Şimdi Ara

2012 Caddy 1.6 TDI Trendline Bluetooth Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
23.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 hafta kadar önce 2012 caddy 1.6 TDI trendline aldık 43 e neyse babam bluetooth bağlantısını sordu inceledim kitabını bluetooth hakkında pek bişey yazmıyo yazan da bluetooth ile yapılabilicekler o kadar. nasıl bağlanır hakkında bilgi yok bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

2012 Caddy 1.6 TDI Trendline'da Bluetooth Bağlantısı

2012 Volkswagen Caddy 1.6 TDI Trendline modelinizde Bluetooth bağlantısı özelliği mevcuttur. Bu özellik sayesinde telefonunuzu araç sisteminize kablosuz olarak bağlayarak eller serbest aramalar yapabilir ve müzik dinleyebilirsiniz.

Bluetooth Bağlantısı Kurma

Bluetooth bağlantısı kurmak için şu adımları izleyin:

1. Aracınızın Bluetooth sistemini etkinleştirin.
    2. Telefonunuzun Bluetooth ayarlarına gidin ve yeni bir cihaz arayın.
    3. "VW Caddy" veya "caddy" adlı cihazı bulun ve ona bağlanın.
    4. Telefonunuzda bir eşleştirme kodu görüntülenebilir. Bu kodu aracınızın Bluetooth sistemine girin.

Eller Serbest Aramalar

Bluetooth bağlantısı kurulduktan sonra, telefonunuzdaki kişiler listenize aracınızın bilgi-eğlence sisteminden erişebilirsiniz. Eller serbest aramalar yapmak için şu adımları izleyin:

1. Telefonunuz gelen bir aramayı bildirdiğinde, direksiyon simidindeki telefon düğmesine basın.
    2. Kişinin adını veya telefon numarasını söyleyin veya kişiyi bilgi-eğlence sisteminden seçin.

Müzik Yayınlama

Bluetooth bağlantısı ayrıca aracınızda müzik yayınlamanıza da olanak tanır. Telefonunuzdaki müzik çalar uygulamasını açın ve yayınlamak istediğiniz müziği seçin. Müzik, aracınızın hoparlörlerinden çalınacaktır.

Not:

2013 model yılından sonraki Caddy modelleri daha gelişmiş Bluetooth özelliklerine sahip olabilir. Lütfen aracınızın kullanım kılavuzuna başvurarak özel özellikler hakkında bilgi edinin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • oncelikle aracınızda bluetooth kiti takili olması gerek.2012 trendline da yok diye biliyorum.
  • Arabayı samsundan amcam getirdi ona sorduk 'var ama karışık burdan oraya zor anlatsam anlatamam' dedi o yuzden sordum burdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sanıyorum blutut kiti var dedikleri, (tesisat döşeli gibi düşün ama suyu akıtacak musluk yok gibi) 2000 lira civarında o kit. Fakat bende 2012 caravelle var. İki ucu telefon kulaklığı gibi bir kablo al. Bu şekilde çözmüştüm ben.

• Teşekkür ederim aklıma gelen bi yöntemdi ama pek de düşünmemiştim tekrar teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.