Şimdi Ara

2011 Yarı Otomatik şanzıman 1.3 Dizel Fiat Linea Üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bugün 2011 model 1.3 yarı otomatik fiat linea aldım. Daha önce hiç otomatik vites araç kullanmamış biriyim ve acemi bir şoförüm.
    Bana aracım özelinde ve genel olarak yarı otomatik şanzıman kullanımı üzerine bilgi/destek ve tüyo verebilir misiniz? Nasıl kullanım daha konforlu ve,
    araç adına sağlıklı olur, yarı otomatik lineaların özellikleri gibi bilgi ve tecrübelerinizi rica ediyorum.. İnternette yarı otomatik şanzıman üzerine doğru yanlış bir çok bilgi var ama otomatik linealar üzerine pek bir şey yok.
    Mesaj atıp ilgilenecek herkese peşinen teşekkürler.
    İnşallah herkese daha iyisi ve hayırlısı nasip olur.

• Hayırlı olsun güle güle kullanın. Vites yükseltirken ayağınızı gazdan hafif çekip yeniden basarsanız daha sarsıntısız bir vites geçişi elde edersiniz. Araç yığılmaz.
  • sağolun verdiğiniz tavsiye için. dikkat edeceğim.
  • yakıt oldukça tutumlu görünüyor ama performans konusunda da buradan çok da iyi bir izlenim alamadım doğrusu

http://www.arabalar.com.tr/fiat/linea/2011/1-3-multijet-emotion-plus-dualogic
  • teşekkürler yorumunuz için. yakıt olarak ekonomik olması ve kullanımının kolay olması öncelik benim için, performans beklentim yok.. şehir içi kullanımda araç kendini rahatça götürsün kafi benim için.
  • aracımdan genel olarak memnunum fakat şöyle bir durum var ki. yol bilgisayarım ortalaam yakıt tüketimini 11 litre olarak göteriyor.. aracı sürekli otomatik viteste ve sakin kullanıyorum. burada bir hata veya sorun var sanırım. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurizmciHga

aracımdan genel olarak memnunum fakat şöyle bir durum var ki. yol bilgisayarım ortalaam yakıt tüketimini 11 litre olarak göteriyor.. aracı sürekli otomatik viteste ve sakin kullanıyorum. burada bir hata veya sorun var sanırım. :/

ortalamayı sıfırlayın sakin kullanımla 100 km deneyin 11 lt yaktırmak cok zor o araca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TurizmciHga kullanıcısına yanıt
    Pompa ne diyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3 multijet'le istanbul trafiğinde en fazla 8 gördüm daha 9u görmedim, 11lt nasıl yakmış o araç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.