Şimdi Ara

2012 1.4 tdci fiesta titanium mu 2012 1.2 tdi polo bluemotion mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar yaklaşık olarak 2 yıldır sorunsuz bindiğim 2005 polo basıclıne / lpg li aracımı satıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2.sahibinden-tertemiz-polo-1.4-16v-lpg-li-69000-km-129667388/detay/

aracı istediğim fiyata sattıktan sonra yazdığım bu iki aractan birisini almak istiyorum aslında polo ya daha ılımlıyım daha önce kullandığım ve biraz daha güvendiğim için ama beni soğutan tek neden bluemotion ların altının alçak olması ve köy yollarında bozuk yollarda şehir içinde çukurlu yollarda falan sürtmesi hasar görmesi

fiestanın da yakıt tüketiminden ve malzeme kalitesinden sağlamlığından korkuyorum hiç tanımadığım bilmediğim araba benzinlisini kullandım bana cok rahat geldi ama dizelini deneme şansım olmadı

bu ikisinden kullanan arkadaşlar var ise bana yardımcı olabilirlerse cok mutlu olurum özellikle polonun şehir içi bozuk yollarda engebeli arazide kullanımı hakkında .

şimdiden teşekkürler

• Ben fiestayı seçerdim. Motoru 4 silindirli ve daha güvenilir olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1193

Ben fiestayı seçerdim. Motoru 4 silindirli ve daha güvenilir olduğu için.
    ilanınızdaki "agır bakımları" olumlu bir etki bırakmıyor hocam ) onun yerine "gereken tüm bakımları" yapıldır derseniz daha iyi olur ...
    bilmeyen adam kazasız vs sanabilir )

önerim de "2012 1.4 tdci fiesta titanium "
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

ilanınızdaki "agır bakımları" olumlu bir etki bırakmıyor hocam ) onun yerine "gereken tüm bakımları" yapıldır derseniz daha iyi olur ...
    bilmeyen adam kazasız vs sanabilir )

önerim de "2012 1.4 tdci fiesta titanium "

Ilanin 10 gun suresi kaldi yenileyince duzeltirim eyvallah ...
  • Polo 1.2 bluemotion derim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut7474

B sınıfı araba köy yollarına vurulmaz.
    Eğer yollar çok kötüyse 2si de uygun değil.
    Dacia stepway tarzı bir şey bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

B sınıfı araba köy yollarına vurulmaz.
    Eğer yollar çok kötüyse 2si de uygun değil.
    Dacia stepway tarzı bir şey bakın.

Koye senede bir giderim oda 1 hafta falan demek istedigim kasislerde ve az bozuk yollarda nasil polodan once toyotam vardi 97 model corolla arabada 4 kisi ve uzeri olunca kasislerden gecerken alti surtuyordu arabanin alti surtirken benimde icim gidiyordu merak ettigim bluemotion unun da alcakligi o seviyede mi
    Tesekkurker
  • quote:

surtebilir genel B segmenti arabaların altı alçaktır.
  • Ticari almak daha mantikli.

Leylek gibiler mubarek
  • quote:

quote:

surtebilir genel B segmenti arabaların altı alçaktır.

Aslinda arac alma sebebim her gun ise gidip gelmek 20km bos zamanlarda da istanbul ici gezmek senede birde tatile gitmek ama bizim muhendislik eseri kasislerimiz ve yapilmayan yollarimiz o kadar cok ki
    Her kasiste acaba alttan bir seyleri yolda birakmacakmiyim korkusu yasamk istemiyorum
    benim suan ki polom da b segment marmarise gittim koye gittim 5 kisi full bagaj ile alcaklik sikintisi oraya giderken hic yasamadim istanbul icinde 3 veya 4 kere araba dolu iken kasislerde surttu baya alt taraf
    Bir ust segment araba almayi cok isterim ama ona maddi imkanim yok ozellikle golf.leon.1.6 tdi
    Dacia almayi da düşünmüyorum bi akrabamda var sevmedim ici falan cok basitve kalitesiz geldi ozellikle arka camin dugmelerini koyduklari yere hayret ettim adam bel fitigi olur o camlari ac kapat

• quote:

anladım.bütçeniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Ticari almak daha mantikli.

Leylek gibiler mubarek

Valla boy 1.63 kilo 67 olunca buyuk bir araba dusunemiyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Ticari almak daha mantikli.

Leylek gibiler mubarek
    hocam bende sandero stepway alın gerçekten çok güzel araç fiesta iyi has ama hem çok dar hemde gereksiz pahalı
  • quote:

quote:

anladım.bütçeniz?

35 ile 40 arasi bir sey almak istiyorum 40 in uzerine cikamam
    Yakiti ekonomik .saglam .kaliteli ve biraz donanimli olsun istiyorum suanki polom da sadece ihtiyac olan seyler var biraz icinde gozle gorulur ozellik olsun istiyorum bua istegimi karsilayan fiesta diye düşünüyorum biraz baktim nette de 39000 bine en fulleri var ama fiestada aradigim ve yillardir kullandigim polonun rahatligini saglamlini bulabilirmiyim onu bilmiyorum
    Polo gercekten cok saglam 2 yildir kullaniyorum sadecw bakimlarini yaptirdim ve bir kere atesleme bobin arizasi yapti 60 tl ona verdim
  • quote:

40 bine çıkılabiliyorsa Az km yapmış LPG li auris veya corolla bakılabilir,veya bu araçların dizelleri alınabilir.
    Bence B segmentine bu paraları bağlamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

hocam bende sandero stepway alın gerçekten çok güzel araç fiesta iyi has ama hem çok dar hemde gereksiz pahalı

Hocam tavsiyenize tesekkurler ama daciayi sevemedim ben akrabamda var dacia duster 41000 e aldi laurete modelinj 1.5 dizel gercekten kalitesiz geldi bana yakiti falan iyi ama bana ucuz yapmak icin biraz kaliteden odun vermisler gibi geldi ifine binince clio symbolden hic bir fark goremedim 41000 tl lik araba ama bence degmez
  • quote:

quote:

40 bine çıkılabiliyorsa Az km yapmış LPG li auris veya corolla bakılabilir,veya bu araçların dizelleri alınabilir.

Hocam onu istemiyorum bunu istemiyorum diyerek kendimi vw grubuna baglanmis biri olarak gostermek istemem ama suan ki aracim lpg li ve lpg yi artik sevmiyorum neden mi arabaya bindigim zaman yakitaldigimda sadece orjinal yakit gostergesine bakmak ve oradan takip etmek istiyorum yol bilgisayatindaki verileri takip etmek istiyorum
    Tup motoruma gun gectikce zarar veriyormu diue dusuunmek ist3miyorum o yuzden
    Megane 3 1.5 dci dynamic ithal olan 2010 modelleri icin dersiniz acaba

• quote:

quote:

quote:

Hocam onu istemiyorum bunu istemiyorum diyerek kendimi vw grubuna baglanmis biri olarak gostermek istemem ama suan ki aracim lpg li ve lpg yi artik sevmiyorum neden mi arabaya bindigim zaman yakitaldigimda sadece orjinal yakit gostergesine bakmak ve oradan takip etmek istiyorum yol bilgisayatindaki verileri takip etmek istiyorum
    Tup motoruma gun gectikce zarar veriyormu diue dusuunmek ist3miyorum o yuzden
    Megane 3 1.5 dci dynamic ithal olan 2010 modelleri icin dersiniz acaba

Alıntıları Göster
    dediğim gibi dizel ve temiz olan C sınıfı bir model alınabilir,Mazda da uygun bir tercih olur.

• Dizel aurislere bakacagim 1.4 d4d 90 hp demi onlar yakit tuketimi nasil acaba
  • 1.2 tdi da mı varmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.