etim.

Binince görüşelim diyorum.Şehir içlerinde özellikle söyledim sağ ayağınıza mukayet olun.O arabanın atlaması ok gibi fırlaması felan mazotu çok yaktırıyor.Çünkü basıyoruz.Bunun için 9 litre normal.Haa sakin kullanacağım 5. vites 88km hız 1800-2000 devir le giderim diyorsan yaklaşık 4.5-5 litre arasını görürsün.Vites geçişlerin 2500 ü geçmesin.Helede ilk 5000 km de.

Bana ilk aldığımda dedilerki bas basa bildiğin kadar araba açılsın.Gitsin ne olacaksa garanti süresinde olsunki ileride başını ağrıtmasın.Bende daha 500 ü doldurmadan 180-200 e dayadım arabayı.Ne oldu hiç bişiy.Hazır giden mazot gitti.Yani Sağırlık felan hikaye helede bu devirde.Ben şahinden inip buna böyle alışınca bırakamıyorum.Yolda durduramıyorum.Herzaman önümdeki mıy mıy giden adamlara özendim ama olmuyor.Gidemiyorum.Gençlik den mi acaba.Yada illaki öyle gitmem için başıma allah korusun bişiy mi gelmesi gerekiyor.Sağdan çok gitmeyi denedim.Sanki tüm trafik bana inat 50 ile gitsem bile mutlaka önümde bir araba oluyor ve benden daha yavaş gidiyor.Bunun için hızlanıyorum bende.

Biz 32.750 ya üstbarlar yan barlar ve 2 trafik setini hediye olarak alıp anlaştık. 12750 peşinat 20000 tl 36 ay vadeli 4000 tl faizle aldık.

• Peki bu araca birde chip yapılsa ne olur ?......
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hepsini görmüs biri olarak berlingo derim son karar berlindo silver
    ---------------
    berlindoyuda görmsütüm ama berlindo silver gördükten sonra kesinlikle berlindo silver alın

ben bu aracı alacam almak isteyenler icin aldıgım fiyat 33.500 tl

yani ici kırmızı olan modeli icin bu fiyat.

bakmadıgım arac kalmadı .caddy vazgecmsitim bana yasattıkları sorun yüzünden iyiki böyle olmus düsünüyorum.

msj düzeltme yapılmıstır.
    ----------------
    fordda özelik cok ama işcilik ve kullanılan malzeme yetersiz vede cok yakıyor .

ALINACAK 2 ARAC VAR BU SEGMETTE BAYA BİR ARASTIRDIM.BERLİNDO DAHA BUYUK KASA DAHA HESAPLI YETERLİ ÖZELİKLER DİYELİM

YADA İSTİYEN CADDY ALABİLİR .

DİGERLERİNE BAKMAYA GEREK YOK AT CÖPE )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 13 Mayıs 2011; 19:36:33 >
  • offf off ne Allahsızlar var yaa 4 aylık gözüm gibi baktığım transit connect aracımı almış eline çiviyi yakıt deposu kapağından karşı tarafa kadar boydan boya çizmiz şerefsizin biri..bu insanlık mı arkadaş ya sıfır araç hiç mi Allah korkun yok bu kadar olmaz ya..bunun şikayeti bişeyi yok mu arkadaşlar içim içimi kemiyor şeytan diyor al eline silahı tek tek dolaş şu apartmanı ...birde merak ettiğim bu araçta alarm var glx full modeli..ne diye çalmadı bu zımbırtı bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_mat

offf off ne Allahsızlar var yaa 4 aylık gözüm gibi baktığım transit connect aracımı almış eline çiviyi yakıt deposu kapağından karşı tarafa kadar boydan boya çizmiz şerefsizin biri..bu insanlık mı arkadaş ya sıfır araç hiç mi Allah korkun yok bu kadar olmaz ya..bunun şikayeti bişeyi yok mu arkadaşlar içim içimi kemiyor şeytan diyor al eline silahı tek tek dolaş şu apartmanı ...birde merak ettiğim bu araçta alarm var glx full modeli..ne diye çalmadı bu zımbırtı bilgisi olan var mı?

PASİF alarm var kapı yada kaput açıldığında çalar ne kadar sert darbe yap çalmaz.hassas alarm taktırman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamikara

quote:

offf off ne Allahsızlar var yaa 4 aylık gözüm gibi baktığım transit connect aracımı almış eline çiviyi yakıt deposu kapağından karşı tarafa kadar boydan boya çizmiz şerefsizin biri..bu insanlık mı arkadaş ya sıfır araç hiç mi Allah korkun yok bu kadar olmaz ya..bunun şikayeti bişeyi yok mu arkadaşlar içim içimi kemiyor şeytan diyor al eline silahı tek tek dolaş şu apartmanı ...birde merak ettiğim bu araçta alarm var glx full modeli..ne diye çalmadı bu zımbırtı bilgisi olan var mı?

PASİF alarm var kapı yada kaput açıldığında çalar ne kadar sert darbe yap çalmaz.hassas alarm taktırman lazım

bunu alırken niye söylemediler acaba...bizde alarm var diye arkamızı dönüp gidiyoruz..herneyse olan oldu artık

• quote:

Gerçekten üzüldüm durumuna bizim burada olsa ben ne yaparım bilmiyorum.Kapalı Garaj şart oldu artık.Bunu yapma sebepleri ne hala anlamış değilim.Okadar borca gir gözün gibi bak birgün tekeri patlatsınlar öteki gün kapıyı çizsinler.Geniş alana tekme atan bile var.Hep çocuk işi olarak bakılıyor ama sadece çocuklar yapmıyor bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: PLTMGNM

quote:

Gerçekten üzüldüm durumuna bizim burada olsa ben ne yaparım bilmiyorum.Kapalı Garaj şart oldu artık.Bunu yapma sebepleri ne hala anlamış değilim.Okadar borca gir gözün gibi bak birgün tekeri patlatsınlar öteki gün kapıyı çizsinler.Geniş alana tekme atan bile var.Hep çocuk işi olarak bakılıyor ama sadece çocuklar yapmıyor bunu.

yok hocm bu çocuk işi değil gece 11 de bıraktım aracı burası zaten kçük bi ilçe gece in-cin top oynar kaldıki çocuk 1 çizer 2 çizer adam resmen almış çiviyi boydan boya 9 parçada çizik var ne vicdansızlıktır bu tek bir apartman var oradakilerden biri yaptı yaptıysa ama yok işte delil yok gözünle görmüşlüğün yok olsa da emniyet bi çizik deyip geçer Allahından bulsun diyorum çoluğundan çocuğundan kan olarak çıksın başka da birşey demiyorum bu tür adilere

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.