Şimdi Ara

2012 Best of sıcak fırsatları (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
12
Favori
12.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

güzel konu..

ben her gün 10 defa girerim foruma ama bu yukarıdaki kampanyaları hep kaçırmışım...

bizim yakaladığımız en güzel avantaj da yapikredi'nin temassız kampanyasıydı:)
    her ay 50 TL ekstre indirimi kazanıyorduk:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

• Hepsiburada.com 19 TL 'den 3 adet DC shoes Erkek ayakkabı 1 Adet Andi Kırmızı Basketbol ayakkası
  • Hepsiburada.com 19 TL den 3 adet DC shoes Bayan ayakkabı.
  • Hepsiburada.com 60 Küsür Tl Damat Takım elbise.
  • Hepsiburada.com Başka bir takım elbisenin iptal edilmesi üzerine verilen 50 TL hediye çeki.
  • Hepsiburada.com 600 Liralık G930 Kulaklığı 245 Liraya düşünce 3 adet sipariş ettim , 500 Lira üzerine 100 TL Hediye çeki + 25 TL bonus Puan almıştım.
  • Hepsiburada.com 7 Liraya 25 liralık 2+1 mikado hoperlörleri göndermişti
  • İsmini hatırlamadığım bir siteden 90 TL ye , Tost Makinası + Mikrodalga fırın + Ekmek kızartma makinası + Soğan torbası .
  • Avon 2 adet Krem Facebook ile almıştım Bedavaya Tanesi 40-50 lira civarına satılıyormuş sanırım.
  • Limangodan Çek ile 25 lira civarındaki Titreşimli Tıraş bıçağı setini 7 liraya almıştım.
  • Dominos Pizzadan 3 adet bedava kod almıştım.
  • Hızlıal.com 'dan 220 küsür Tl ye Canon SX150 Fotoğraf makinası.
  • Gold bilgisayardan Micro SD kart 8 Gb 2 TL HDMI kablo 2 Tl gibi bir ücretle ürün almıştım sanırım başka şeylerde almıştım B.tooth araç içi konuşma aygıtı 10 TL.
  • Kipa braun oral b3000 60 TL normal fiyatı 200 TL civarlarında.
  • Kliksa eğer olursa 500 küsürlük kulaklık 150 küsür liraya gelicek sanırım.
  • Winat9 programıyla gelen paracıklar.
  • HB Kitap bölümünde verdiği 30 TL lik hediye çeki ile alt limitsiz 7-8 adet kitap aldım.
  • Morhipo 1 TL lik satılan oyun cdlerini göndermediği için hesabıma yüklenen Hediye çeki alt limitsiz 20 TL.
  • Bedava Pitbull Konseri 3 bilet ve ordaki axe kızlarına yıkattığım saç ve verdikleri 15 adet Axe saç şampuanı gerçek axe kızlarının ellerinin saçında dolaşması bile neyse
  • İntelden Bedava aldığım işlemci , 32 gblık Usb Flash disk 3.0 ve intel 'in Mug'u.
  • İsmini hatırlamadığım bir MArkafoni tarzi fırsat sitesinden aldığım gözlüğün kırık çıkması sonucu para iadesi ve özür amaçlı bir adet ray ban gözlük sonra sattım zaten.
  • Aral'ın kendi sitesinden Kargo bedava ve 1 TL ye aldığım oyunlar.
  • Koçtaş'dan kasada fiyatın farklı olması neticesinde 50 TL lik fiyat farkının alınmaması sonucu 22 Tl ye aldığım Kule tipi Vantilatör.
  • Logitech Hollanda merkezden kendi kırdığım kulaklığı garanti kagıdı olmamasına ve kullanıcı hatasına olmasına rağmen 3 kuruş ödemeden yenisiyle değiştirtmem.
  • Birtane Spor ürünleri satan siteden basketbol topu ve nike boyun askılığını nerdeyse 3 kuruşa getirmem. çek mek davası vardı sanırım sporarena olabilir hatırlamıyorum.
  • Facebook üzerinden Bedava Mercedes içeçek için kupa.
  • Facebook üzerinden '' Benim o '' adlı çikolata olan içi dolu 5 ade koli.
  • Avrupa yakasında düzenlenen oyun fuarına bedava 5 adet bilet ve içerde aldığım ücretsiz verilen oyunlar posterler ıvırlar zıvırlar.
  • Yurtdışından bedava kazandığım Asus Rog baskılı Kaliteli Mouse Pad
  • Grupanya gibi bir siteden Wienerwald ile hesaplar arası yaptığım arkadaş daveti ile nerdeyse bedavaya pahalı menüler yemem yanında bardak hediyeleri vesayire.
  • Barda Maç izlerken maç başlamadan önce skor tahmini yaptıran Efes pilsen yetkililerine verdiğim doğru cevap neticesinde kazandığım 5 kutu efes bira , atkı bere ve eldiven.kazanmıştım.

Aklıma gelenler bunlar
    Bilet kampanyasını nasıl kacırdım yaa..

• ben okurken yoruldum sen batırmışsın ortalığı resmen intelden aldıklarını nasıl aldın?

birde şu axe kızları olayı gerçekmi...kardeşim zaten bir adamda bu kadar şans varsa çalışmasına gerek yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

ben okurken yoruldum sen batırmışsın ortalığı resmen intelden aldıklarını nasıl aldın?

birde şu axe kızları olayı gerçekmi...kardeşim zaten bir adamda bu kadar şans varsa çalışmasına gerek yok bence

Bizde yalan yok

2012 Best of sıcak fırsatları

Kusura bakmayın video'yu paylaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 8 Ocak 2013; 9:30:12 >

• quote:

quote:

quote:

ben okurken yoruldum sen batırmışsın ortalığı resmen intelden aldıklarını nasıl aldın?

Bizde yalan yok

yuh

iyiki saçı yıkatmışın yani bu kıyafetlerle

• quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

güzel konu..

ben her gün 10 defa girerim foruma ama bu yukarıdaki kampanyaları hep kaçırmışım...

abi burada okuduklarından sonra sen hala temassıza kampanya mı diyorsun :)

KURSAD' ın listesini okudukça yuh çektim walla :)

buna bal mı denir, takip mi denir, yeni bir meslek mi denir bilemedim yaww

sinirlerim bozuldu :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

güzel konu..

abi burada okuduklarından sonra sen hala temassıza kampanya mı diyorsun :)

KURSAD' ın listesini okudukça yuh çektim walla :)

buna bal mı denir, takip mi denir, yeni bir meslek mi denir bilemedim yaww

sinirlerim bozuldu :)

onların bi kısmını ben de yakaladım canım:)

• quote:

quote:

quote:

Bizde yalan yok

kız selülitli beğenmedim...

• aero bilet süperdi etrafımdaki herkese söyledim 1000 tl lik falan bilet aldım :D
  • Aerobilet kesinlikle.
    2 kere uçtum, hesabımda hala 33 lira var, silinmemiş. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Aslında bu konuyu ben açacaktım, hazırlamıştım ama benden önce davrandınız müdahele etmek istemedim.

• Aerobilet 2x 100 TL. » 110 TL'ye forumdan bir üyeyi Kıbrıs'a gönderdim. Referanslarımda var.
  • Kliksa 130 TL sistem indirimi olayı. » Hafıza kartı ve tıraş makinesi setini 3 TL'ye aldım.
  • Daybuyday fikirmetre çekleri ile onlarca ürün. » 90 parça paşabahçe ürünlerini 20 TL'ye falan aldım. 600 TL'de çek kazandım.
  • Yeniçarşım çekleri ile altın alarak 400 TL kar etmiştim. » 55-60 TL'ye gram altın alıp 97 TL'ye sattım. Hemde 13 kere.
  • Avon'un bedava kremleri. Tabi tester değil, orjinal paketleri gelmişti. » 50-60 TL değerindeydi, 2 tane almıştım.
  • Limango'da kargoyu çeke dahil etme. » Ivır zıvırda olsa kuruş ödeyerek aldıklarım var.
  • Şehirfırsatı'nın 10 TL'lik bedava çekleri. » Hem kullandım, hem sattım.
  • Evimister'in gnctrkcll çeki ile 50 TL alt limitli 50 TL indirim. » Mutfak masası ve uydu alıcısını toplam 1,5 TL'ye almıştım.
  • Bedava domino's pizza orta boy. » Hem kullandım, hem çevreme ücretsiz kullandırdım, hem sattım.
  • Migros tıkla kazanları, numara taşıma kampanyası. » Bedavaya onlarca ürün aldım, 2 kere numara taşıyıp 50'şer TL kazanmıştım.
  • Annelutfen sitesinin davet ile gelen çekleri. » Hemde alışveriş şartı olmadan gelmişti. 3-4 tane sinek ilacı losyonunu 2 TL'ye almıştım.
  • Hepsiburada Canon SX150. » Kişiye özel 220 TL'ye almıştık. Sırf bunun için kullanmadığım kartı kullandım, şimdi taksitler devam ediyor.

Neredeyse ölü fiyatına aldığım büyük başlar bunlar. Bir bu kadarda ufak tefek şeyler vardır ama aklıma gelmiyor. Tek kaçırdığım Bimeks olmuştu. Sağolsun bir üye arkadaş beni atlamamış PM atmıştı bu kampanya var diye. Forumda olmayınca sabah 10'da görmüştüm mesajı.
    Sanırım tüm ciddi fırsatlardan yararlanmışım.

• bu tür indirimlerde tüm üyelere pm atarmısınız ben genelde alıcak bir şeyim olduğunda uğruyorum bu bölüme .diğer zamanlarda diğer bölümleri kullanıyorum.

yada ücreti neyse verelim cep tele mesaj atsanızda bizde faydalansak.yani üyelerin faydalanacağı şekilde olsa çünkü burayı sadece üyeler değil herkes görebiliyor.yada herkesin görmesine engel olun.

hocam epeydir aklımda var zaten eminim sizde düşünmüşsünüzdür.

Aslında donanımhaber nakitkazan.com veya avantajix.com gibi link referans yolu ile para kazansa yai onların yaptığı işi DH yapsa iddia ediyorum voliyi vurur

Buraya onlarca fırsatın linki veriliyor ve binlerce üye tıklıyor. Buraya yazılan fırsat 1 saat içinde tükeniyor bir kere. Mesela Gold un yanlış yazdığı HDD yi 1 saat içinde 952 kişi almış. o 952 kişinin 950 si buradan gitmediyse ben bişey bilmiyorum.

Burdan vurulan voliler ile üyelere sms ile fırsat habercisi hizmeti verilebilir veya mail ile haber verilebilir

Çok ciddi ve yüksek karlı bir öneridir

• quote:

Bizde yalan yok

Hocam onlar saçını yıkamış sende onları bi yıkasaydın ya

• Forumu okuyunca dedim neler kaçırmışız neler. Neyse artık önümüzdeki fırsatlara bakacağız. Dileğimiz odur ki 2013 yılı bol fırsatlı bir yıl olsun.
  • quote:

Hepsiburada.com'un Logitech g930'ları 600 Tl yerine 240 Tl ye vermesi ve 500 lira üzerine + olarak 100 TL hediye çeki vermesi ve bonus 25 TL de ekstra olması.

Kulaklık bedavaya gelmişti nerdeyse 3 adet clana almıştık

baya güldüm

bu arada ben bölümü çok geç farkettim sadece 1 ay önce 1599'a iphone 4s aldım piyasada şuan 1650 filan pek sıcak sayılmaz ama olsun bide saç düzleştirici aldım rowenta piyasası 79tl 39'a almıştım çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 8 Ocak 2013; 17:03:57 >

• Western Digital 500 GB 69 TL, 1 TB 79 TL, 2 TB 99 TL kampanyası da bence 2012'deki efsaneler arasındaki yerini almıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duruqan

Western Digital 500 GB 69 TL, 1 TB 79 TL, 2 TB 99 TL kampanyası da bence 2012'deki efsaneler arasındaki yerini almıştır.

Kampanya tamamlanmadığı için 2012 nin sıcak fırsatı mı yoksa 2013 ün sıcak kazığı mı belli değil daha...
  • sayılanların yanında sanalpazar ve gittigidiyor çekleri de iyidi bence.
    millet altın alıp satmaya çalışıyodu ama hesaplar arası satış yapmayı becerenler 95 tlyi 75 tl ödeyerek alıp 9 taksitte ödeyebildi.20 tl net kar ve bedavaya nakit avans çekip taksitle ödemesi de ayrı bi olay.
    gittigidiyorun 10 tl avea kuponuyla da 10krş ile 1 tl arasında para ödeyerek 5 10 lira değerinde bir sürü ürünü kargo bedava almış oldum.

aerobiletin 100 tlsini kaçırdım ama her yaptığın üye için 10 tl veriyordu o bile iyidi. bedavaya uçak bileti.
    pabbuc kapandı diye ağlıcaktım.çok alışverişim olmadı ama lazımdı o site bana

son zamanda bonubondaki 50 tl mudo çeki ile 3al 2 ödenin birleşmesi de çok işime yaradı.
  • hepsiburada 100tl çek + %10 banka kartı kampanyası yakın zamanda yapar mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık konuyu kilitleyebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.