Şimdi Ara

2012 Best of sıcak fırsatları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
12
Favori
12.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2.daybuyday 20 lik çeklerin birleşme olayı
  • aerobilet :) mükemmel bir duyguydu.Telefonla teyit ettirmeme rağmen check-in yaparken bile :D son anda iptal edilir vs. diye tırstıydım .o kadar bavulu hazırla :D o noktadan geri dön
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpugur

carffur da ki gilette fırsatı iyidi ...35-40 tl lik kutu 18 tl ye satıldıydı galiba ... ki şuan stokta.com daaynısı 33 tl mi ne :) :.... bide logitech f710 70 tl ye mi ne aldıydım normalde 90 tl iken ( tekonosa idi sanırsam) ...bunlar benim aldıklarım ;) .... arkadaşlar teknobiyotikten sandisk ssd yi 190 tl ye falan aldıydı (aynı zmaanda o ssd bi yerde daha 190 tl idi ... hepsiburada da 210 tl falandı) (şuan260 tl civarı)

bimeks'ten f710'u 50 liraya almıştık
  • Biraz romantik olacak belki ama beence bu başlıklardaki dayanışmadır.
  • hb ayakkabı kaptım 2 tane çok iyi :) 2 tane de wd 1 tb aldık bakalım gümüş iletişimden. o 2 ay oldu çok tartışıldı bakalım gelirse benim için en büyük vurgun o olacak gibi :) gelmezse takipteyim paramı alırım. ilk 1. gün 20 li sayfaları görmüştü bu konu çok tartışıldı konu kilitlendi felan. ben bunu yazdım ya biri kesin tartışma açacak bakalım hayırlısı..
  • gold dan 2 tl ye HDMI kablo almıstım hala kullanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROVİZYON

yeniçarşım ve tchibo çekleride harikaydı onlarıda unutmayalım, ne kampanyalar olurdu be eskiden, son dönemde denkgelmiyor

bazı tipler türedi çünkü hocam, açılan her konuyu eleştiren; açan kişiyi deliler gibi yargılayan. insanlar konu açmaya korkar oldu bu tarz otu botu yere vuran insanlar yüzünden. adam hem sıcak fırsat konusu açacak insanları yönlendirecek, hem de azar işitecek. yok öyle yama. kimse da açmıyor işte, buyurun sıcak fırsat kalmadı son günlerde.
  • bilmiyom sıcak fırsat mı değil mi ama türkcell in sarı kutu kampanyası da güzeldi ... 20 tl lik türkcell online mağazında geçerli indirim çeki ile kablosuz logitech mouse u 10 tl ye aldıydım (kargoda bedavaydı) mouse normalde kampanyalarda 2 0tl ye satılıyor teknosa da fala n30 tl normal fiyatı ..... 8 gb microsd kart falanda 2 tl ye mi ne geliyordu bu çekle(kuzen aldıydı) ...
  • morhipo avea + isbankasi indirimi birlesmesi

2 hfta sonra engellediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

carffur da ki gilette fırsatı iyidi ...35-40 tl lik kutu 18 tl ye satıldıydı galiba ... ki şuan stokta.com daaynısı 33 tl mi ne :) :.... bide logitech f710 70 tl ye mi ne aldıydım normalde 90 tl iken ( tekonosa idi sanırsam) ...bunlar benim aldıklarım ;) .... arkadaşlar teknobiyotikten sandisk ssd yi 190 tl ye falan aldıydı (aynı zmaanda o ssd bi yerde daha 190 tl idi ... hepsiburada da 210 tl falandı) (şuan260 tl civarı)

evet evet bimeksti ama 50 tl miydi yaw :D o zmana normal fiyatı 9 tl idi 49 tl ye mi aldıydık? :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

evet evet bimeksti ama 50 tl miydi yaw :D o zmana normal fiyatı 9 tl idi 49 tl ye mi aldıydık? :D

95-100 felandı hatta aradım fişi buldum şimdi, 50.76 tl ye almışız. tarih de 17.09.2012

• Tabiki de Kliksa.
  • turkcell satı kutu 120 tllik akaryakıt vurgunu unutulmazdı

• Evimisterden 2000tl ye samsung 40d8000 almıştım bence Best Of 2012

• Vatan'dan %99 indirimle alanlar n'oldu? Geldi mi ürünleri?
  • Markafoni'nin 20 liraya Fifa 2013 satması
  • Aerobilet meselesi nedir arkadaslar birisi aydınlatabilir mı ?

• kesinlikle aerobilet 1 numarada
    2. sırada ise rahmetli pabbuç com var.
  • 2012 muhtesemdi bimeksmi morhipomu kliksami turkcell sari kutumu

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Aerobilet meselesi nedir arkadaslar birisi aydınlatabilir mı ?

100 lira hediye çeki vermişti aerobilet. altlimit üstlimit herhangi bir limit olmaksızın, insanlar bedavaya bilet aldılar ama belli bir tarihe kadardı, yoksa hala aerobilet hesapları satılıyo olurdu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.