Bildirim
2012 Citroen Belingo Alınıyor...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hangi rengi seviyorsanız onu seçin ve hangi özellikler işinize yarıyorsa onları ekletin. -
Hayirli olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence bu iki renkten biri olmalıquote:
Orijinalden alıntı: +24edition
Hayirli olsun.
özellik olarak hız sabitleme olursa çok işinize yarar.
-
ya beyaz yada ada mavisi al.tabi aslinda renkler tartisilmaz arac hakkinda konusursak resimdeki arac benm ve suana kadar memnunum.guvenlik paketini ve hiz sabitleyiciyi eklet derim.pisman olmayacagin bir arac
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyaz her açıdan çok avantajlı bir renk ...quote:
Orijinalden alıntı: skaksi
ya beyaz yada ada mavisi al.tabi aslinda renkler tartisilmaz arac hakkinda konusursak resimdeki arac benm ve suana kadar memnunum.guvenlik paketini ve hiz sabitleyiciyi eklet derim.pisman olmayacagin bir arac -
Hayirli olsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben olsam para vermem bu araca. arkadaşta partner türevi var.aracın her yanından ses geliyor,yol tutuş berbat, 110 km üzerine çıkınca kıçı titremeye başlıyor. konsol malzemesi tahta gibi. yinede hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: Ersin Özbükey
Hangi rengi seviyorsanız onu seçin ve hangi özellikler işinize yarıyorsa onları ekletin. -
Hayırlı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: electrostatic
ben olsam para vermem bu araca. arkadaşta partner türevi var.aracın her yanından ses geliyor,yol tutuş berbat, 110 km üzerine çıkınca kıçı titremeye başlıyor. konsol malzemesi tahta gibi. yinede hayırlı olsun
Alıntıları Göster
Güzel bir seçim. Renk konusu göreceli. Hangi renk sizi mutlu edecekse, kimsenin etkisinde kalmadan onu tercih edebilirsiniz.
Donanım konusuna gelince. Hız sabitleyici dahil alabileceğiniz en üst versiyonunu alın derim.
Arkadaşımda var. Beğendiğim araçlardan. Gayet de memnun.
-
Öncelikle hayırlısı olsun,gerçekten güzel bir hem aile hem bayağı yük taşınabilecek bir araçtır.quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*
Hayırlı olsun.
Güzel bir seçim. Renk konusu göreceli. Hangi renk sizi mutlu edecekse, kimsenin etkisinde kalmadan onu tercih edebilirsiniz.
Donanım konusuna gelince. Hız sabitleyici dahil alabileceğiniz en üst versiyonunu alın derim.
Arkadaşımda var. Beğendiğim araçlardan. Gayet de memnun.
Alıntıları Göster
Evet,renk görecelidir ama benim tavsiyem kahverengiden yana olacaktır
-
quote:
ben olsam para vermem bu araca. arkadaşta partner türevi var.aracın her yanından ses geliyor,yol tutuş berbat, 110 km üzerine çıkınca kıçı titremeye başlıyor. konsol malzemesi tahta gibi. yinede hayırlı olsun
ben para verdim hemde seve seve.
muadil alman rakibine 40 bin lira istenirken
o dönemde Caddy torpido kapağı bile yokken ve arka kapı içleri ve tavanı kontraplaktan yapılı idi.
ben 26 bine aldım.
Partner türevi diye tiye aldığınız araç Tepee dir ve 2008 yılından beridir bu segmentte çığır açmıştır
Karanedinizin maskotu haline gelen Makaslı connectlere inat..
cam tavan araka bağaj kapağındaki açılan cam detayı,6 havayastığı ve esp yi standart koyan modelleri ile sorunsuz şekilde yoluna devam ediyor.
bozuk yolda bu ve buna benzer araçlar aynı şekilde ses üretir..
110 km üzerine araç boş iken çıkılırsa yol tutuştan çalarsınız bu aracın ağırlık yük dengesi buna göre dizayn edilmemiştir otomobillerle karıştırmayalım.
yumuşak göğüs seviyorsanız bu araç size göre değil.
bilip bilmeden de atıp tutmayalım
215 tabanlı lastikleriyle bu araç nice muadillerine yol tutuş adına vazife çıkartabilir.
-
quote:
Partner alıcaktım vazgectim hocam dediğiniz şikayetleri çok duydum yine 2005 model berlingo kullandım 5 sene hiç bir şikayetim yoktu ama aynı araba komşuda vardı peugeot u heryerinden ses geliyo diyordu Citroen avrupa standartında üretiliyor pego ise türk fark oluyor ister istemez.. -
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
quote:
o dönemde Caddy torpido kapağı bile yokken ve arka kapı içleri ve tavanı kontraplaktan yapılı idi.
ben 26 bine aldım.
Partner türevi diye tiye aldığınız araç Tepee dir ve 2008 yılından beridir bu segmentte çığır açmıştır
cam tavan araka bağaj kapağındaki açılan cam detayı,6 havayastığı ve esp yi standart koyan modelleri ile sorunsuz şekilde yoluna devam ediyor.
110 km üzerine araç boş iken çıkılırsa yol tutuştan çalarsınız bu aracın ağırlık yük dengesi buna göre dizayn edilmemiştir otomobillerle karıştırmayalım.
215 tabanlı lastikleriyle bu araç nice muadillerine yol tutuş adına vazife çıkartabilir.
-
ada mavisi dediğiniz renk yeni bir renk tutulmayabilir arkadaşlar o yüzden düşünmüyorum beyaza gelincee babam istemiyor siyah veya kum rengi düşünüyoruz olmadı alev kırmızıquote:
Orijinalden alıntı: [34][GameOver][55]quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
quote:
ben 26 bine aldım.
Alıntıları Göster
-
Siyah almayın. Tozu pisliği çok belli eder. Yazında bunaltır.quote:
Orijinalden alıntı: [34][GameOver][55]
ada mavisi dediğiniz renk yeni bir renk tutulmayabilir arkadaşlar o yüzden düşünmüyorum beyaza gelincee babam istemiyor siyah veya kum rengi düşünüyoruz olmadı alev kırmızı
Alıntıları Göster -
Berlingo gerçekten çok güzel parasını hakeden bir araba bir zamanlar ben de almaya niyetlendim ama nasip olmadı gidişatı sağlamdır ...quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACKquote:
ben 26 bine aldım.
Alıntıları Göster
-
GERCEKTEN KULLANIŞLI BİR ARAC AMA UMARIM VERGİLERİNİ VE TRAFİK CEZALARINI GÖZE ALMIŞSINDIR.quote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
Berlingo gerçekten çok güzel parasını hakeden bir araba bir zamanlar ben de almaya niyetlendim ama nasip olmadı gidişatı sağlamdır ...
Alıntıları Göster -
Beyaz rengi çok hoşuma gidiyor, beyaz tercih edilebilir bencequote:
Orijinalden alıntı: Ahmet C
GERCEKTEN KULLANIŞLI BİR ARAC AMA UMARIM VERGİLERİNİ VE TRAFİK CEZALARINI GÖZE ALMIŞSINDIR.
Alıntıları Göster -
Güzel araç güzel tercih hayırlı olsun beyaz tercih edilebilir ama farklı birşey olsun derseniz karamel kahve gibi bir renk var oda güzel geçen gün bir tane trafikte gördüm çok hoşuma gitti.quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
ben araç hakkındaki görüşlerimi belirttim. birileri babalarının malıymış gibi gurur yapmış saçma sapan yazılar yazmış. allah akıl fikir versin.quote:
Orijinalden alıntı: Delgado
Güzel araç güzel tercih hayırlı olsun beyaz tercih edilebilir ama farklı birşey olsun derseniz karamel kahve gibi bir renk var oda güzel geçen gün bir tane trafikte gördüm çok hoşuma gitti.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- yola duba koymanın cezası 2024
- en iyi şanzıman yağı
- renault captur yorum
- toyota corolla cross flame x-pack ile passion arasındaki fark
- talisman yorum
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
- megan 4 sıfır fiyatı
- phev araçlar
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- seat ateca 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X