Şimdi Ara

2011 vw jetta hiç bukadar canlı gördünüzmü? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
19.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu karlığı daha güzel yapamaz mıydılar sanki ?
  • golf 6 yı bu paraya kım alır dıyodum,her taraf beyaz golf tsi trendline doldu,bu da cok satıcak kesin
  • gercekten gsel yapmışlar ön taraf transporter benzetmesi var biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

jetta sevicilik gibi algılanmasın ama bu dijital klimanın çok da önemli bir özellik olmadığını düşünüyorum
    şu anki aracımda çift bölgeli dijital klima var, daha öncekinde ise manuel klima vardı.
    farkı söyleyeyim nerdeyse sıfır.
    sadece firmalar bunu üretiyorlar ve harika bişeymiş gibi gösteriyorlar biz de tutulup gidiyoruz.
    Doğuşa sesleniyorum, dijital klima olmasa da olur ama 2010 yılında bu arabayı esp'siz getirirseniz yatacak yeriniz yok.
    ESP koymayan firmalara ve ESP'den bahsetmeyenlere

Dijital klima kullanırsanız çok faydalı bir donanım. Benim aracımda olmazsa olmazımdandır. Yıllarca klimasız ya da manuel klimalı araçlarada bindim ancak dijital klimalı bir araca bindikten sonra vazgeçilmezim oldu. Neden diye soracak olursanız otomatik moda aldığınızda aracın içerisini istediğiniz dereceye getirin ve herşeyi klimaya bırakın. Gereksiz yere aşırı üfleme yapmaz. Aracın bayılmasını engeller. İki de birde elinizi sıcak oldu soğuk oldu diye klimaya götürmezsiniz. Sadece derecenizi ayarlarsınız gerisini ona bırakırsınız.

• Yeni Jetta'yı çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Toplama bi araç gibi olmuş biraz. Önden yeni Polo'ya,arkası yeni Audı A4'ü andırıyor. Genel tasarım itibariyle yeni Passat'a benziyor. Saygılar.
  • herşeyi anlarım da şu bagaj kapağı mekanizması neden değişmiş?
    dijitali neyse de çift bölgeli klima olması şart,mesela w124 kasa mersolarda bile var manuel klimada .. çift kazan istediği için maliyeti de yükseliyor..
  • yav yemişim aksesuarı. 98 den beri aynı konsol mu kullanılır ya. belki bu sene değişir dedik yok yok gene yok. ısıt ısıt ver önüne taktiği. sağı solu krom kapla düğme serpiştir bitti.
  • Eskisinden de tipsiz olmuş özellikle arka pejo 206 sedan, linea karması gibi duruyor. Ancak vw alan bir zatın, tip için araba alma ihtimalinin çok zayıf olduğunu düşünürsek, yenisi eskisinin satış rakamlarını aratmayacaktır.
  • Sadece önden görsem bu arabayı polo derim dış tasarımı rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

jetta sevicilik gibi algılanmasın ama bu dijital klimanın çok da önemli bir özellik olmadığını düşünüyorum
    şu anki aracımda çift bölgeli dijital klima var, daha öncekinde ise manuel klima vardı.
    farkı söyleyeyim nerdeyse sıfır.
    sadece firmalar bunu üretiyorlar ve harika bişeymiş gibi gösteriyorlar biz de tutulup gidiyoruz.
    Doğuşa sesleniyorum, dijital klima olmasa da olur ama 2010 yılında bu arabayı esp'siz getirirseniz yatacak yeriniz yok.
    ESP koymayan firmalara ve ESP'den bahsetmeyenlere

Dijital klima kullanırsanız çok faydalı bir donanım. Benim aracımda olmazsa olmazımdandır. Yıllarca klimasız ya da manuel klimalı araçlarada bindim ancak dijital klimalı bir araca bindikten sonra vazgeçilmezim oldu. Neden diye soracak olursanız otomatik moda aldığınızda aracın içerisini istediğiniz dereceye getirin ve herşeyi klimaya bırakın. Gereksiz yere aşırı üfleme yapmaz. Aracın bayılmasını engeller. İki de birde elinizi sıcak oldu soğuk oldu diye klimaya götürmezsiniz. Sadece derecenizi ayarlarsınız gerisini ona bırakırsınız.

Özellikle uzun yolda faydası tartışılmaz, Güneş ışığı, değişen bölge ısısını el ile ayarlamanız çok zor Dijital Klima sağolsun

Dünyanın neresine gidersen git istediğin ısıda gidiyorsun

Bide şu olsun bu olmasın mantığıda sorunlu bir bakışı gösteriyor,

2006 yılında Sıfır araç almak için satış temsilcisine soruyorum şu bu vs,

Sordum!

Sunroof paketlerde mevcutmu? dediki "Sunroofa gerek yok Klima var" Bende dedim ki ""Klima var ise Cam da koymasaydınız""

• ön tarafı çok kötü olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kptsedat

Yeni Jetta'yı çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Toplama bi araç gibi olmuş biraz. Önden yeni Polo'ya,arkası yeni Audı A4'ü andırıyor. Genel tasarım itibariyle yeni Passat'a benziyor. Saygılar.

Benim de aklıma o arabalar geldi bunu görünce.

2011 vw jetta hiç bukadar canlı gördünüzmü?

• @HuNTeR_1907
    Benim yazdıklarımı resimlerle tamamlamışsın on numara olmuş. Tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

Orijinalden alıntı: kptsedat

Yeni Jetta'yı çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Toplama bi araç gibi olmuş biraz. Önden yeni Polo'ya,arkası yeni Audı A4'ü andırıyor. Genel tasarım itibariyle yeni Passat'a benziyor. Saygılar.

Benim de aklıma o arabalar geldi bunu görünce.

dikkat ederseniz arka syopların alt kısmında değişiklik yaparak aynen aktarmışlar jettaya

• jetta için 1.2 tsi verilerinin açıklandığı bir kaynak var mı?
    bizim dergiciler amerikaya gidip aracı orada kullandılar, beğendik çok sessiz falan dediler (1.2 tsi ile ultra sessiz olacak herhalde)
    fakat 1.2 tsi'nin kullanıldığı bir test veya açıklanmış değerler var mı onu merak ediyorum
  • 105 bg
    175/1500 nm-d/d
    1230 kg
    maksımum hız 190
    0-100 11.7 sn
    4.6 lt yakıt tüketimi

teknik veriler
  • esinlenme elbette olacaktır ama arka farları biraz fazla esinlenmişler sanki
  • Arka far bildiğin kopyalama olmuş. Sadece audi kadar güzel olmasın diye biraz çirkinleştirmişler
  • Sadece arka stoplar değil arkadaşlar. Ön farlarını dikkatle bi inceleyin yeni Polo ile nerdeyse hiç bi farkı yok. Bence Volkswagen esinlenme olayını birazcık abartmış. Saygılar.
  • Ben yeni Jetta`nin tasarimini begenenler arasindayim. Temiz, duz Alman cizgileri var aracta. VW`den cok farkli radikal bir tasarim beklememek lazim. Bugune kadar hic oyle bir tasarimla gelmediler zaten. Mercedes ve BMW bile VW-Audi grubundan cok daha radikal olabiliyor bazen tasarim konusunda.

Fakat beni hayal kirikligina ugratan tasarimdan cok kalite dususu oldu. Amerikan web sitelerinde soylendigine gore yeni Jetta`da uzakdogulu rakiplerle rekabet edebilmek icin maliyet dusurulmus ve fiyat asagi cekilmis. ve en buyuk maliyet dusurme kalemi ise tam bir skandal. Arka aksin torsion beam oldugunu yaziyorlar. Yani bir onceki Jetta`daki cok kollu bagimsiz aksa elveda Daha baska unsurlarda var ama bu en onemlisi. Eger buna ragmen Turkiye`deki Jetta`nin fiyati eskisine gore fazla olursa buda ikinci bir skandal olur. Normalde daha dusuk olmasi gerekir cunku Amerikan marketinde daha dusuk fiyatla satilacak yeni Jetta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diesotto -- 23 Eylül 2010; 1:37:34 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.