Şimdi Ara

2012 Best of sıcak fırsatları (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
12
Favori
12.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan şu anda sıcak fırsatlarda boşuna takıldığımı farkettim.

7 koli benim o ve 2 adet 2 liralık HDMI haricinde pek kayda değer bir şey hatırlamıyorum.
  • aerobilet olayı çok enterasan, bu kadar kişi yararlanmış, anlaşılan on milyararca lira zarar var. Ben farketmiştim fırsatı ama bu tür fırsatların tek mail adresi dışında alınınca ilerde sorun teşkil edebileceğine inanıyorum. Hukuki süreçlerle başımız belaya girebilir Ama daha küçük ölçekli limango, morhipo, sporena gibi bedava çek durumları, zaten bizi alışverişe teşvik edip çek üzerinde harcama yaptırdığı için firmaya çok zarar vermez, sorun teşkil etmez gibime geliyor.
    Sıcak fırsatçılar kendimizi bazen uyanık sanıyoruz ama dikkat i elden bırakmamak lazım.
    Bir gün bilgisayar başında elleriniz kelepçelenmesin, Cem Yılmaz'ın anlattığı korsan cd izlerken tutuklanan adamın başına gelenler gelmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Orijinalden alıntı: xpugur

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Orijinalden alıntı: xpugur

carffur da ki gilette fırsatı iyidi ...35-40 tl lik kutu 18 tl ye satıldıydı galiba ... ki şuan stokta.com daaynısı 33 tl mi ne :) :.... bide logitech f710 70 tl ye mi ne aldıydım normalde 90 tl iken ( tekonosa idi sanırsam) ...bunlar benim aldıklarım ;) .... arkadaşlar teknobiyotikten sandisk ssd yi 190 tl ye falan aldıydı (aynı zmaanda o ssd bi yerde daha 190 tl idi ... hepsiburada da 210 tl falandı) (şuan260 tl civarı)

bimeks'ten f710'u 50 liraya almıştık

evet evet bimeksti ama 50 tl miydi yaw :D o zmana normal fiyatı 9 tl idi 49 tl ye mi aldıydık? :D

95-100 felandı hatta aradım fişi buldum şimdi, 50.76 tl ye almışız. tarih de 17.09.2012

http://forum.donanimhaber.com/m_65865767/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65865767 konuyu buldum 59tl diyor :) siz başka fırsattan daha ucuza almışsınız analşılan :) yada fişte kdv dahil olmayan fiyattır 50 tl

• P-A-Z-A-R-L-A-N-D iPhone 4S Genpa garantili sıfır cihazları 1480 liraya aldık.
  • Şimdi bakıyorumda bir çok sıcak fırsatı bu site sayesinde yakalamışım. 2012 yılında tanıştığım siteye ve sıcak fırsatları paylaşan üye arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
    Aile bütçesine büyük katkıları oldu. Bunun yanında yakıcı bir his olan sıcak fırsat yakalama duygusu ile de tanıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akamet -- 31 Aralık 2012; 18:34:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

Vatanbilgisayar havale ile aldığım ama ödemesini yapmadığım ürünü göndermişti :) 800 tl ye yaklaşık bir fiyatı vardı. Fırsat kısmına girmez ama iade etmesem voleyi vurmuştum

forumun en.. dürüst üyesi.
  • havale ile ödeme yaparak botu aldım. http://www.ydsshop.com/?urun-82-KALAHARI-COL-BOTU.htm l sonra bi bakmışım ki ödediğim ücret bana tekrar geri iade edilmiş. Sonra da bot çıkagelmesin mi?

Sanırım 2012 nin en iyi fırsatı bu oldu benim için.
  • ...land'ın 1499 tl ye iphone 4s kampanyası benim gibi şanslı azınlık için çok iyi bir kampanyaydı. Telefon hala o fiyata inmedi. Not: Bildiğim kadarıyla benim gibi birkaç kişi telefonu alabildi, diğerleri aylarca para iadesi için uğraştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkarat

...land'ın 1499 tl ye iphone 4s kampanyası benim gibi şanslı azınlık için çok iyi bir kampanyaydı. Telefon hala o fiyata inmedi. Not: Bildiğim kadarıyla benim gibi birkaç kişi telefonu alabildi, diğerleri aylarca para iadesi için uğraştı.

200 300 kişi rahat yararlandı o fırsattan. sonlara doğru patladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodmank

arobilet tabiki ve Ş.F. nin dağıttığı hediye çekleri forum bile el koydu abartıldığı için :D

Ş.F. Nedir?
  • Sehirfirsati demek galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

Orijinalden alıntı: netten

First : AeroBilet

Second : kliksa 130 TL hatası,,

Third : Bimeks ... Sahurda 2500 kişinin konuyu okuduğu ve siteyi yavaşlattığını hatırlıyorum...

Benim seçimlerim bunlardır...

bu first,second,third yeni bir sıralama birimi mi yoksa dejenere türkce mi?
    burada Milliyetcilik yapmıyorum ..asla da milliyetci biri değilim ama şu durum komik olduğu kadar'da can sıkıcı bir durum.

mesaj nick uyumsuzluğu mu deniyordu bu duruma, puhahhaaah aaa haaaaaaaaaaaaaaaa

• 3 tane aerobilet kapmıştım, üçünü de birşekilde kullandım, keşke daha fazla alsaymışım,
    **** 2 kalite parfum, bu da güzeldi,
    bir de sporcum.com'dan hem indirimli hem de %15 bonus'lu epey ayakkabı almıştım,
    5 kg çiğköfte sanalpazardan 15TL'ye olması da iyiydi, aklıma gelenler bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesincır

Kipa'nın bilgisayar kampanyası var. Haziran ayında.
    Ben DELL 5110 i5, gt525, 4GB ram, 500GB HD, Win7 basic bilgisayarı 909TL' ye aldım.

daha fenasıda vardı

i5 işlemcili,gt 540m(yada gt630m sanırsam) 4gb ramli aceri o fiyata vermişlerdi.
  • yılın fırsatı kesinlikle aerobilet'ti 220 tl biriktirip samsun-istanbul gidiş dönüş thy bilet almıştım, ancak bazı sebeplerden dolayı kullanamamış biletleri yakmıştım, BUDA YILIN MALLIĞI...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Mesajlara bakınca çoğunu hatırladım galiba
    Yararlandıklarım;

-Swatch saat kampanyası vardı, 49 tlye sürpriz kutu saat...+300 (ama aralık-ocak arasında idi galiba, çalışan tanıdıktı)
    -Aerobiletten maalesef 1 tane almıştım, 50 lira kazancım oldu.+50
    -Turkcell sarı kutu, koton ikea derken 200 liralık bedava harcama.+200
    -Markafoni kellogs+r10 ....+100
    -Turkcell wınn olayı...Yazın beleş internet(8-10 hat x 5gb) , wınn ve data kartı için verilen 19 lira(bedava aldığım da oldu),
    sonradan wınnların 40 liradan satılması..200 nakit+ internet.=400(internet mecburi olarak gerekliydi yazın)
    -TTnet 39 liraya sınırsız+telefon ücreti yok.+500
    -Hepsiburadadan ayakkabı,giysi çanta vs vs.+600
    -Zidaya,evimister,sporena... 30 liraya ayakkabılar, 40 liraya fırın atkılar bereler vs vs +200
    -Sportangels..Ev basit fitness aletleriyle doldu..50 lira alt limitli 40 lira indirim...+200
    -Kipa... Casper i7 vs vs 1800 lük alet 1150 ye geldi +600
    -Norton 3 pc ye internet security 12 tl...
    -Teknosa nokia x1-01 telefon... 89 liraya geldi
    -Metro 3 kere yarı fiyat ile gittim-30 tl
    -Perabutik..50 tl alt limitli 30 tl çek...Site battı ama asisc gel serisi ayakkabıyı 50 liraya almıştım, daha da vardı..150 tl

Bunların hepsi tek mail adresi ile yakalandı, tek mail adresi olduğu için kaçırdıklarım baya oldu.

Kaçırdığım veya bulaşmadığım
    -Pabbuc tan çok alan kişi var ama konu çok uzadığı için girip de okuma zahmetine giremedim
    -Şehirfırsatı 10 liralık çekler...Tek hesap olduğundan faydalanamadım.
    -Dominos 10bin pizza..Tek hesap olduğundan çıkmadı.
    -Limango,trendyol çek işlerine girmedim..
    -tchibo kaçtı, görsem alırdım.
    -bimeks,kliksa fiyat hataları almadım.
    -gezi olaylarına giremedim.
    -yeniçarşım..haberim olmadı..
    -sx150 220 tl..görmedim

Vay arkadaş millet ne fırsatlardan faydalanmış haberimiz yok

• aerobilet zaten ayrı bir dünya da onun dışında şehir fırsatı diyorum. Yemekten kalkıp hesap ödememeyi unutmuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: mesincır

Kipa'nın bilgisayar kampanyası var. Haziran ayında.
    Ben DELL 5110 i5, gt525, 4GB ram, 500GB HD, Win7 basic bilgisayarı 909TL' ye aldım.

daha fenasıda vardı

i5 işlemcili,gt 540m(yada gt630m sanırsam) 4gb ramli aceri o fiyata vermişlerdi.

en fenası 1150 tl ye vatandaki i7 2630QM, 6gb ram 500gb disk 1gb 6570 ekran kartlı, win7 home premiumlu lenovoydu :)
  • aerobilet
    pabbuc
  • Yilin en buyuk kazigini dunya sahinden yedik

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.