Şimdi Ara

2012 Best of sıcak fırsatları (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
12
Favori
12.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En krali aerobilet'di..En kazigi da dunya sahin di o kadar yazdik ama millet fiyatlara ve sahinin yandaslarina inanarak dolandırıldı :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

En krali aerobilet'di..En kazigi da dunya sahin di o kadar yazdik ama millet fiyatlara ve sahinin yandaslarina inanarak dolandırıldı :(

dünya şahin olayını biri anlatabilirmi?
  • Kimse hatırlamamış ama benim için best of " gezisitesi 100 TL indirim kampanyası " nesine.com dan çeyrek bilet alana veriliyordu . Cazibesi 100 lira üzeri otel rezervasyonlarında geçerli olmasıydı. 52 TL günlüğü olan otelde 2 gece konaklama için 4 TL ödedim . Aerobilet zamanda burada takılmıyordum malesef kısmet işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

En krali aerobilet'di..En kazigi da dunya sahin di o kadar yazdik ama millet fiyatlara ve sahinin yandaslarina inanarak dolandırıldı :(

dünya şahin olayını biri anlatabilirmi?

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/dunya-sahin-elektronik
    http://dunyasahinmagdurlari.blogspot.com/
    http://beta.eksisozluk.com/dunya-sahin-elektronik--3356413

google'da dünya şahin yazınca bir sürü "Yaklaşık 8.960.000 sonuç bulundu" diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mremre -- 1 Ocak 2013; 23:12:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: oski32

ne oldu havale ile ödemeyi yapanlar ve iade için bankaya geç başvuranlar yani benim gibiler parasını geri alamadı savcılığa başvuruldu facede grup kuruldu filan ama bir cacık olmadı bekliyoruz 2200 tl ki benim az olanlar arasında böyle kaç kişinin parası gitti siz siz olun forumdaki yüksek rütbeli olanlara da güvenmeyin böyle bir olay olursa ben yandım eller yanmasın

bilgi edinme amacıyla soruyorum:
    böyle bir durumda bankaya ne kadar zamanda başvurulması gerekiyor?
    havale ya da kredi kartı ile ödemede durum değişiyor mu?
    teşekkürler...

havale ile olayına ben forum sayesinde alıştım ne aldığım nede verdiğim ürünlerde havale ile yaptığım alışverişlerde sıkıntı yaşamadığım için bende havale ile ödeme yaptım ilk önce sonra arkadaşımın kredi kartı ile yaptım bir tane daha bu dünya şahine , malesef havale ile yaptıysan alışverişi geri alamazsın kredi kartıda bankasına ve durumuna göre değişiyor max 3 aymış p-a-z-a-r-l-a-n-d konusunda geçiodu. master ve visa kartlarının yaptığın alış verişi geri alma şansın varmış iş bankası max 1 ay içinde itiraz etmem gerekiyormuş ama o da extrem durumlardan söz etti ve pek bir bilgi vermedi kendi durumumu söyleyince 15 gün içinde itiraz etmem gerektiğini bu yüzden dilekçenizi geçersiz sayıldığını tarafıma telefonla bildirdiler banka senden yana olmuyor maleseef onda da adamın varsa 3 ay içinde alabilirsin anlıcan. zaten adamlar 1 ay önceden ödeme aldıkları için 10-15 günde geçikecek deyip bizi oyalayıp paraları cukkaladılar

• aerobilet ve gezisitesi :)
  • Aero bilet sayesinde trabzona bedava 2 kişi gidiş dönüş..
    Tabiki pabbuc.com 7 çift ayakkabı 1 sırt çantası
    Vatan 99 tl canon fotoğraf makinası
    Limango 20 tl çekler..
    Gold 8 gb sd kart
    Grupon manga sefası ortaklığı
    Gezi sitesi 100 tl lik çek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Yilin en buyuk kazigini dunya sahinden yedik

valla o olay da efsaneydi :) noldu o olayın sonu,baya merak edip takip etmiştim, en son gönderemedi sanırım tüm telefonları, para iadesi yaptı mı?

harbi ne oldu bende merak içindeyim ?

ne oldu havale ile ödemeyi yapanlar ve iade için bankaya geç başvuranlar yani benim gibiler parasını geri alamadı savcılığa başvuruldu facede grup kuruldu filan ama bir cacık olmadı bekliyoruz 2200 tl ki benim az olanlar arasında böyle kaç kişinin parası gitti siz siz olun forumdaki yüksek rütbeli olanlara da güvenmeyin böyle bir olay olursa ben yandım eller yanmasın

üzüldüm kardeşim ya bende cesaretlenmiştim ama Allah'tan bişeye ihtiyacım yoktu da almamıştım. Birde forumdan yüksek rütbeli birisi baya bi övmüştü çok iyi davrandılar elden teslim ettiler filan demişti.

evet adını vermek istemiyorum bende ona güvenerekten aldım Allah'ın sevdiği kuluymuşsun 200-300 tl ucuza bakmamak gerekiyormuş anlıcan sağlam adamlardan alışveriş yapmak lazım bizde bu şekilde sınandık olsun canımızdan değerli mi gene de çok şükür

• quote:

aynen siz uyarmıştınız rersimlere alanlara bazı yüksek rütbeli arkadaşlara inandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hm1506

Haziranda metro market bonus kampanyasindan motoluxe aldim 700tl ye 125 tl bonus aldim ustune ayni alisveriste teb bonus 1taksit bizden kampanyasinida bastirip uygulattim tlf 525 e geldi su an o tlf dan yaziyorum

hocam bende senin gibi xperia neo v 'yi 525 e alacaktım 700 falandı ama teb kampanyasını birleştirememiştim çok üzülmüştüm o zaman için ama daha sonra eşim galaxy s3 aldı

bu arada kesinlikle 1 numara aero bilet miş ne zamandı ki acaba hele ben eylül ayından itibaren 5000 tl falan bilet parası vermişken çok kötü kaçırmışız

kendi adıma gold un 8gb hafıza kartı 2,31 tl almıştım hdmi kablo 1,29 idi herhalde ikincisi evimister onlar sayesinde 88 li 4 numara primayı 18 liraya mı ne almıştım hala stoğum bitmedi ama yazık oldu adamlara çok büyük girmişlerdi ama birde çiğ köfte

• Hepsiburada ayakabı 19 tl ye

Kipa dan dizüstü bilgisayar 701 tl ye

Bunlar güzel fırsatlardı...
  • aerobilet tabikide onlar sayesinde ucağa binme zevkine eriştim, haber veren arkadaslara baya dua etmiştim.....
  • yaw okadar sık girerim ama bu bahsedilenlerden hiç haberim yok hala geçerli olanlar varmı
  • aman neyse ne geçti gitti nasılsa önümüzdeki maçları değerlendirelim :D
  • Aerobilet o kampanyadan sonra hala net kara gecememistir eminim

Hatirladigim kadariyla ya nisan sonu ya da mayis ayi basindaydi , bende konudaydim ama mayis 20 de yurtdisina gidecegim icin 4 ayligina ne isim var yurtici biletle diye cok incelememistim konuyu ah salak kafam
  • hepsini yazayım ben okuduklarım arasından

aerobilet
    kliksa hatalı fiyat
    şehirfırsatı 10 liralık çekler
    sarıkutu
    gold 2 liralık sdkart kampanyası
    pabbuc indirimleri
    rocket grubu evimister sporena sportsangel zararına satışlar (beğenmeyenler oldu ama ben 5 liraya mekik aleti,5 liraya forma almıştım )
    hb ayakkabı
    bimeks yanlış fiyat
    gezisitesi 100lük çekler

moneyclub'dan aldığımız bedava ürünler de var tabii
    benim için en unutulmazı limango altlimitsiz çekler,onay falan da yoktu, 1000 liralık alışverişi bedavaya getirdiğim oldu
    hatta en iyisi limangoydu bence, en çok faydalanılanı bu.

işin kötü tarafı 2013te göremeyeceğiz çek indirimlerini,çünkü piyasaya çok kötü ders oldu,bakın öle çek verirseniz rocket grubu gibi batarsınız diye

• Pabbuc.com beni iflas ettirdi, yaklaşık 1000TL'lik ayakkabı aldım
    Şehir fırsatları da vardı, en az 30 defa bedava sinemaya gidip, Saphire çarşıda karnımı doyurmuşumdur.
  • yazan olmadi sanirim

genclik trenleri ucretsiz...

ben samsun amasya sivas kayseri ve ankaraya 3 gun 4 gece hic bir ucret olmadan gezdim...

benim icjn yilin sicak firsati buydu

saygilar...

• dunya sahin olayinda

mail ordercilarr banka tarafindan zararlari karsilandi

ama havale eft ve elden verenler halahazirda beklemedeler

• benimkiler;

- gezisitesi.com: 4 yıldızlı otelde 2 kişi gecellik 20 liraya kaldık.
    - thy/tripsta.com.tr: thy ile barselona'ya 100 euroya gidip gelecektik. tripsta'dan aynı bileti 195 liraya aldık. mezar kazarken altından bi mezar daha çıktı anlayacağınız :)
    - carrefour denizli: 500 liraya Hisense 32 inch LED tv aldım.
    - sporena: 40 liralık indirimle 40 liraya süper bi converse aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstkurt -- 2 Ocak 2013; 14:44:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.