Şimdi Ara

2011 Yılı Sıfır Araç Fiyatları - TÜM MARKALAR - DEV ARŞİV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
21
Favori
94.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elegance Civic 46 binmiş. 7 sene sonra sene 2018 100 bine aldık.

Yani 7 senede iki katına çıkmış. Çok değil. Memur maaşı da iki katı kadar oldu zaten. 1500-3000.

O zaman memur olsaydım efsane kasa alacaktım. Çok beğeniyordum. Ama şimdiki kasa daha güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmayın, etmeyin hatırlatmayın. 24 yaşındaki arabamı değiştireyim diyorum bütçem 35 bin ancak adam gibi araba bulamıyorum. 20 yaşına gelmiş araçlara 30 bin isteniyor kafayı yemek üzereyim. İçim burkuldu paramız pul olup uçmuş.
  • Sorumlusu biziz, okyanusda yaşayan plakton'lar değil. 2. elde bile fiyatı artır baskısı var yeni çıkacak 0 araçlara yönelik. Nasılki devlet yeni modele vergi koyuyor ise 2. elde hoopp zam yapar, sonra vergilerden şikayet ederiz. Arabayı alıdım abi iki bakım gezdim gezdiğimin benzin parasını bile üzerine koyup karda ekleyip sattım, yani artık birbirimizden, o kimsenin gezdiğinde yaktığı benzin parasını bile tahsil eder olduk. KM düşüren kim, idareten yaptır sat diyen kim, birbirimizi kazıklayan kim. kim heryere bukadar exper açtı. yaşasın arabamın fiyatı artmış diyen kim, senin arabanın fiyatı artıyorsa bir başkasının arabası ucuzlamıyor. Dert değil abi bozuk yüksek km bulur 2 kelepçe kmdüşür şişir fiyatı gagala gitsin. Abi gagalamak yetmedi birde arabadan şu parçaları söktüm ...... sitesinden sattım. bu fiyatlar bize müstehak. Kendi adıma asla sahibinde altı ay dahi kalmamış arabayı almam. malum siteye şöyle bir özellik gelmeli bu araç şu tarihte ilana çıktı ve şukadar kez satıldı yada el değiştirdi. Araba bakmıştım bi ara, aracımız kırkbin km nin altındadır, değişen boya yok dur hiç lastik patlatmamıştır. Çok iyi dedim önler farklı tarih onlarda eskimiş, arkalar dahada eski tarih lastik. Aadama sordum ilk üzerindeki lastikler rahat ellibin km yapar, neden bu lastikler model yılına ymuyor, far görmüş tavşana döndü, düşünüyo şok oldu. aaraba rahat 180.000 km dendüşürülmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 10 Mayıs 2018; 4:44:30 >

• Zaman zaman benzer konular açılır ve her seferinde aynı şeyi söylüyorum.

Yıl 2018 fiyatlar uçuk geliyor,

Yıl olacak 2028 ve forumda göreceğimiz bir konu,

2018 in fiyatlarına bakın ne kadarda ucuzmuş.

Geçen yeni A serisinin videosu denk geldi, AMG paket dolu aracın fiyatının 250.000 TL olduğundan bahsediliyor, sanırım 2-3 yıla yeni C serisi 450.000 den başlar dolu AMG paketler 550.000 civarında olur ve geriye dönüp bakınca 2018 de bu arabanın AMG si 250.000 tl imiş, vaybe deriz
  • Zamlar gelmeden önce bir hort yapayım da 5 sene sonra 300bine golf olunca bugünleri yad ederim

• Titanium Focus

2011 Yılı Sıfır Araç Fiyatları - TÜM MARKALAR - DEV ARŞİV
  • vay be
  • Polo parasına ne alırım dedim

Golf R ile Audi s3 arasında kaldım :D
  • Vay be. Dolar 5 oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyt be gençlik.

2 donanim arası farkın 2 bin, otomatik şanzıman farkının 3 bin,dizelin benzinliden ucuz olduğu güzel zamanlar...

• Boş konu yapma kardeş ben hep 50bin TL'lik araba alıyorum hem bunlar dış mihrakların oyunu ekonomi politikalarımız süper adamlardan 2011de 40bin dolara aldığımız araba bugün 38bin dolara alabiliyoruz. asgari ücret olmuş koskoca 1300 TL hem arabalar ucuzlarsa trafik derdi çekilir mi? Ayrıca gereksiz yere benzin ve harcama israfının önüne geçmiş oluyor devlet 2023de yerli otomobil yaptık mı elin fransizin sembolüne 250 bin TL vereceğine yerli otoyu 200bine piyasadan sattık mi ne ww ne reno kalır bu ülkede hepsini yeneriz inşallah

• 190tl'ye porsche boxster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Müller -- 2 Ağustos 2018; 12:6:25 >
  • 34mertkemal 3 kullanıcısına yanıt
    elin fransızına 110bin veriyosun. kendi devletinede 140bin tl veriyorsun. böylelikle arabanın fiyatı 250bin oluyor. çünkü vergi %124.

yabancı oto diye vergiyi köklüyorlar, yerliyede sadece kdv koyarlar verirler sanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Vay be. Dolar 5 oldu
    iki hafa once dolar 5 liraymis simdi 7 liradan döndük. Çıktığı hızda düşer inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 13 Ağustos 2018; 11:18:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Titanium Focus

• 100 bin TL ye highline 2.0 tdi passat satıyorlar

Şimdi 100 bin TL ye en bosunu alamıyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2009 da dizel i30 u otuzbine bırakıyorlardı. Nereden nereye. Baya gelişip zenginleşmişiz.

Şaka maka araba fiyatları 5 e katlamış ama maaşım 3 katına anca geldi. Aradaki para kimin cebinde acaba, benimkinde değilde.

• O zamanlar parada Değer vardı, Şimdi paranın hiçbir alım Gücü yokki...Şuanda paranın sadece Adı var, An itibariyle 300.000’ler 500.000’ler artık bir Otomobil etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başpiskopos -- 18 Ekim 2018; 23:25:7 >
  • Hey gidi hey, bilmezmiyim bu fiyatlari
    45bine golf tdi 105 lik almistim, hala kullaniyorum...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.