Şimdi Ara

2012 Best of sıcak fırsatları (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
12
Favori
12.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 310 tl'lik aerobilet hesabını 200 liradan satmış olmam yeterince sıcaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 31 Aralık 2012; 12:42:49 >
  • Benim en çok işime gezisitesi yaradı, 100 TL alt limitsiz çekler vermişti, günlük 2,5 TL'ye ortalama 3'er günden farklı zamanlarda 5 farklı otele gittik.
  • benim için hatırladığım en sıcak 2 fırsat 29TL'ye aldığım windows 8 ve 12TLye aldığım norton internet security
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

aerobilet olay neydi arkadaşlar ben fransız kaldım biraz

üye olan herkese 100TL hediye çeki dağıttlıar. Bedavaya muğladan adanaya uçmuştum =)) hala bakiye var içersinde =))
  • benim için şehir fırsatı olabilir :) 200 porsiyona yakın çöp şiş, bedava cinemalar bowlingler bir sürü yiyecek ve eglenceydi :

birde yeniçarşım 40tl lik çekler. bu çeklerden 3 tane alabildim altın alıp bozdurdum yanılmıyorsaum 105tl karım olmuştu.

ilk başta mevzuyu çözemedim yeniçarşım çekleri satılınca kendi kendimi davet edip hem 6 tl kazanayım hemde çek alayım derken millet çoktan çözmüş olayı stoklamıştı.

bilseydim hızlıca bir sürü çek alırdım ona çok yandım :)

2012 Best of sıcak fırsatları

Yeniçarşım 40tl lik olayı kimse hatırlamıyor mu yahu herkeş altına hücüm etti :)

morhipo,işbankası ve avantajix üçlüsüyle ps3 almıştım 340tlye felan gelmişti sonra sahibinden üzerinden 560tlye satmıştım :)

limango 20tl lik çekler.

bu avantajix olayını 2012 ortalarından çözdüğüm halde havadan geri kalan para iadelerim :) 2012 başlarından çözseydim 2 katı iade gelirdi

2012 Best of sıcak fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxor -- 31 Aralık 2012; 13:33:13 >

• Benim de en çok işime yarayan malum siteden 1480 liraya iphone 4s alıp 1710 liraya doğubankta bi telefoncuya satmamdı :D 230 lira kar etmiştim :)
  • win 8 29 tl kampanyası

norton 3 kullanıcı 12 tl kampanyası

benim'o kampanyası

470 tl ye ps3 aldım

trendyol tv kampanyaları

hepsiburada dc etnies ayakkabıları 30 tl den

pabbuç.com ayakkabıları
  • bi ara wii kampanyası vardı, teknosa mı electroworld mü tam emin değilim, 100 küsürlü bir fiyattan wii vermişlerdi. kaçırdığıma halen yanarım. hatırlayan var mı?
  • p....land ürünüm gelmişti 1500 tlye genpa garantili iphone4s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt7n4 -- 31 Aralık 2012; 13:30:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpugur

carffur da ki gilette fırsatı iyidi ...35-40 tl lik kutu 18 tl ye satıldıydı galiba ... ki şuan stokta.com daaynısı 33 tl mi ne :) :.... bide logitech f710 70 tl ye mi ne aldıydım normalde 90 tl iken ( tekonosa idi sanırsam) ...bunlar benim aldıklarım ;) .... arkadaşlar teknobiyotikten sandisk ssd yi 190 tl ye falan aldıydı (aynı zmaanda o ssd bi yerde daha 190 tl idi ... hepsiburada da 210 tl falandı) (şuan260 tl civarı)

real aynisini 17 tl ye verince o daha da sicak olmustu:)
  • herkes hb'nın ayakkabı kampanyasından bahsetmiş ama hiç bitmeyen 32 beden DAMAT takım elbiseden söz eden olmamış..

5takım elbise almıştım şu siyah olanlardan.. sonra iptal oldu.. her hesabım için 50tl'lik hediye çeki yüklediler, toplamda havadan 250tl kapmış oldum.. aldığım ürünler de yine 150'den düşen 39'luk ayakkabılar ve normal fiyatı 199tl olan 44'lük tween pantolonlardı..

iyi vurgun yapmıştım.

gezisitesi 100tl çekleri 2.nci büyük vurgundu.. ben 3tl'ye şehirfırsatı'ndan almak yerine nesine.com'dan milli piyango bileti alanlara beleş dağıtıyodu.. biletler 4 liraydı.. 10tane bilet almıştım.. 10 indirim çekini kıbrıs'ta 5, kozaklı grand termal'da 5 olmak üzere kullandım.. kıbrıs'taki otellerden boşalttığım minibar'dan kara bile geçmiştim.(sonradan aslında paralı olduğun öğrendim, Allah affetsin!) haa bu arada aldığım nesine biletlere 40 lira vurdu toplamda, ordan da kar etmiş olduk.

gold 2liraya aldığım fotokopi kağıdı(10du 2sini gönderdiler) 5 hdmi kablo(1'i geldi), ve 8gb sd kart unutulmazdı..

Bu arada Koçtaş'tan aldığım 19'luk mangal, 29'luk kalorifer ve 9'luk matkap seti için yine konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum..

Umarım 2013 yine karlı ve mutlu bir yıl olarak geçer!

tüm dh dostlarımın yeni yılını kutlar, mutluluklar dilerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

fırsaturunu faciasıda unutulmazlardan

zaten bir o, bir de hala devam eden şu harddisk meselesi sıcak fırsatlarda tansiyonun en yükseğe çıktığı anlardı

hangi linkte devam ediyor, bitmediyse bakalım ?
  • Hepsiburada ayakkabı kampanyası müthişti.
    Altıncıcaddenin ilk kampanyaları çok iyiyidi.
    Morhiponun ilk zaman kampanyaları, trendyol, daybuyday. hepsi çok iyiydi. Sporena ve zidayaları da unutmayalım. Zaten bu kampanyaların en önemli nedeni onların agresif bir şekilde piyasaya girmeleriydi. Onlar gidince ortalık biraz duruldu.

Ama bence enbüyük şansımız da böyle bir paylaşım platformunun olması. Herşeyden önce bu kampanyaların haberini hep bu forum sayfasından aldım. Teşekkürler donanımhaber ve paylaşımı yapan arkadaşlara.
  • aerobilet nasıl bir fırsatttı merak ettim .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 31 Aralık 2012; 13:49:47 >
  • bu konunun yanına sıcak fırsat peşinde koşupp elinde patlayanlar baslıgı da olmali

benim 1 numaram bu konuda ise

--- dünyashn vakasıı ---

nasıl sonuna kadar savunuluppp haftalarca forum da hit oldu konu vee sonunda elinde patladı bir çok kişininnn...

neyse internet dunyasında daha basımıza neler gelecek yasayıp göreceğizz...
  • aerobiletten 400 tl kadar kazancım oldu.

normalde 1000 tl peşin alınabilen laptopu limangodan 800 tl 12 taksit aldım. ama çok daha iyi laptop kampanyaları vardı.
  • kesinlikle pabbuc.com diyorum kendilerini sevgiyle yâd ediyorum ayakkabı sahibi olduk be ucuz ucuz
  • steam ın %75 lik indirimleri indirim yapmasada olur steam başlı başına nimet bence
  • bu forum sayesinde daha bilinçli fakat daha fazla para harcayan birisi oldum puhaaaaaaaaaaa
  • 1- Aerobilet 100tl
    2- bimeks yanlış fiyatlı kişisel bakım aletleri
    3- trendyol ykb ve tv indirimleri
    4- evimister yeni üyelik indirimi ve groupon indirimi
    5- yakala.co 20tl hürriyetemlak+oto üyelik indirimi
    6- limango 20tl üyelik indirimi
    7- markafoni r10 indirimi
    8- pabbuc 3al2öde + %50 indirim
    9- hepsiburada zidayanın ürünleri indirimi
    10- fiyonk tchibo indirimi

Aklıma gelenler ve sıralama bu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.