Şimdi Ara

2012 Best of sıcak fırsatları (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
12
Favori
12.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede aerobilet. Pabbuctan hanımla dolabı doldurduk baya bir ayakkabıya para vermeyiz. Kliksanın 130tlside çok iyiydi. 50tlye tablet, telefon aldım:) Yılın hüsranı dersen ****dan 600e alıp gelmeyen televizyonlar derim. Bu vesileyle tüm forumdaşlarıma yeni yılın sağlık, mutluluk ve bol sıcak fırsat getirmesi temennisi ederim. Mutlu yıllar.

Edit: Yıldızlı yerde mezarland var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 31 Aralık 2012; 20:37:54 >
  • Valla böyle kampanyaları böyle hataları görünce artık bende hergün takip edicem burayı
  • sıcakfırsatlar benim ana sayfalarımdandır. her gün girerim. ama bu fırsatların çoğunu kaçırmışım.
  • aerobilet
  • quote:

Orijinalden alıntı: inch

sıcakfırsatlar benim ana sayfalarımdandır. her gün girerim. ama bu fırsatların çoğunu kaçırmışım.

aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liman go nun 90 tane hesabını bebek bezi, ıslak mendil ve Bebek Eşyaları almak için kullandım. Bu alışverişten 90 x 13 tl=1170 liralık indirim li n aldım. Benim en büyük fırsatım di.

Daha sonra aeribilet benim ve ufak tefek kampanyalardan faydalanmislim var.

• Kipanın Hazirandaki teknolojik ürünlere yönelik indirimi gibi bir indirim asla olmadı.Vatan vb. yerlerde 1500e satılan notebooklar 900 liraya kadar düşmüştü..
  • bu arada şef amca belki yine kod gönderir gün içerisinde tetikte olmak lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski32

Yilin en buyuk kazigini dunya sahinden yedik

valla o olay da efsaneydi :) noldu o olayın sonu,baya merak edip takip etmiştim, en son gönderemedi sanırım tüm telefonları, para iadesi yaptı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

valla o olay da efsaneydi :) noldu o olayın sonu,baya merak edip takip etmiştim, en son gönderemedi sanırım tüm telefonları, para iadesi yaptı mı?

harbi ne oldu bende merak içindeyim ?
  • Tam dünya sahin ne oldu diye ben de soracaktım beyler. Heyecanla takip etmiştim ve adam çok iddialıydı. Ben inanmıştım hatta ama ihtiyacım olan bi ürün yoktu ondan almamıştım. Bi kaç forum üyesi ofisine falan gidecekti. Biri aydınlatırsa çok sevinirim. O kadar takip edip konuyu, sonunu kaçırmak kötü oldu:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için en sıcak fırsat gezisitesi.com idi... 4 gece iki ikişi kahvaltı dahil, fethiye, dalyan ve side de otellerde kahvaltı dahil günlük 6-7 liraya kalmıştım.. 100*4=400 tl karlı bir fırsattı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

quote:

quote:

ne oldu havale ile ödemeyi yapanlar ve iade için bankaya geç başvuranlar yani benim gibiler parasını geri alamadı savcılığa başvuruldu facede grup kuruldu filan ama bir cacık olmadı bekliyoruz 2200 tl ki benim az olanlar arasında böyle kaç kişinin parası gitti siz siz olun forumdaki yüksek rütbeli olanlara da güvenmeyin böyle bir olay olursa ben yandım eller yanmasın

• quote:

ne oldu havale ile ödemeyi yapanlar ve iade için bankaya geç başvuranlar yani benim gibiler parasını geri alamadı savcılığa başvuruldu facede grup kuruldu filan ama bir cacık olmadı bekliyoruz 2200 tl ki benim az olanlar arasında böyle kaç kişinin parası gitti siz siz olun forumdaki yüksek rütbeli olanlara da güvenmeyin böyle bir olay olursa ben yandım eller yanmasın

bilgi edinme amacıyla soruyorum:
    böyle bir durumda bankaya ne kadar zamanda başvurulması gerekiyor?
    havale ya da kredi kartı ile ödemede durum değişiyor mu?
    teşekkürler...
  • beyler bi de benimo fırsatı vardı her birinde 8 tane benimo olan 4 koli gelmişti eve kargocular bile uyuzdu bana
  • aklımda kalan en baba fırsat kipa'dandı heralde
    ürün şuydu :
    http://www.vatanbilgisayar.com/erkek-ve-bayan-bakim-urunleri/braun-d20-5353-d20-5353-oral-b-professional-care-3000-sarjli-dis-fircasi/productdetails.aspx?I_ID=52465

55-57 lira gibi bir fiyata satmışlardı da 2 kere gitmeme rağmen bursada kalmadığından, alamamıştım hala içimde yaradır :D

• Aerobilet için yapılacak tek şey. Çünkü tam o aralar 300tl falan verdim uçak biletlerine.

Bu arada trendyol 25 aralık sabah kampanya başlangıcında yarım saatliğine 199tl lik daffari paltoyu sanırım sistem hatası olarak 34.99 olarak girmişti.

Bende sipariş verdim bakalım ne olacak

• kusura bakmayın ama birden fazla hesap açıp bir fırsattan binlerce liralık yararlanmak etik değil, haram gibi birşey. bu benim düşüncem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

quote:

quote:

üzüldüm kardeşim ya bende cesaretlenmiştim ama Allah'tan bişeye ihtiyacım yoktu da almamıştım. Birde forumdan yüksek rütbeli birisi baya bi övmüştü çok iyi davrandılar elden teslim ettiler filan demişti.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.