Bildirim
2011 YENİ CORALLA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tunceli kiziltepede acarlar otomativi arayin uygun fiyat verebilirler....(bu arada yasadiginiz sehri soylerseniz daha cok yardimci olabiliriz) -
Hangi şehirde olduğunu yazarsan o bölgedeki Toyotacı arkadaşlar öneride bulunabilir. İzmir'den istersen Borovalı derim. -
İstanbul için fiyatta Silivri MAKSİ
serviste Yenibosna SONKAR ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergincenk -- 9 Aralık 2010; 16:19:32 > -
azerbeycan da isen Autotech Bakü tavsiye ederim...altin disli satis elemanlari super yardimci oluyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: kjj
azerbeycan da isen Autotech Bakü tavsiye ederim...altin disli satis elemanlari super yardimci oluyorlar
İlahi kjj...Adamcağızı araba almak için taaa Azerbaycanlara mı göndereceksin? Çok acımasızsın. -
hahhahahha napıyım yasadıgı sehrı yazmamıs ben ılk tuncelı kızıltepeyı onerdım olmadı azerbeycana ...))) -
NET BAKMA İMKANIM OLMADI.CEVAP VERME ZAHMETİNE KATLANAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.ANKARA-İSTANBUL BAYİLERİ OLABİLİR.YAŞADIĞIM ŞEHRİ YAZMAYI UNUTMUŞUM.GİRESUN -
spirdal, Giresun bana ters. Karasularımın dışı, üzgünüm yardımcı olamadığım için -
ankara'da akota'yı tavsiye ederim. toyan en eski servis ankara'da ama tam bir rezalet. müşteriyle layıkıyla ilgilenmiyor, satış sonrası desen apayrı.
aracınızı akota'dan almamış olsanız dahi herhangi bir problemde hemen servisten bir eleman geliyor, anında giderilecek bir problemse ilgileniyor.
fiyat konusunda ne verirler bilemiyorum. -
Arkadaşlar mrb benım bır sorum olucak 2001 model toyota corolla vvti 1,4 arabam var. Şöyle bır sorunum var araba çiğyakıyor benzınde ava fıltresı,bujı,yagı kaomple degıstı ama yıne calısıgı zaman çiğ yakıyor eksoz ölçümünde yüksek degerler cıkıyor sorununu bırturlu bulamadılar sızce ne olabılır bılgı verrısenız sevınırım.....erkese tesekkurler......
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X