Şimdi Ara

2012 Best of sıcak fırsatları (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
12
Favori
12.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pabbuc
    Hepsiburada ayakkabı
    Benimo
    Avon kremleri
  • kimsede dememiş grupanya nın harici diskleri diye
    galiba 2013 e sarktı ondanmıdırki

yararlandıklarım

pabbuc.com
    hb nin den atrix ve çekler
    evimisterden güzel şeyler kapmıştım
    patron koltuğu mesela 80 tl ye
    çift kişilk eyfel çarşaf takımı 25 tl ye

hb ayakkabı ve bimeksin yanlış fiyatlarını evde olmadığımdan kaçırdım
    uçakla işim olmadığından aerobilet e hiç girmedim bile
    iyi geçti gibi fırsatlar bakımından 2012
    konu güzel olmuş tebrikler

son olarak grupanya diskleri ocak ayının başında yollayacağım diyor
    onlar gelirse 2013 dadından yinmez benden söylemesi
    zaten aşk hayatımda bi canlanma oldu bu aralar bu sene benim yılım olacak uleennnnnnnnnnnnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-D-Luffy -- 31 Aralık 2012; 1:07:23 >
  • 1. aerobilet 100 lük bonus dağıtımı

2. gezitesi.com 100 lük çekleri dağıttı bazen 3 liraya sattı bu sayede dubai de 4 yıldızlı otelde geceliği 0,12 kuruştan 1 hafta kaldım üstelik onu da 6 taksit yaptım aylık 0,02

3. daybuyday 20 lik çekler birleştirilmesi arkadaşa TV aldık LG full hd 82 ekran 140 lira gibi bi paraya

4.şehirfırsatı dağıttıgı çekler sayesinde yapmadıgımız şey kalmadı 1 gün de 3 saat gokart yapmıştık bedavadan yediğimiz yemekler,havaalanı transferleri dahası...

5.markafoni yaklaşık 2 ay önce çek iadeden gelen çek birleşme vakası 100 liralık montu 20 liraya almıştım daha da birleşiyordu ama abartmanın anlamı yok

6.grupfonideki yapıkredi kampanyası 2,5 liraya hacısayid baklavası almıştık baya aldık hatta

limangoda kargoyu çeke dahil yöntemi vardı 13 liralık şeyler 90 kuruşa gelirdi,pabbuc.com dan dockers almıştım 3 tane 1 tanesinin parasını ödedim.tekli satılsa bile bence fiyatları uygundu.ve en son sıcak fırsatımda çek-takas bölümünde yurtiçi geçerli bedava uçak bileti kodunu atlasjette geçerli tabi 30 ar liradan 2 tane aldım atlasın en ucuz bileti 77 lira.ve daha birçok sıcak fırsat biri bitiyo biri başlıyo.biri bitince insan diyo bu sefer bitti daha kampanya filan olmaz ama bi bakıyorsun başka bi yerden çıkıyo ardı arkası kesilmiyo

• 250 coine yapılabilecek en iyi kadro hangisidir? Zevk alacağım bir kadro olsun mümkünse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

fırsaturunu faciasıda unutulmazlardan

Kesinlikle... Sabaha kadar herkes ekran basindaydi. 1-2 gunde yuzlerce sayfa yazildi.

• Best of değilde Worst of sanırım Zidaya. Hala alamadığım tişörtün taksitlerini ödüyorum.
  • millet tam mezarcı
    kipadan samsung i5-6gb notebook'u 990tl'ye almamı sağladı bu bölüm o bana yeter
  • forumu o kadar da takip ederim ama yukardakinlerin tümünü kaçırmışım

bence TTNET HBA ÜÇLÜ PAKET de fena değil. Şu an hala devam ediyor. hipernet+tivibu+telefon 40 TL
  • Kipa'nın bilgisayar kampanyası var. Haziran ayında.
    Ben DELL 5110 i5, gt525, 4GB ram, 500GB HD, Win7 basic bilgisayarı 909TL' ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Markafoni'nin 20 liraya Fifa 2013 satması

O nasıl oldu? Nasıl gözden kaçar öyle bişey ? :)))

Bu kadar çok kişinin gözden kaçırdığına bende anlam veremiyorum. Hatta sonradan 10 tane almadığıma pişman oldum.
    Aynı kampanyada Most Wanted da 30 Liraya satılmıştı.

Bolumu o kadar da takip ederim ama nasil kacirdim gozumden ben de anlamadim valla. Bari ps3 deme de daha fazla yanmasin icim :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: netten

First : AeroBilet

Second : kliksa 130 TL hatası,,

Third : Bimeks ... Sahurda 2500 kişinin konuyu okuduğu ve siteyi yavaşlattığını hatırlıyorum...

Benim seçimlerim bunlardır...

Hocam bimeks i ve kliksayı açarmısnız
  • Pabbuc.com efsaneydi.55 liraya mal ettiğim ayakkabı şu anda 150 liraya satılıyor her yerde

Ayrıca gözden kaçan bir olay olmuş sanırım.Oyun indirimlerini takip edenler bilir Origin 20$ lik indirim kodu vardı 20 dolar altı oyunlar bedavaya geldi ve birden çok kez kullanılabiliyordu Battlefield Bad Company 2 ,fifa 2012, Mass effect 2 , Assasins Creed ,Command &Conquer 4 tiberium twilight ve daha birçok oyun bedavaya geldi.
    Aynı indirim kodu olayı ubisoftun da başına geldi hem de 2 kez.Bundan da bir sürü oyunu bedavaya aldık Assasins creed, prince of persia , Tom Clancys GRAW2 ve daha birçok oyun.

Bunlar da çok iyi fırsatlardı
  • aero kesinlikle ilk sırada olmalı çünkü hiç bir para ödemeden herkes istediği yere uçtu var mı daha ötesi :)

Pabbuç 3 al 1 öde sayesinde de 2-3 senelik ayakkabı bot terlik sandalet ne varsa hallettik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

aero bilet yazmak için girdim 7 mesajın 4 ü aerobilet zaten

Bn hatirlamiorum bunu anlatirmisiniz aerobileti??

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Konunun kapanmaması ümidiyle ben bu sıcak fırsatlar başlığıyla tanıştım çok param cebimde kaldı bilinçli tüketici olduk. En sıcak fırsat bu oldu teşekkürler dh

Paramızın cepte kalıp kalmadığı tartışılır.
    Sıcak fırsatlara girmek çok tehlikeli olabiliyor bazen.
  • Bende Haziran'da Kipa'nın elektronik kampanyasından yeni Ipad'i 970 Liraya almıştım(16Gb Wi-Fi) heryerde en ucuz 1300 Lira üzeriydi vede 4 ay taksiti ertelemiştim,birde (gelirse) GRUPANYA Hdd kampanyası baya üst sıralara çıkar.
  • evimisterin genc türkcel indirimi vardı 50 tlde 25 tl idiriyordu. forumda bu fırsatı bir çok kişi değerlendirmişti
    fikirmetre telefonsuz çek veriyordu , daybuydayda 20 lik çekler birleşiyordu tam 300 tl yaptım birleşme olaynı kaldırdılar o kadar çek elimde kaldı tek tek harcamak zorunda kaldım
    birde adının bile forum sitesine yazılması yasaklanan o malum ....land sitesi vardı notebook tv indirimleri burdan notebook almıştım benimkini gönderdiler çok şükür
    daybuydayın kargo bedava günlerii.. v.s. eskiden böyle çok indirimler oluyordu şimdi pek gözükmüyor
  • dominostan yediğimiz bedava pizzaları unutmayalım, hepsiburada ayakkabı kampanyasıda çok sıcaktı
  • -aerobilet
    -kliksa 130
    +trendyol tv+ykb+cocacola çekleri (birleştirip kargo parasina sürüyle tshirt kazak almışligim var :) hala daha giymediklerim var)
    +hepsiburada 220 liraya aldığım sx150
    -teknosa nokia x1-01
    +2tl ye hdmi+8gb microsd
    -bimeks

yararladıklarıma + koydum :) çok şey kaçırdık çook

edit: trendyol aralık 2011 mis ama ürünler 2012 de gelmiştir muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 31 Aralık 2012; 2:58:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

-aerobilet
    -kliksa 130
    +trendyol tv+ykb+cocacola çekleri (birleştirip kargo parasina sürüyle tshirt kazak almışligim var :) hala daha giymediklerim var)
    +hepsiburada 220 liraya aldığım sx150
    -teknosa nokia x1-01
    +2tl ye hdmi+8gb microsd
    -bimeks

yaraladıkları + koydum :) çok şey kaçırdık çook

kliksa 130u açarmısın neydi o?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.