Şimdi Ara

2011 YGS-LYS Vatandaşları :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
19.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İstanbul Üni. - Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü
    Çanakkale 18 Mart - Tarih
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lodger

1 soru cevabı biliorum.Kurtulmuş,ölmemiş adamı niye gömüyorsun ki?

ewt doru bildin dierinin cvbı zaten 1 saat 20 dk 80 dkkaya esit yani yine aynı dkkada tarlayı sürmüş arkadasım yine de tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

Orijinalden alıntı: şekerim_gözde
    yaaa.son 7ayyyyyyyyyyy.arkadaslarrrrrrrr.arkadaslar bu arada size bir soru sorcam.zekanızı ölçmek adınaşimdiiii türkiye_ırak sınırında bir otobüs feciii kaza yapmıs ve otobüsün içinde hem türk hem de ıraklılar varmış.şimdi kurtulanlar nereye gömülecek?bi dier sorum bir üçgen seklinde her kenarı eşit büyüklükte bir tarla düsünün.bu tarlanın sahibi tarlanın 1 kenarını 1 saat 20 dk da dier kenarını da 1 saat 20 dkkada sürmüş.çünkü zaten tarla üçgen ve her kenarı esitti peki bir kenar kaldı ve bu adam bu kenarı 80 dkkada sürmüs neden tarlanın hani her kenarı esitti?(not:tarlanın 3 kenarı da esit ve aynı hızda ve güçte sürülüyor)..hadi bakalım zekiler buraya görelim zekiliginizi

Senin zekanı ölçtüm ben

Koptum

bn kopacak bişey göremedim gösterir misin arkadasım ?

• quote:

quote:

yaaa.son 7ayyyyyyyyyyy.arkadaslarrrrrrrr.arkadaslar bu arada size bir soru sorcam.zekanızı ölçmek adınaşimdiiii türkiye_ırak sınırında bir otobüs feciii kaza yapmıs ve otobüsün içinde hem türk hem de ıraklılar varmış.şimdi kurtulanlar nereye gömülecek?bi dier sorum bir üçgen seklinde her kenarı eşit büyüklükte bir tarla düsünün.bu tarlanın sahibi tarlanın 1 kenarını 1 saat 20 dk da dier kenarını da 1 saat 20 dkkada sürmüş.çünkü zaten tarla üçgen ve her kenarı esitti peki bir kenar kaldı ve bu adam bu kenarı 80 dkkada sürmüs neden tarlanın hani her kenarı esitti?(not:tarlanın 3 kenarı da esit ve aynı hızda ve güçte sürülüyor)..hadi bakalım zekiler buraya görelim zekiliginizi

Senin zekanı ölçtüm ben

bnm zekama ve adanalı olmama laf etme en azından adanalılar adam gibiler biraz gel de erkekligi ögren. oturduun yerde konusmak kolay vallaa

• quote:

quote:

quote:

Senin zekanı ölçtüm ben

bnm zekama ve adanalı olmama laf etme en azından adanalılar adam gibiler biraz gel de erkekligi ögren. oturduun yerde konusmak kolay vallaa

Böyle ana sınıfı düzeyindeki sorular seni tatmin ediyorsa zekan belli işte. Adanalılar adammış Herhangi bir adanalıya laf eden oldu mu? Veya adanalı sözü geçti mi? Yine zekanı belli ettin. Bence sen ygs-lys bölümüne değil de zeka yaşıtlarını bulabileceğin konu dışı bölümüne takıl

• Yarbayım arkadaşın bayan olduğuna eminim

Bayan arkadaşım lafım sana insanlara üstten deilde göz hızasından bakmanı tavsiye ederim. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

Yarbayım arkadaşın bayan olduğuna eminim

Bayan arkadaşım lafım sana insanlara üstten deilde göz hızasından bakmanı tavsiye ederim. :))

snn tavsiyene ihtiyacım yok bnm.hem eminim derken saçmalamassın güldürdün bni yawbn de eminim kiiiiiiiii sen erkeksin lütfen doru bildiysem mesaj gönder ha yoksa gece uyuyamam düşünmekten mazallah. yanlıssa şu ses gelebilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin zekanı ölçtüm ben

Böyle ana sınıfı düzeyindeki sorular seni tatmin ediyorsa zekan belli işte. Adanalılar adammış Herhangi bir adanalıya laf eden oldu mu? Veya adanalı sözü geçti mi? Yine zekanı belli ettin. Bence sen ygs-lys bölümüne değil de zeka yaşıtlarını bulabileceğin konu dışı bölümüne takıl

hıı tabi tabi adana lafı gecti mi? dersin .arkadasım saf deilim bn ..kayserili misin die biri sordu bn de yooo adanalıyım dedim. sen de zekanı ölçtüm bn dedin ne demek bu ?? o zaman anlat arkadasım neye dayanarak zekanı ölçtüm bn dedin.bu arada zeka sorularına laf ettin bunu bize mantıkçı sınavda sormustu(haberin olsun dedim bn uydurmadım) bu arada zekama laf edemezsin(okul birincisiyim arkadasım) yani anla die dedim neyseeee ygs de görürsün. .ygs yi sana bırakmıcam.bu arada bn sana hiç hakaret etmedim yazdıklarını okuunca sok oldum.anasınıfı düzeyinde bir zeka demek ha bnm zekam.

• quote:

quote:

snn tavsiyene ihtiyacım yok bnm.hem eminim derken saçmalamassın güldürdün bni yawbn de eminim kiiiiiiiii sen erkeksin lütfen doru bildiysem mesaj gönder ha yoksa gece uyuyamam düşünmekten mazallah. yanlıssa şu ses gelebilir

Şimdi harbiden zekandan şuphelendim.Erkeğm ismimden de anlaşılacağı uzere.

Nedir bu böylemi yaşıyorsun sen acıdım sana. Türkiye 1. si bile olabilirsin ama insanlarla dalga geçme hakkına sahip deilsin.

• bn dalga gecmedim ama sn öle anlayabilirsin. simdi snn bilinç altına inemem.(anlama kapasteni çözmek için).bir kere ne dediimi anla sonra konus.sen yarbayım arkadasın bayan olduuna eminim demişsin.. işte bn de zaten ismim yazıo neden eminim demiş die güldüm snn yaptıın yanlısı göstermek için onu yazdım(yoksa emre yazıo bilyoz gördük yani bn sn deilim) asıl simdi bn sana acıdım hele şu üstteki yazıyı okuyunca
  • quote:

quote:

quote:

Nedir bu böylemi yaşıyorsun sen acıdım sana. Türkiye 1. si bile olabilirsin ama insanlarla dalga geçme hakkına sahip deilsin.

Yüzbaşım boşver ya. Bildiğin liseyi zor bitirmiş veya bitirememiş, erken yaşta koca arayan kız tipi. Kafa basmaz, ağız laf yapmaz ama millete laf sokmaya çalışır sürekli. Bide gerçekten laf soktuğunu sanırlar

• Hepinize başarılar gençler, kolay gelsin. İnşAllah istediğiniz gibi bir üniversiteye ve bölüme yerleşirsiniz. :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yüzbaşım boşver ya. Bildiğin liseyi zor bitirmiş veya bitirememiş, erken yaşta koca arayan kız tipi. Kafa basmaz, ağız laf yapmaz ama millete laf sokmaya çalışır sürekli. Bide gerçekten laf soktuğunu sanırlar

terbiyeni takın lütfen.önce bir yazdıklarınızı gözden gecirin sonra cvb vermemde ne kadar haklı olduumu görürsünüz.bn sizin gibi alcalmadım ki terbiyemi bozim.iiki de bir soru sordum yaaa. gücünüz kızlara zaten.ama erken yasta koca arayan kız tipi dedin ya.seni tanımıo bile olsam kalbimi kırdın.çok agır bir laftı nerden çıkardıysan bu sonucu neyse size artık cvb vermicem bu saatten sonra ...ygs ye hazırlanacaım yerde bos insanlarla ugrasıyormusum haberim yok..hayatınızda basarılarrr...

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Hepinize başarılar gençler, kolay gelsin. İnşAllah istediğiniz gibi bir üniversiteye ve bölüme yerleşirsiniz. :)

inşallahh aminnn....
  • Sayısal öğrencisiyim ve derece yapıcam YGS'de buraya yazıyorum bakın

Fakat sınav tarihleri belli mi ne zaman bunlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Sayısal öğrencisiyim ve derece yapıcam YGS'de buraya yazıyorum bakın

Fakat sınav tarihleri belli mi ne zaman bunlar ?

daha tam belli değil.ama bazı sitelerde ygs nin 11 nisanda yapılacağı ayrıca bütün adayların ygs için 35 lira ödeyeceği yazıyor ama yine de biz meb'in resmi sitesindeki acıklamayı bekliyelim.
  • konuyu 2009 da açmışsın bak ne çabuk geldi. bu sene sınava gireceksiniz
  • vay bee vakit geldi çattı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut9334

vay bee vakit geldi çattı beyler

2 ay kaldı

Günde 2yüz soru çözüyorum.Dershaneye gidiyorum
    Haftaiçi grubuyum

En son Ygs Birey denemesinden 350 yaptım.Hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 23 Ocak 2011; 18:37:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

quote:

Orijinalden alıntı: umut9334

vay bee vakit geldi çattı beyler

2 ay kaldı

Günde 2yüz soru çözüyorum.Dershaneye gidiyorum
    Haftaiçi grubuyum

En son Ygs Birey denemesinden 350 yaptım.Hadi hayırlısı

Tebrikler Hocam Ben Daha 1 Soru Bile Çözmedim Dershanede Yok, Ne Yapıcağımı Vs. bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.