Şimdi Ara

2012 CIVIC AKSESUAR PAYLAŞIMI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
16.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunun faydası oluyor mu? İnternette buldum, rüzgar kesici ama Civic için aksesuarlar kısmında görünmüyor. Türkiye sayfasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcornek -- 24 Temmuz 2012; 16:21:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

hafta sonu ankara bora'da 1000 km bakımı yaptırdım, test aracına göz gezdirirken cam çıtalarının gerçekten çok güzel durduğunu farkedip ben de yaptırdım.

4 adem krom cam çıtası işçilik dahil 170 TL.

Şunu söyleyebilirim ki çok daha güzel oldu. Tamamen bizim araca göre yapmışlar ve cuk oturuyor. Arabanın yandan bakınca havası değişti diyebilirim. Ben tavsiye ediyorum.

saitemre senin civic ne renkti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukehayri -- 24 Temmuz 2012; 21:01:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

quote:

hafta sonu ankara bora'da 1000 km bakımı yaptırdım, test aracına göz gezdirirken cam çıtalarının gerçekten çok güzel durduğunu farkedip ben de yaptırdım.

4 adem krom cam çıtası işçilik dahil 170 TL.

Şunu söyleyebilirim ki çok daha güzel oldu. Tamamen bizim araca göre yapmışlar ve cuk oturuyor. Arabanın yandan bakınca havası değişti diyebilirim. Ben tavsiye ediyorum.

krom cam çıtaları 4 adet derken? Sadece cam altına yaptınız yoksa tüm 4 cam için de tam çerçeve şeklinde alt üst şeklinde mi yaptırdınız?

benim gördüğüm sadece alt kısımlara ve arkada plakalığın altına yapılmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Yeni kasanın satışları dibe vurmuş, kampanya üstüne kampanyalara başlamışlar haberiniz varmı

caucass her zamanki gibi şaka mı yapıyorsun, yoksa gerçek mi? isterim gerçek olsun. çünkü ben bu aracı alacağım inş. dediğin gibi kampanyalar falan olursa işime gelir tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Bu konu iyi olmuş ancak aksesuar konusunda çok iyi durumda değiliz çünkü daha yan sanayisi oluşmadı araç çok yeni. Ama yazmışken ben de istediklerimi yazayım.

Ön,arka ve yan kapı koruma çıtaları; cam kenarlarına krom kaplama ve ışıklı kapı eşikleri. Koruma çıtaları 700, cam kenarı krom kaplama 130 ışıklı kapı eşikleri de 450 civarı ama bunlar epey yüksek bence.

Şöyle uygun fiyata yapan yerler olursa ben de düşünüyorum. Ama şu an çok fazla da acelem yok. Bence zaten hoş gözüküyor hem daha sonra yaparsam yeni bir araç almışım gibi gözükür

Bir de merak ettiğim konu bu cam rüzgarlıkları ses azaltma gibi artı bir fonksiyonu var mı yoksa sadece estetik mi?

eskişehir ufuk honda da ışıklı kapı eşiği 350 tl. üstelik 4 kapıya birden yapılan fiyat. haberiniz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: dukehayri

quote:

Yeni kasanın satışları dibe vurmuş, kampanya üstüne kampanyalara başlamışlar haberiniz varmı

caucass her zamanki gibi şaka mı yapıyorsun, yoksa gerçek mi? isterim gerçek olsun. çünkü ben bu aracı alacağım inş. dediğin gibi kampanyalar falan olursa işime gelir tabii

tutmayan bir kasayı alacaksan sen bilirsin....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dukehayri

quote:

tutmayan bir kasayı alacaksan sen bilirsin....

ben alınca tutacak o, sen kafana takma fd6 ile direksiyon dersi yapıyoz. yani acemilikte fd6, usta birliğinde yeni kasa. hee hee hee. (sadece caucass'a takılmak için yazılmıştır. diğer fd6 sahipleri üzerine alınıp, cvp yazmasın lütfen.)

• kendini avutuacağına , çoğunluğun sesine kulak versene
  • Cam filmi yaptırmayı düşünüyorum da, Ankara'da bu işi en iyi yapan yer neresi acaba?
  • quote:

Cam filmi yaptırmayı düşünüyorum da, Ankara'da bu işi en iyi yapan yer neresi acaba?

fikir vermek anlamında efe'de 500 liraya yapıyorlar (ben orada yaptırdım) kullanılan malzeme ve işçilik iyi. İvedik tarafındaki aksesuarcılar da 150 liraya yapanda var işçilik servisteki kadar olmasa da iyi diyebilirim (eski focusuma yaptırmıştım 4 sene sorunsuz kullandım). Ancak siz en iyi yapan yer neresi demişsiniz o biraz göreceli kavram olduğu için ona bir şey diyemeyeceğim. Belki ziebart ta falan yaptıran var ise yorum yapabilir.
  • quote:

Cam filmi yaptırmayı düşünüyorum da, Ankara'da bu işi en iyi yapan yer neresi acaba?

cam filmi yasal olarak serbest bırakılıyor haberin varmı
  • quote:

quote:

cam filmi yasal olarak serbest bırakılıyor haberin varmı

zaten o yüzden yaptırmaya karar verdim.
  • ama ön camlar hala yasak
    arka cama ve iki arka kapı camına en açık olanını yaptırabiiyorsun
    o da biraz yarım yamalak olacak
    polise ceza kesip gelir sağlayacak bir fırsat gerek değilmi
  • Bence yine de güzel bir gelişme, arkada genelde küçük çocukların oturduğunu düşünürsek daha önemli, arka cam da gereksiz ışıkları kesmede yardımcı.

Ben orijinal kauçuk paspas almayı düşünüyordum ama bayilerde daha pek yok herhalde, bazıları da sadece siyah rengin olduğunu söylüyor.

Bej orijinal kauçuk paspas var mı? z-tech diye bir marka var ama aslı gibi olur mu?
  • internette ara , pek çok seçenek var, fiyatlarıda bayaa uygun
    bulabilirsen "halılı kauçuk" olanını al
    hem kauçuk pratikliği hem halının sıcaklığı ikisi bir arada
    pufy de var sanıyorum
  • eskişehir ufuk
    spoiler 350
    kapı eşiği ışıklı 350
    cam nikelaj 250
    bagaj havuzu 140
    bagaj çıtası hediye

toplam 1040 fiyat çektiler
  • kapı eşiği ışıklı 123
    bagaj havuzu 70

20 TL de elektrikçiye verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozsi

kapı eşiği ışıklı 123
    bagaj havuzu 70

20 TL de elektrikçiye verdim.

yer veya işletme?

varsa telefo .

sağol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ışıklı kapı eşiğini internetten satın aldım. (Gittigidiyor.com)
    Bagaj havuzunu dawww.otoperde.com'dan satın aldım. Aynı siteden perde de satın aldım, kullanışlı ve şık duruyor. Takması da çok basit, tavsiye ederim.
  • bagaj havuzunu bende aynı yerden almıştım,
    perdeler ise hakikatenj faydalı ve şık,
    sorduğum ışıklı marşpiyeldi,
    sağol.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.