Şimdi Ara

2012 CIVIC AKSESUAR PAYLAŞIMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
16.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw arkadaşlar onca mühendis düşünüp tasarlamış en uygun şekliyle üretmiş
    bu kadar çok ilaveye ne gerek var ya, aksesuar olayını fazla abartıyorsunuz
  • Bayanlar neden makyaj yapar? Bir eksiklikleri mi var? Yoksa güzelliklerini daha da vurgulamak mı isterler?
  • o diil de Bursa İnallar "ışıklı kapı eşiği" için 750 TL fiyat biçti.
    Yuh diyorum. Aynı malzeme montaj hariç gg gibi sitelerden 150 'ye getirebiliyorsun. Anlamadım bu işi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

o diil de Bursa İnallar "ışıklı kapı eşiği" için 750 TL fiyat biçti.
    Yuh diyorum. Aynı malzeme montaj hariç gg gibi sitelerden 150 'ye getirebiliyorsun. Anlamadım bu işi..

bosver...
    banada bir takim kaucuk paspasa 250 tl demislerdi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, sadece kapılara koruma çıtası taktırıyorum. Boyalı 600tl. Ön ve arka paçalıkta takılacak o da boyalı 250 tl. Kapı eşiği ışıklı yan sanayı 250 tl gibi ama ışıklı istemedim, ışıksız orjinalmiş 500 kusur lira dediler. Çok pahalı geldi onu şimdilik erteledim. Diğerleri takılınca resimleri eklemeye çalışırım.

• Yan kapı ön ve arka tampon araç rengine boyalı toplam 600 tl. Doğrumu anladım sayın böke. Bunlar hem işlevsel hemde araca çok yakışıyor.
  • Sn. Atari ön-arka tampona yaptirmadim, sadece kapılara yapıldı.600 tl.(araç rengine boyalı)

Bence görüntü olarak eski hali daha güzel ama koruma amaçlı aldım. Paçalığıda iyi ki almışım zift ve taş için faydalı olacağını umuyorum.

2012 CIVIC AKSESUAR PAYLAŞIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi böke -- 21 Temmuz 2012; 15:12:33 >

• Yeni kasanın satışları dibe vurmuş, kampanya üstüne kampanyalara başlamışlar haberiniz varmı
  • Hayırlı olsun sayın böke bence yakışmış...
  • Bence de gayet yakışmış özellikle paçalıktan şüpheliydim ama oldukça güzel duruyor. Bazı arabalarda yan kapı koruma çıtaları daha az çıkık oluyor ama bunu herhalde daha iyi korusun diye çok çıkıntılı yapmışlar. Ben de ön ve arka çıtayı düşünüyorum, sizin paylaşımlarınızdan sonra paçalık da kafama yattı.

Rüzgarlık çok methedilmiş ama bizim renk bordo bu yüzden emin değilim, siyah ve beyaz renge daha uyumlu gibi, bir de arabanın içini karanlık yapmıyordur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Yeni kasanın satışları dibe vurmuş, kampanya üstüne kampanyalara başlamışlar haberiniz varmı

hacı, şöyle desteksiz atma olayını bitiremedin gitti. vahiy mi geliyor anlamadım. Neyse sen desteksiz işkembeden salladıkça sana destekli cevap yazmak hep hoşuma gitmiştir :

OSD:http://www.osd.org.tr/2012rapor.pdf

Honda türkiye fabrikadan satış: Sf.25
    HONDA TÜRKİYE
    O - 1.095
    Ş - 904
    M - 1.576
    N - 1.060
    M - 1.256
    Haziran - 1.038
    Toplam 6 ay: 6929 adet.

yıl sonu hedefi 15,000 olan bir grup için "dibe vurmuş" demek abesle iştigal. Zaten satışlar böyle gitmese zam üstüne zam yapmazlardı.

Biraz araştırın...

• Yaw ne bileyim, geçen toyotaya gittik bi arkadaşa araba bakmaya
    kızı fit ettik , sonunda "gidin honda alın, araba satamadıkları için ha bire kampanya yapıyor" dedi
  • sadece kapılar için 600 tl , 4 paçalik 250 tl çok değilmi?
    ben ışıksız civic yazılı, sadece önlere aldım internetten, 58 tl.
    işlevini yaptığı gibi şık da oldu.

biraz araştırmakta fayda var galiba.

bu arada dx.com dan dvd ktusu geldi,
    çok şık, metal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 23 Temmuz 2012; 19:27:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yeni kasanın satışları dibe vurmuş, kampanya üstüne kampanyalara başlamışlar haberiniz varmı

Hocam ben gibi Civic almayı düşünenlere biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz.
    Gerçi ben Ağustosta gelecek LPG uyumlu motorları bekliyorum.
    Fakat gene de satışların düşmesi demek indirim yapılabileceği demektir.
  • Sayın caucass teknik bilgilerden ziyade eğlencesine birazda biz yeni kasa sahiplerine takılmak için böyle yazıyor. Siz en iyisi kendiniz iyice araştırın. Boşu boşuna yanlış yönlenme olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Hocam ben gibi Civic almayı düşünenlere biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz.

Sadece bir mesaj okuyup hemen yazmaya koyuluyorsunuz herhalde, altındaki Sn.ariaven'in mesajını ve onun mesajına yazılan cevabı kaçırmışsınız. Ağustosta gelecekler de aynı motor, Honda şu an 6 yıl garanti lafını unutturmaya çalışıyor şimdilik ağustos dedi ama bakalım ne olacak. Ağustostan önce üretilenler uyumsuz gibi bir sonuç çıkmasın sadece herkes verilen sözlerin tutulmasını istiyor yani LPG ile 6 yıl garanti ancak şu an 3 yıla düşüyor.

Buna rağmen birçok arkadaşımız LPG'ye geçip sorunsuz bir şekilde tasarruf yapmaya başladılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Sadece bir mesaj okuyup hemen yazmaya koyuluyorsunuz herhalde, altındaki Sn.ariaven'in mesajını ve onun mesajına yazılan cevabı kaçırmışsınız. Ağustosta gelecekler de aynı motor, Honda şu an 6 yıl garanti lafını unutturmaya çalışıyor şimdilik ağustos dedi ama bakalım ne olacak. Ağustostan önce üretilenler uyumsuz gibi bir sonuç çıkmasın sadece herkes verilen sözlerin tutulmasını istiyor yani LPG ile 6 yıl garanti ancak şu an 3 yıla düşüyor.

Buna rağmen birçok arkadaşımız LPG'ye geçip sorunsuz bir şekilde tasarruf yapmaya başladılar.

Alttaki mesajları daha sonra okudum.
    Motorun aynı olduğunu biliyorum. Mevcut durumda aracına LPG taktıranlar olduğunu da biliyorum. Ben servisin LPG takmasını bekliyorum.
    Sanırım ağustostan sonra çıkanlarda manifoltta LPG giriş yeri olacakmış.
    Ayrıca elektrik bağlantıları hiç bir kablo kesmeden-lehimlemeden gerçekleştirilebilecekmiş. Bir de gaz dolum aparatı benzin depo kapağının içinde olacakmış.
    Sanırım yazılım olarak da bir kaç fark olacakmış. (Tabi ki bu yazılım diğer araçlarda da sonradan güncellenebilir)
    Ama bence en önemli kısmı 6 yıl garantinin devam edecek olması.
    Bu nedenle FD6 kasa almaktansa birkaç ay daha bekleyip yeni kasa almak bana çok daha mantıklı geldi.

• quote:

Yaw ne bileyim, geçen toyotaya gittik bi arkadaşa araba bakmaya
    kızı fit ettik , sonunda "gidin honda alın, araba satamadıkları için ha bire kampanya yapıyor" dedi

senin gibi Honda fanı birisi Toyota'daki bir kızın lafıyla hareket ediyorsa zaten söyleyecek bir şey kalmamış.
    Bu forumda başından beri çok defa fikir ayrılığı yaşadık, tatlıca sataştık, gülüştük kızıştık ama hiç birinin sebebi bu kadar düşük olmamıştı.

hani aracın arkası , ya da ne biliyim motorunun değişmemesi gibi sebepler vardı bir zamanlar. Şimdi elde Toyota'daki bir kızın söyledikleri kalmış..

kısacası tekrar bekleriz...

• O kız, açtı internetten fiyatları söyledi, kampanyalarıda anlattı bir bir, ama ilgilenmediğim için aklımda tutma gereği duymadım
    Tabii senin dediğin gibide olabilir, Ticari kaygılarla yalan söylemiş te olabilir, ama ilgilendiğimiz avensis ellerinde kalmamıştı ve
    bütün türkiyeye 2 tane gelecek dedi, yani felaket satıyor herifler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

sadece kapılar için 600 tl , 4 paçalik 250 tl çok değilmi?
    ben ışıksız civic yazılı, sadece önlere aldım internetten, 58 tl.
    işlevini yaptığı gibi şık da oldu.

biraz araştırmakta fayda var galiba.

bu arada dx.com dan dvd ktusu geldi,
    çok şık, metal.

Sn. Mimleon, pahalı ama aracı parkettiğim yer sıkışık olabiliyor o yüzden koruma çitalarını biran önce (İzmirdeyken) almak istedim. Zonguldakta yoktu. Paçalıkta hakeza öyle. Daha eski modellerde (2006 gibi) sanki bunlar standarttı diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.