Şimdi Ara

2012 CIVIC AKSESUAR PAYLAŞIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
16.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam, benim gibi yeni civic sahibi arkadaşların en çok merak ettiği konulardan biri de aksesuar. Burda arabasına aksesuar taktıran arkadaşlar bizimle fotoğrafları ve fiyat bilgilerini paylaşabilirlerse çok faydalı olacağına inanıyorum.

• güzel bir konu olmuş. Ana konunun içinde hep kayboluyordu aksesuar konusu.

Ben özelllikle füme aracıma cam filmi takmak istiyorum. Ama fümede nasıl durur bilemediğimden henüz karar veremedim.
  • Ben kırmızı honda logosu,ışıklı kapı eşikleri,cam filmi ve cam rüzgarlığı düşünüyorum.İlk başta kırmızı honda logosunu yaptıracagım.Yaptıran veya fiyat alan varsa yazabilir mi?Diğerleri için de.
  • kapı eşiklerini ankara'da bi yerde bulabilir miyiz acaba?
  • Bu konu iyi olmuş ancak aksesuar konusunda çok iyi durumda değiliz çünkü daha yan sanayisi oluşmadı araç çok yeni. Ama yazmışken ben de istediklerimi yazayım.

Ön,arka ve yan kapı koruma çıtaları; cam kenarlarına krom kaplama ve ışıklı kapı eşikleri. Koruma çıtaları 700, cam kenarı krom kaplama 130 ışıklı kapı eşikleri de 450 civarı ama bunlar epey yüksek bence.

Şöyle uygun fiyata yapan yerler olursa ben de düşünüyorum. Ama şu an çok fazla da acelem yok. Bence zaten hoş gözüküyor hem daha sonra yaparsam yeni bir araç almışım gibi gözükür

Bir de merak ettiğim konu bu cam rüzgarlıkları ses azaltma gibi artı bir fonksiyonu var mı yoksa sadece estetik mi?
  • arabalarımızla çok fazla oynamamalıyız, orijinalitesini bozmamak lazım
  • hafta sonu ankara bora'da 1000 km bakımı yaptırdım, test aracına göz gezdirirken cam çıtalarının gerçekten çok güzel durduğunu farkedip ben de yaptırdım.

4 adem krom cam çıtası işçilik dahil 170 TL.

Şunu söyleyebilirim ki çok daha güzel oldu. Tamamen bizim araca göre yapmışlar ve cuk oturuyor. Arabanın yandan bakınca havası değişti diyebilirim. Ben tavsiye ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat egea easy teyp hakkında
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende fume aracima 1 numara cam filmi ve krom cam citasi istedim.yapip araci oyle teslim edecekler.
    hepsiburada.com da 80 liraya bagaj havuzu gordum onuda almak istiyorum.(servis 400 lira fiyat verdi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnc.ali

bende fume aracima 1 numara cam filmi ve krom cam citasi istedim.yapip araci oyle teslim edecekler.
    hepsiburada.com da 80 liraya bagaj havuzu gordum onuda almak istiyorum.(servis 400 lira fiyat verdi)

Servis film ve çıtalara kaç lira dedi? Tek tek olunca kaçar lira?

Sorsanız, zahmet olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

quote:

bende fume aracima 1 numara cam filmi ve krom cam citasi istedim.yapip araci oyle teslim edecekler.

Servis film ve çıtalara kaç lira dedi? Tek tek olunca kaçar lira?

Sorsanız, zahmet olmazsa

aracimi takasla aldigim icin 2. eldeki arkadaslarla cetin bir pazarlik yaptik ayni sekilde bayidekilerlede pazarligimizi saglam tutunca hesap karisti birazcik.
    1 numara cam filmi krom cam cita paspas boya ve koltuk koruma islemlerini paket olarak anlastik.3M yapacak hepsini.birim fiyatlarini sorarim.

• cam filmini boş ver, polis göz açtırmıyor
  • Arkada kızım göz kırpınca polisle anlaşırlar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

cam filmini boş ver, polis göz açtırmıyor

1 numara olunca birsey demiyorlar(mis) ama bakalim hep beraber yasayip gorecegiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

hafta sonu ankara bora'da 1000 km bakımı yaptırdım, test aracına göz gezdirirken cam çıtalarının gerçekten çok güzel durduğunu farkedip ben de yaptırdım.

Şunu söyleyebilirim ki çok daha güzel oldu. Tamamen bizim araca göre yapmışlar ve cuk oturuyor. Arabanın yandan bakınca havası değişti diyebilirim. Ben tavsiye ediyorum.

krom cam çıtaları 4 adet derken? Sadece cam altına yaptınız yoksa tüm 4 cam için de tam çerçeve şeklinde alt üst şeklinde mi yaptırdınız?
  • Daha önce İzmir başlığında paylaşmıştım ama burada da paylaşmam faydalı olur umarım. Becerebilirsem fotoğraflarını eklerim.

*Bir önceki kasanın orijinal koltuk kılıfları bu kasanın da arka koltukları 4 parça olduğu için uyuyor. Aksesuarcıdan 220 TL.
    * Koltuk kılıfı gibi bej renk eski kasanın paspası ile araç içini istediğim bej döşemeye çevirmeye çalıştım. Paspas internette 50-60 TL.
    *Orijinal egzoz ucu bir garip tampon altına yapıştırılmış gibi görünüyor. Servisten 225 TL.
    * Eski kasanın yan sanayi ışıksız kapı eşiklerine (aksesuarcıya) 70 TL ödedim. Yeni kasanın kapı eşikleri biraz farklı eşiği düzleştiren bir parçanın üzerinde nikelajlı parça var.
    * Ön ve arka plakalıkları nikelajlı olanlarla değiştirdim. Ön taraftaki tampon ile plaka arasındaki plastik parçayı söktüm ve plakalığı tampona vidaladım. Bu iş biraz uğraştırdı. Aksesuarcıdan 30 TL.
    * Yeni kasa ile uyumlu cam çıta sadece alt bölüme 4 parça olarak 110 TL. Aksesuarcıda taktırdıktan sonra sorduğum başka bir aksesuarcı 70 TL dedi.
    * Yeni kasanın bagaj havuzu yaklaşık 80 TL. İnternetten aldım.
    * Aksesuarcıdan aldığım yeni kasa ile uyumlu rüzgarlık Ferpleks marka 100 TL. İki kapı arasında biraz boşluk var. İki kapı arası boşluk daha kısa olup tek parça gibi görünse daha güzel görünecekti. Sanırım mugen dedikleri tipten biraz farklı olarak kelebek camlarında da devam ediyor ve bence mugen tipe göre daha uzun olması daha güzel.

• quote:

hafta sonu ankara bora'da 1000 km bakımı yaptırdım, test aracına göz gezdirirken cam çıtalarının gerçekten çok güzel durduğunu farkedip ben de yaptırdım.

efe de 250 TL... honda bora aksesuarda tercih edilebilir... 2000 km. de 1000 km bakımını yaptırdım sorun olmadı...
  • ön kaput koruma tamamı, rüzgarlık, sadece arka cam film toplam 300 tl tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

quote:

krom cam çıtaları 4 adet derken? Sadece cam altına yaptınız yoksa tüm 4 cam için de tam çerçeve şeklinde alt üst şeklinde mi yaptırdınız?

bizim araçlara çerçeve şeklinde olmuyor bildiğim kadarıyla, sadece cam altlarına yapıldı.

• cam filmi ve rüzgalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdarı -- 1 Haziran 2012; 19:50:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caucass

cam filmini boş ver, polis göz açtırmıyor

1 numara olunca birsey demiyorlar(mis) ama bakalim hep beraber yasayip gorecegiz...

adamlar aç ya, her koşulda biniyorlar tepene, nadiren iyi birine denk gelebilirsen şanslısın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.