Şimdi Ara

2012 Best of sıcak fırsatları (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
12
Favori
12.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neler olmuş neler. Daha sıkı takip etmek lazım demek.
  • ŞF 10-15lik çeklerle yılın yarısı yeme icme bedavaya geldi. Bunun dışında bircok fırsata katılsamda aklıma gelmedi şuanda.
    Mutlu ve bol fırsatlı iyi seneler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

aerobilet nasıl bir fırsatttı merak ettim .....

üye olan herkese 100tl hediye ettiler uçuşlarda kullanmak için
  • Bir mail sistemi olsa, belirli mesaj ya da rütbe her neyse onun üzerindeki kullanıcılardan yine belirli miktarda olumlu oy alan fırsatlar mail olarak sisteme dahil olanlara gönderilse süper olmaz mıydı? Kaçırmazdık büyük fırsatları.
  • Benim için Limango en sıcak fırsat olmuştur heralde.
  • Tartışmasız aerobilet
  • quote:

Orijinalden alıntı: shanke

quote:

ozaman en bombası oymuşş !! nasıl görmedimmm

• limango
    aerobilet
    morhipo alt limitsiz 15 lik çekler vardı
    daybuyday
    şehirfırsatı

ve

unnado bir dönem davet edene ve davet edilene altlimitsiz 10 ve 15 lik çekler yüklemişti gerçi sonra çoğunu iptal etmişti ama yinede dalin temizlik malzemesi stoğu yapacak kadar işime yaradı

2013 yılının daha güzel fırsatlarla dolu olması dileğiyle herkesin yeni yılı kutlu olsun
  • Mesajlara bakınca çoğunu hatırladım galiba
    Yararlandıklarım;

-Swatch saat kampanyası vardı, 49 tlye sürpriz kutu saat...+300 (ama aralık-ocak arasında idi galiba, çalışan tanıdıktı)
    -Aerobiletten maalesef 1 tane almıştım, 50 lira kazancım oldu.+50
    -Turkcell sarı kutu, koton ikea derken 200 liralık bedava harcama.+200
    -Markafoni kellogs+r10 ....+100
    -Turkcell wınn olayı...Yazın beleş internet(8-10 hat x 5gb) , wınn ve data kartı için verilen 19 lira(bedava aldığım da oldu),
    sonradan wınnların 40 liradan satılması..200 nakit+ internet.=400(internet mecburi olarak gerekliydi yazın)
    -TTnet 39 liraya sınırsız+telefon ücreti yok.+500
    -Hepsiburadadan ayakkabı,giysi çanta vs vs.+600
    -Zidaya,evimister,sporena... 30 liraya ayakkabılar, 40 liraya fırın atkılar bereler vs vs +200
    -Sportangels..Ev basit fitness aletleriyle doldu..50 lira alt limitli 40 lira indirim...+200
    -Kipa... Casper i7 vs vs 1800 lük alet 1150 ye geldi +600
    -Norton 3 pc ye internet security 12 tl...
    -Teknosa nokia x1-01 telefon... 89 liraya geldi
    -Metro 3 kere yarı fiyat ile gittim-30 tl
    -Perabutik..50 tl alt limitli 30 tl çek...Site battı ama asisc gel serisi ayakkabıyı 50 liraya almıştım, daha da vardı..150 tl

Bunların hepsi tek mail adresi ile yakalandı, tek mail adresi olduğu için kaçırdıklarım baya oldu.

Kaçırdığım veya bulaşmadığım
    -Pabbuc tan çok alan kişi var ama konu çok uzadığı için girip de okuma zahmetine giremedim
    -Şehirfırsatı 10 liralık çekler...Tek hesap olduğundan faydalanamadım.
    -Dominos 10bin pizza..Tek hesap olduğundan çıkmadı.
    -Limango,trendyol çek işlerine girmedim..
    -tchibo kaçtı, görsem alırdım.
    -bimeks,kliksa fiyat hataları almadım.
    -gezi olaylarına giremedim.
    -yeniçarşım..haberim olmadı..
    -sx150 220 tl..görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 31 Aralık 2012; 15:27:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shanke

quote:

ozaman en bombası oymuşş !! nasıl görmedimmm

sorma bende her gün girerim nasıl fark edemedim bende kendime şaştım

• Bence en iyisi dominos 2500-3000tllik pizza yiyip dagitmistim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence

1- aerobilet (ihtiyacım olmadığı için faydalanamadım)

2- bence HB nın marshall tişörtleri 10 liraya satması sabahın köründe sepete 3 adet ekleyip kargo çok tutunca vazgeçmiştim (mallık bedava)

3- sanalpazar da vip protect ürünlerinden i7 li packard bell i i3 diye yazmıştı 900 liraydı ben siteye mesaj atıp model numarasından emin misiniz diye sordum 3 gün cevap gelmeyince almadım. sonra burdan bir arkadaş şansını deneyip almıştı konuya yazmıştı onuda öyle kaçırmıştım

4- bir hafta önce 724tikla.com dan burda sporcu besinleri konusuna yazılan 2,2kg protein glutamin ve creatin in INg indirim çeki + avantajix ile peşin ödemede 150 liraya gelmesi de bence baya sıcaktı (sonra durumu uyandılar düzelttiler )

5- isviçreli bilim adamı yazınca hatırladım: evet 49 luk swatch saat olayı vardı 6 tane almıştım geçen aynı saati bir AVM de sordum 249 lira dedi

bende buraya en az on kere girerim ama bimeks ve 130 luk kliksa olayından hiç haberim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 31 Aralık 2012; 15:56:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit105

Bir mail sistemi olsa, belirli mesaj ya da rütbe her neyse onun üzerindeki kullanıcılardan yine belirli miktarda olumlu oy alan fırsatlar mail olarak sisteme dahil olanlara gönderilse süper olmaz mıydı? Kaçırmazdık büyük fırsatları.

sıcak fırsatlar ayrı başlıklarda değil de bir başlık altından olsa bile yeterli, o başlığı takip edenler rahatlıkla görmüş olur fırsatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatorlak

1 numara aerobilet (bayağa yararlandım)
    2 numara kliksa 130 TL indirim (2 TL ye Navigasyon kaptım)
    3 numara paypal. (Resmen para dağatmışlardı)
    4 numara markafoni, daybuyday ve trendyol birleşen çekler, morhipo limitsiz 15 TL ler
    5 numara limango 20 lik çekler (ev şampuan, traş bıçağı, pil, deterjan, ıslak mendile doydu)
    6 numara golddan 2 TL ye HDMI kablo ve 8 gb hafıza kartı

Tabi bunun yanında bi Mezarland vakası yaşadık ama bankadan kurtardık parayı.
    Şimdide HDD vakası var. 2 Ocakta belli olacak. Mezarland mi olur gelir mi göreceğiz

Paypal neydi hocam hatırlamıyorum ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

aorebilet ile bedava seyehat yaptım.. bazılarıda bedavadan para kazandı sattı kuponları

fena kaçırmışım :(
  • yeniçarşımdan %5 indirim çeki ile altın alıp, axessin 50+50 Tl çipparası güzel bir fırsattı.
    benzeri GG de de olmuştu, vınn lar ile de internet keyfi yaşattım(arkadaşlarıma hediye ettim)
    morhipo 25/15 çekleri iyi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

quote:

Orijinalden alıntı: imparatorlak

1 numara aerobilet (bayağa yararlandım)
    2 numara kliksa 130 TL indirim (2 TL ye Navigasyon kaptım)
    3 numara paypal. (Resmen para dağatmışlardı)
    4 numara markafoni, daybuyday ve trendyol birleşen çekler, morhipo limitsiz 15 TL ler
    5 numara limango 20 lik çekler (ev şampuan, traş bıçağı, pil, deterjan, ıslak mendile doydu)
    6 numara golddan 2 TL ye HDMI kablo ve 8 gb hafıza kartı

Tabi bunun yanında bi Mezarland vakası yaşadık ama bankadan kurtardık parayı.
    Şimdide HDD vakası var. 2 Ocakta belli olacak. Mezarland mi olur gelir mi göreceğiz

Paypal neydi hocam hatırlamıyorum ben :)

paypay olayını acıklayan olursa sevinirim çok merak ettim

• Kuşkusuz aerobilet en sıcak fırsattı. Bütün sülaleyi yurtiçinde hatta Kıbrısa uçakla taşıdım aylarca. Adamlar nasıl batmadılar hayret. Gerçekten tekrar tekrar tebrikler.....
    AYRICA
    2.şehir fırsatı
    3.daybuyday
    4.limango(maalesef lmrpszye yetişemedim)
  • Vatanbilgisayar havale ile aldığım ama ödemesini yapmadığım ürünü göndermişti :) 800 tl ye yaklaşık bir fiyatı vardı. Fırsat kısmına girmez ama iade etmesem voleyi vurmuştum
  • oyumu aerobiletten yana kullanıyorum. keşke 15-20 tane alsaydım

Oha ne kadar çok kampanya kaçırmışız, 2013 te sıcak fırsatlardan çıkmıycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 31 Aralık 2012; 18:40:15 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.