Şimdi Ara

2011 YGS-LYS Vatandaşları :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
19.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011de YGS ve LYSye (93lüler )girecek olanları grubumuza bekliyoruz

Girecek olanlar istedikleri bölümleri yazarsa biz de kendi grubumuzu kurmuş oluruz

Brother.. (bizzat ben) - FEN - Ege Üni.Matematik Mühendisliği

.mRcan. - TM - İstanbul Üni.Kamu Yönetimi

eAddL - FEN - ODTÜ veya Hacettepe Üni.Bilgisayar Mühendisliği

PaulMcCartney - ? - Boğaziçi Üni.Yönetim Bilişim Sistemleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brother.. -- 19 Ekim 2009; 19:06:27 >

• Anakonu var .
  • 2011 yok ki yani baktım ama yok 2010 war
  • Böyle bir anakonu var. Ama buraya'da yazayım.

Boğaziçi Üniversitesi - Yönetim Bilişim Sistemleri

Bu arada...

Son 541 gün kaldı...
  • anakonu öldü, sen ilgilenebilirsen bu konu güzel olur

ODTÜ ya da Hacettepe - Bilgisayar Mühendisliği (Hedefi yüksek koymak lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdibeck -- 15 Ekim 2009; 22:02:36 >
  • gençler bekleyin hele biz bir girelimde daha bismillah ne bunun konusunu açıyorsunuz..uzak olun şimdilik gidin hayatınızı yaşayın için,karıya gidin v.s v.s

şimdiden adını almayın agzına be gözünüzü seveyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Healthliker -- 15 Ekim 2009; 19:00:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brother..

2011de YGS ve LYSye (93lüler )girecek olanları grubumuza bekliyoruz

Girecek olanlar istedikleri bölümleri yazarsa biz de kendi grubumuzu kurmuş oluruz

Sen niye yazmadın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende varım kardeşler Eşit ağırlık İstanbul üniversitesi kamu yönetimi istiyorum.Yada herhangi bir hukuk
  • ben 91liyim ama 2011de girecem bu sene kzanma ihtimalim düşük,ilkokulada 1 sene geç yazıldım 2009 da girmem gerekirken 2010da giriyorum.görünüşe göre 2011 de çoluk çockla gireecem not:alınmayın
  • istemeynen olmuyop goçum çalışacan olacan
  • arkadaslar aranıza yeni katılıyorum ben de 93 lüyüm çukurova üniversitesi edebiyat bölümünü okumak istiyorum
  • bi de arkiler ilave edim dedim ben sözelciyim
  • sözelcilere bir önerim bu yıl biraz asosyal olun bırakın gezmeleri ders calısın sahsen ben öle yapyombana güvenin
  • yaaa.son 7ayyyyyyyyyyy.arkadaslarrrrrrrr.arkadaslar bu arada size bir soru sorcam.zekanızı ölçmek adınaşimdiiii türkiye_ırak sınırında bir otobüs feciii kaza yapmıs ve otobüsün içinde hem türk hem de ıraklılar varmış.şimdi kurtulanlar nereye gömülecek?bi dier sorum bir üçgen seklinde her kenarı eşit büyüklükte bir tarla düsünün.bu tarlanın sahibi tarlanın 1 kenarını 1 saat 20 dk da dier kenarını da 1 saat 20 dkkada sürmüş.çünkü zaten tarla üçgen ve her kenarı esitti peki bir kenar kaldı ve bu adam bu kenarı 80 dkkada sürmüs neden tarlanın hani her kenarı esitti?(not:tarlanın 3 kenarı da esit ve aynı hızda ve güçte sürülüyor)..hadi bakalım zekiler buraya görelim zekiliginizi

• quote:

Orijinalden alıntı: şekerim_gözde

yaaa.son 7ayyyyyyyyyyy.arkadaslarrrrrrrr.arkadaslar bu arada size bir soru sorcam.zekanızı ölçmek adınaşimdiiii türkiye_ırak sınırında bir otobüs feciii kaza yapmıs ve otobüsün içinde hem türk hem de ıraklılar varmış.şimdi kurtulanlar nereye gömülecek?bi dier sorum bir üçgen seklinde her kenarı eşit büyüklükte bir tarla düsünün.bu tarlanın sahibi tarlanın 1 kenarını 1 saat 20 dk da dier kenarını da 1 saat 20 dkkada sürmüş.çünkü zaten tarla üçgen ve her kenarı esitti peki bir kenar kaldı ve bu adam bu kenarı 80 dkkada sürmüs neden tarlanın hani her kenarı esitti?(not:tarlanın 3 kenarı da esit ve aynı hızda ve güçte sürülüyor)..hadi bakalım zekiler buraya görelim zekiliginizi

İkinci soruya çok güldüm

Kayserilimisin arkadaşım

• 92'liyim. Eşit ağırlık. Asıl isteğim pmyo diğerleri kamu yönetimi , uluslararası ilişkiler.
  • yooooo adanalıyım kayserili olduumu neye dayanarak söledin onu anlamadım . sen önce soruyu çöz by zeki
  • quote:

yaaa.son 7ayyyyyyyyyyy.arkadaslarrrrrrrr.arkadaslar bu arada size bir soru sorcam.zekanızı ölçmek adınaşimdiiii türkiye_ırak sınırında bir otobüs feciii kaza yapmıs ve otobüsün içinde hem türk hem de ıraklılar varmış.şimdi kurtulanlar nereye gömülecek?bi dier sorum bir üçgen seklinde her kenarı eşit büyüklükte bir tarla düsünün.bu tarlanın sahibi tarlanın 1 kenarını 1 saat 20 dk da dier kenarını da 1 saat 20 dkkada sürmüş.çünkü zaten tarla üçgen ve her kenarı esitti peki bir kenar kaldı ve bu adam bu kenarı 80 dkkada sürmüs neden tarlanın hani her kenarı esitti?(not:tarlanın 3 kenarı da esit ve aynı hızda ve güçte sürülüyor)..hadi bakalım zekiler buraya görelim zekiliginizi

Senin zekanı ölçtüm ben

• quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

Senin zekanı ölçtüm ben

Koptum

• 1 soru cevabı biliorum.Kurtulmuş,ölmemiş adamı niye gömüyorsun ki?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.