Şimdi Ara

2012 Best of sıcak fırsatları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
299
Cevap
12
Favori
12.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neler kaçırdığımı görmek aslında beni üzüyor ama neler yakalayabileceğim konusunda da fikir veriyor sevdim konuyu
  • tabi birde mezarland vakası varki inşaallah forumda canı yanan çok arkadaş olmamıştır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgüç55 -- 31 Aralık 2012; 0:26:33 >
  • sari kutu yararlandigim bi kampanyaydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 liraya hdmi kablo almıştım Gold'dan benim için buydu
  • Aerobilet, kardeşim ve ben beleşe + cip hizmetinden de yararlanarak Antalya-Ankara uçuşu yaptık Anadolu Jet'le. Aerobilete buradan teşekkürler ve hala da batmadılar sanıyorum :) Vay be ne olaydı...

• fırsaturunu faciasıda unutulmazlardan

• vay be neler neler olmuş. tek kaçırdığıma üzüldüğüm şey traş makinası fırsatı.

benzer fırsatları 2013 de görmek dileğiyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Markafoni'nin 20 liraya Fifa 2013 satması

O nasıl oldu? Nasıl gözden kaçar öyle bişey ? :)))

Bu kadar çok kişinin gözden kaçırdığına bende anlam veremiyorum. Hatta sonradan 10 tane almadığıma pişman oldum.
    Aynı kampanyada Most Wanted da 30 Liraya satılmıştı.
  • hepsiburanın 10 tl lik ayakkabıları ki sanırım 100 çift aldım ve en ucuzu 50 tl den satıldı
    bu benim için mükemmel bir fırsat olmustur
    aerobilet 3
    yeniçarsım evimister tchibo fırsat cekleri
  • vatan'dan net fiyatı hatırlamıyorum ama 1150 tl idi sanırım.. i7 işlemcili lenovo y560p model notebook almıştım.. kendisi ve piyasada 1700-1800 civarında iken.
  • Efsane, PABBUC.COM dur bana göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Efsane, PABBUC.COM dur bana göre

topu atmışlar zaten ,bitirmişiniz adamları.
  • her yerde 500 tlye satilan rowenta silence force supurge mak 180 tl ye birde rosenheim ofis koltugunu yanlislikla (500tl etiket fiyati diyordu site kapanacak diye 80 tl dusmustu 200 rahat ederi vardi( ucretsiz gondermislerdi kim mi tabii ki evimister
    ayrica 220 tlye z623 sistem+2 tl 8 gb hafiza karti gold computer
    hepsiburada esime kendime 12 cift ayakkabi dost cevre+30da onlara aldirdim
    ve kapanmasiyla artik bir donemin sonu diyecegimiz pabbuc beyler burda bir parantez acarsak artik ucuza ayakkabi alamacayagiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacques1791 -- 31 Aralık 2012; 0:56:20 >
  • Marka ve orjinal ayakkabilari 3 te 1 i fiyata almistik
    120 tl ye 3 tane converse,tanesi Ztn 120 civariydi

puma, sketcher lar, slazengerler, kangaroo lar, camel active ler...Hey gidi hey..Hergun bir ayakkabiyi giyiyorum :)

• Ben 2009'da kalmışım. Hb monitör alana speakerlar %70 indirimli yapmak istemişti. Speaker alana monitörler %70 olmuştu. 500tl kar

• quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Markafoni'nin 20 liraya Fifa 2013 satması

pc xbox ps3?
    HANGI PLATFORMDU?

migrosun bir alana bir bedava diş temizliği ürünleri iyiydi
    en son markafonideki 136 tllık 1tb western digital hard disk iyiydi.

aerobileti yakalayamamışız tüh dedim.

bu arada tuvneranın hala konuya yazmamış olması gerçekten tüyler ürpertici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 31 Aralık 2012; 0:59:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

fırsaturunu faciasıda unutulmazlardan

zaten bir o, bir de hala devam eden şu harddisk meselesi sıcak fırsatlarda tansiyonun en yükseğe çıktığı anlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten

First : AeroBilet

Second : kliksa 130 TL hatası,,

Third : Bimeks ... Sahurda 2500 kişinin konuyu okuduğu ve siteyi yavaşlattığını hatırlıyorum...

Benim seçimlerim bunlardır...

bu first,second,third yeni bir sıralama birimi mi yoksa dejenere türkce mi?
    burada Milliyetcilik yapmıyorum ..asla da milliyetci biri değilim ama şu durum komik olduğu kadar'da can sıkıcı bir durum.

• Onu bunu bilmem de rocket grubun firmaları iyi kampanyalar yapıyordu...sporena-evimister-zidaya derken üçü birlikte bence önleri zorlar diye düşünüyorum...

Aerobilet olayı bambaşkaydı ki zaten ilk sayfalarda konu bile anlaşılmamıştı herkes altından bir şey çıkar diye bekliyordu ve kutudan herkese 100 lira çıktı :)

Sportangels 50 liraya 40 lira indirim iyiydi ama fazla kişi yararlanmamış olabilir...Ben 8-10 tane kullanmıştım galiba..Aynı şekilde yeniçarşım işi de böyle idi..

Hepsiburada çoğunu göndermese de 19 liralık ayakkabılardan gönderdiği de oldu ama hiç gelmeyen de oldu maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 31 Aralık 2012; 1:49:06 >
  • tabiki aerobilet
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.