Şimdi Ara

2012 Cayenne Dizel Yorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Öncelikle teşekkürler verdiğiniz bilgiler için yerli yabancı forumlarda araştırmama rağmen bu verdiğiniz bilgileri göremedim. Bu akşam deneyeceğim. Cumartesi de sanayiye götüreceğim. Dediğiniz şekilde bakacağım yağ kaçağı bende sadece arka zincir kapağı(?) tarafından yağ birikintisi olduğu ve intercooler borusunda milimlik bir çatlak olduğu söylendi. Bunları gösterdikten sonra ön takım olayı var. Birde airmatic in çalışma prensibini tam çözemedim inceleyebileceğim bir kaynak pdf biliyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

Öncelikle teşekkürler verdiğiniz bilgiler için yerli yabancı forumlarda araştırmama rağmen bu verdiğiniz bilgileri göremedim. Bu akşam deneyeceğim. Cumartesi de sanayiye götüreceğim. Dediğiniz şekilde bakacağım yağ kaçağı bende sadece arka zincir kapağı(?) tarafından yağ birikintisi olduğu ve intercooler borusunda milimlik bir çatlak olduğu söylendi. Bunları gösterdikten sonra ön takım olayı var. Birde airmatic in çalışma prensibini tam çözemedim inceleyebileceğim bir kaynak pdf biliyor musunuz ?

Zincir kapağından yağ atma sorunu varsa zincir %90 ihtimalle değişmemiştir ama yine de bir bakın.

İntercooler hortumu alttan gelen ise maalesef söküp takarken genelde ezip bükerek yerine oturttukları için yırtılmalar yaşanabiliyor yenisi 95 euro civarında, sanayiden alırsanız 150-200 tl arasına alırsınız.

Reklam yapmak gibi olmasın ama daha önce açmış olduğum bir konu var Porsche’nin 2005’ten günümüze kadar olan gelişimi ve temel mantığını incelemek amacıyla konuyu açtım nasipse dönemlere göre devam ettirerek gitmeyi planlıyoruz.

Konu içerisinde airmatic prensibi de mevcut. Model eski olsa dâhi airmatic konusunda değişen ciddi bir durum yok, sadece daha hızlı işlemciler ile self-levelling control süreleri daha aşağı çekildi;

https://forum.donanimhaber.com/porsche-cayenne-955-3-2-v6-cok-uzun-donem-kullanici-testi--154481111#154481111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 16 Aralık 2022; 0:43:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Podgoritsa kullanıcısına yanıt

Anladım hocam inceleyeceğim teşekkürler. Sorunlu bir zincir nasıl ses çıkartır emsal bir video var mı sesin şekline hakim olmak açısından acaba ? Şuan en büyük soru işareti o oldu.

Edit: Hocam tekrar okudumda mesajını zincir kapağından yağ atma şuan mevcut değil o bölgede yağ birikimi olmuş yıkanması önerildi. Örnek olması açısından motor sesinin youtube dan bir video buldum benim aracın sesi birebir aynı link:

Кирилл Трубинyoutube
    Winter test Porsche Cayenne 958 MCR.CA 500H*m +Engine sound
    https://www.youtube.com/watch?v=_MdpZqqCI7s&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxicated -- 16 Aralık 2022; 1:20:21 >
  • VW tuareq'e üstünde porsche yazıyor diye 3 kat para vermek yani tabi varki veriyor bize ne oluyorsa...

• Podgoritsa kullanıcısına yanıt

Aldıktan 7 ay sonra bir güncelleme yapayım. Araca ortalama bi 300 ila 350 bin arası para harcadım. Bineceğim için porsche ile sanayiyi daha iyi tanıdım istanbulda yaşamadığım için iş bilen ustalara ulaşmak benim için daha zordu uğraşlarım sonucu yetkili servisin tek çözüm olacağını anlayınca. Airmaticlerinden zincir gergi setine turbosundan egr sine enjektöründen hortumlarına kadar orjinal ve almanya sipariş olarak değiştirip,iç dış restorasyon değişim temizlik işlemlerinden sonra aracı tabiri caizse boncuk hale getirdik. Şimdi ise aracı satıyorum  . Ancak cayenne ile yola devam inşallah 2016 sıyla devam edeceğiz artık

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.