Şimdi Ara

2012 CIVIC AKSESUAR PAYLAŞIMI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
16.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün ankara honda bayiinden ön, arka ve yan koruyucu çıtalar (orjinal), rüzgarlık, spoiler ve cam kaldırma modülü için 1.100 tl fiyat aldım.Sizce fiyat nasıl? Yorumlara göre önümüzdeki hafta taktırmayı düşünüyorum.Çıtalara önce 875 dediler ama kampanya varmış, 650 tl ye bırakırız dediler. Rüzgarlık 150, spoiler 250 dediler.Cam kaldırma modülünün normal fiyatı da 180 miş onu da 50 liraya bırakırız dediler.
  • Nikelajlı abart tip egzos ucu arayışında olan arkadaşlara faydası olabilir.
    2012 yeni kasa aracıma bugün krom egzos ucu taktım.Şöyleki bir hafta kadar önce hepsi burada sitesinden (diğer sitelerde de rastladım) Btcar Abart Tip Egzos Ucu C420D (fiyatı 30,44 tl) sipariş ettim.Ürün mafsallı ve açısı ayarlanabilir (uygun açıda civata ile kelepçesi sıkılıyor) tip.Aracımızın egzos çıkıçı aşağıya dönük olduğundan ancak bu tip bir uc ile tampon altından uç düz çıkabiliyor.Çap olarak da hiçbir işlem olmadan orijinal uca geçirilip kendi içindeki kelepçesi ile sıkılabiliyor.Ama sarsıntı ile civataların gevşeyip düşme ve kazalara yol açma riski olmasın diye sanayi de egzoscuya kaynak ta yaptırdım, (15 tl).Toplam 45 tl ye mükemmel oldu.Herhalde servislerde 150 tl den aşağı olmadığını düşünüyorum.
    Herkese hayırlı sürüşler.
  • ben sol tarafa da egzos ucu taktırmak istiyorum, bu iş için tamponun biraz kesilmesi gerekiyor,
    izmirde bu işi düzgün yapabilecek bir yer bilen varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: atselm

Nikelajlı abart tip egzos ucu arayışında olan arkadaşlara faydası olabilir.
    2012 yeni kasa aracıma bugün krom egzos ucu taktım.Şöyleki bir hafta kadar önce hepsi burada sitesinden (diğer sitelerde de rastladım) Btcar Abart Tip Egzos Ucu C420D (fiyatı 30,44 tl) sipariş ettim.Ürün mafsallı ve açısı ayarlanabilir (uygun açıda civata ile kelepçesi sıkılıyor) tip.Aracımızın egzos çıkıçı aşağıya dönük olduğundan ancak bu tip bir uc ile tampon altından uç düz çıkabiliyor.Çap olarak da hiçbir işlem olmadan orijinal uca geçirilip kendi içindeki kelepçesi ile sıkılabiliyor.Ama sarsıntı ile civataların gevşeyip düşme ve kazalara yol açma riski olmasın diye sanayi de egzoscuya kaynak ta yaptırdım, (15 tl).Toplam 45 tl ye mükemmel oldu.Herhalde servislerde 150 tl den aşağı olmadığını düşünüyorum.
    Herkese hayırlı sürüşler.

Hayırlı olsun bizede fikir olması açısından resim koyabilirmisin?

• Herkese merhaba,aranızda olmaktan mutlu olduğumu belirterek cam film konusunu aydınlatmak istiyorum.Arkadaşlar,ön cama film çekmek zaten trafik yönünden sakıncalı.Yan ve arka camlar çok koyu olmamak şartı ile artık serbest.Daha doğrusu emniyet artık film söktürtmüyor.Bahsettiğim bu konu 2-3 aylık bir konudur.Fakat çok koyu filmler güvenlik açısından sakıncalı görülüyor.(terör v.b)Şu anda kendi aracımdada film bulunuyor.Bir arkadaş forumda mahkemeden falan bahsediyor ama sonuç alamaz.Polis memuru sadece verilen talimatı yerine getiriyor.Bazı özel resmi araçlarla kendi araçlarımızı kıyaslamamamız gerekiyor.Kendinizi polisin yerine koyarsanız,mesela terör olan bir ülkede hedef konumundayken durdurduğunuz aracın içini görmek isteyeceksinizdir.Sonuçta hepimiz can taşıyoruz ve 1 hakkımız var:)Mesleki konularda bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim yada araştırıp öğrenebilirim,herkese kazasız günler...

• ARACIMI EGE BÖLGESİNDE EN İYİ FİYATI VEREN SADIKOĞLU PLAZA -DENİZLİ'DEN ALDIM.SİYAH OTOMATİK ELEGANCE.KENDİM BAŞKA ŞEHİRDE OLDUĞUM İÇİN TELEFONLA ARABAYA CAM FİLMİ + SPOYLER TAKMALARINI İSTEDİM 250+250 TL) ARABAYI ALMAYA GİTTİĞİMDE DÖRT DÖRTLÜK FİLM İŞÇİLİĞİ YAPTIKLARINI GÖRDÜM.SPOYLER DE HARİKA DURMUŞ..FOTOSUNU Bİ ARA PAYLAŞITRIM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron03

ARACIMI EGE BÖLGESİNDE EN İYİ FİYATI VEREN SADIKOĞLU PLAZA -DENİZLİ'DEN ALDIM.SİYAH OTOMATİK ELEGANCE.KENDİM BAŞKA ŞEHİRDE OLDUĞUM İÇİN TELEFONLA ARABAYA CAM FİLMİ + SPOYLER TAKMALARINI İSTEDİM 250+250 TL) ARABAYI ALMAYA GİTTİĞİMDE DÖRT DÖRTLÜK FİLM İŞÇİLİĞİ YAPTIKLARINI GÖRDÜM.SPOYLER DE HARİKA DURMUŞ..FOTOSUNU Bİ ARA PAYLAŞITRIM...

Ne kadara aldiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde 2012 Honda Civic için çok güzel body kit seti var. Tampon eki olaraktan...
    Ayriyetten kapıda ödeme seçeneğimiz vardır. Tampon eklerinin resimlerini görmek isteyenler mesaj atabilirler..
  • quote:

ARACIMI EGE BÖLGESİNDE EN İYİ FİYATI VEREN SADIKOĞLU PLAZA -DENİZLİ'DEN ALDIM.SİYAH OTOMATİK ELEGANCE.KENDİM BAŞKA ŞEHİRDE OLDUĞUM İÇİN TELEFONLA ARABAYA CAM FİLMİ + SPOYLER TAKMALARINI İSTEDİM 250+250 TL) ARABAYI ALMAYA GİTTİĞİMDE DÖRT DÖRTLÜK FİLM İŞÇİLİĞİ YAPTIKLARINI GÖRDÜM.SPOYLER DE HARİKA DURMUŞ..FOTOSUNU Bİ ARA PAYLAŞITRIM...

bende onlardan bi city almıştım 2007 de, iyi insanlar gerçektende
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatros93_2

Arkadaşlar elimde 2012 Honda Civic için çok güzel body kit seti var. Tampon eki olaraktan...
    Ayriyetten kapıda ödeme seçeneğimiz vardır. Tampon eklerinin resimlerini görmek isteyenler mesaj atabilirler..

Direk buraya fotolarini paylassaniz daha iyi olur diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: böke

Sn. Atari ön-arka tampona yaptirmadim, sadece kapılara yapıldı.600 tl.(araç rengine boyalı)

Bence görüntü olarak eski hali daha güzel ama koruma amaçlı aldım. Paçalığıda iyi ki almışım zift ve taş için faydalı olacağını umuyorum.

Arkadaşım gayet güzel olmuş. Orjinal rengi çirkin duracaktır. Boyanın kalkmaması için herhangi bir kimyasal sürdülermi?
  • Sn. Zagay özel işlem yaptılar mı bilmiyorum ama şimdilik sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 BİN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

quote:

bende onlardan bi city almıştım 2007 de, iyi insanlar gerçektende

KESİNLİKLE SİZE KATILIYORUM...
  • İstanbul Auto Show'da Honda standında yeni bodykitli ve jantlı bir Civic vardı. Oradaki İstanbul Ayışığı'ndan yetkiliye fiyatını sordum, bodykit için 4bin TL dedi. Bilgilerinize...

2012 CIVIC AKSESUAR PAYLAŞIMI

2012 CIVIC AKSESUAR PAYLAŞIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gobel1905 -- 22 Kasım 2012; 23:43:30 >

• Aksiliğe bak , erken makyaj yedi yeni kasa.....
  • honda civic hb için kit varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

honda civic hb için kit varmıdır ?

sedan kasanınkide uyar gibime geliyor benim paylaştığım kitler... ama denemek lazım çok hoş duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Örümcek35

Daha önce İzmir başlığında paylaşmıştım ama burada da paylaşmam faydalı olur umarım. Becerebilirsem fotoğraflarını eklerim.

*Bir önceki kasanın orijinal koltuk kılıfları bu kasanın da arka koltukları 4 parça olduğu için uyuyor. Aksesuarcıdan 220 TL.
    * Koltuk kılıfı gibi bej renk eski kasanın paspası ile araç içini istediğim bej döşemeye çevirmeye çalıştım. Paspas internette 50-60 TL.
    *Orijinal egzoz ucu bir garip tampon altına yapıştırılmış gibi görünüyor. Servisten 225 TL.
    * Eski kasanın yan sanayi ışıksız kapı eşiklerine (aksesuarcıya) 70 TL ödedim. Yeni kasanın kapı eşikleri biraz farklı eşiği düzleştiren bir parçanın üzerinde nikelajlı parça var.
    * Ön ve arka plakalıkları nikelajlı olanlarla değiştirdim. Ön taraftaki tampon ile plaka arasındaki plastik parçayı söktüm ve plakalığı tampona vidaladım. Bu iş biraz uğraştırdı. Aksesuarcıdan 30 TL.
    * Yeni kasa ile uyumlu cam çıta sadece alt bölüme 4 parça olarak 110 TL. Aksesuarcıda taktırdıktan sonra sorduğum başka bir aksesuarcı 70 TL dedi.
    * Yeni kasanın bagaj havuzu yaklaşık 80 TL. İnternetten aldım.
    * Aksesuarcıdan aldığım yeni kasa ile uyumlu rüzgarlık Ferpleks marka 100 TL. İki kapı arasında biraz boşluk var. İki kapı arası boşluk daha kısa olup tek parça gibi görünse daha güzel görünecekti. Sanırım mugen dedikleri tipten biraz farklı olarak kelebek camlarında da devam ediyor ve bence mugen tipe göre daha uzun olması daha güzel.

merhaba
    ön plakalığı söktünüz sanırım.bende öyle yapmayı düşünüyorum. fotoğrafını çekebilir misiniz rica etsem.
    servise sorduğumda sökülmüyor arkadan tampona bağlanıyor demişlerdi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.