Şimdi Ara

2012 CIVIC alındı. Deneyimler, resimler, testler, ölçümler. Siz de katılın (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
27
Favori
95.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mimleon

önümüzdeki salı çarşamba sarayköy taraflarında olacağım
    dönÜşte yıllık bakıma giriyorum
    bahsettiğim cam değişikliği ve mini onarımdan arka tamponun rötuşu yapılacak
    henüz led aydınlatma konusunda tam güvenli bilgiyi bulamadığım için erteledim

geçici aldığım ğaspaslarıda değiştirme niyetim var
    ayrıca arka spiler ve koruma çıtalarını soracağım
    uygun olursa taktırırım

10000 km olmadı herhalde ne güzel
  • quote:

uygun olursa taktırırım

cam değişikliği hatırlayamadım?
  • evet henüz 8000 civarı

cama otoyolda taş gelmiş
    mercimek kadar hasar vermişti
    kaskodan hasar sayılmadan değişiyor
    ancak fitiller açılacağı için kuşkum vardı
    fabrika gibi montaj olmayacak
    adı üstünde servis
    bakalım hala düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimleon hocam benim camdada bahsettiğiniz durum var bende öyle kullanıyorum aynen dediğiniz sebeplerden dolayı.Bakalım bu kış belli olur çatlağın yürüyüp yüremeyeceği.
  • kasko güneş sigortadan olunca camı yan sanayi veriyorlarmış
    axa ya geçtim
    bir ay sonra hem cam hem mini onarıma gireceğim

• Telefondan takip ettim bütün sayfaları ilk 20 sayfa okudum fakat artık alıntı yüzünden sürekli alta kaydırmaktan sıkıldım ve devamını sadece sizin mesajları okudum arada gene baktım 1-2 tane ismi bende saklı olan arkadasın mesajlarına onlarda bilgilendirici yazmış :) Şimdi ben bu aracı almayı planlıyorum yasım genc babamin yardımıyla alicam istanbulda yasıyorum bakımları vergisi felan altından kalkabilirmiyim. Etrafındakiler dizel diyor sürekli fakat ben bu araca aşığım arabadan inmezsin diyorlar ben hergün ise giderken felan kullanmayı düşünmüyorum fakat haftada 1 kere İzmit yapabilirim yani haftalık 300 km kullanım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler

yılda 15.000km ve üstü kullanım yapacaksınız gibi
    şehiriçi 9-10lt yakacağınızı düşünerek davranın
    şehirdışıda 6-7 litre

bence nisanı bekleyin
    civic hb dizel geliyor
    2 model olacakmış
    fiyatta 60-62.000 gibi ama 3.6 litre yaktığını unutmayın
    yüksek fiyatı amorti edecektir

karar sizin

• Eksikleri olur gibime geliyor ben 2.el düşünüyorum 60 bana ağır gelir 35-40 maksimum hedefim

• quote:

uygun olursa taktırırım

Oldu olacak arabayı değiştir
  • quote:

uygun olursa taktırırım

oldu olacak arabayı değiştir gitsin

• hatta sanada bırakabilirim
    fd6 dan kurtulursun

• arkadaşlar bende yeni civic aldım eco lpgli.bende size birkac yakıt la ilgili ve performasla ilgili bilgi paylaşmak istiyorum.
    1- araç il aldığımda lpg istanbul şehir icinde 350 tl yakıyordu şimdi arac 5000 km yakıt ise 250-275 tl arasında gidip geliyor buna benzin haric
    2-şehir dışında ilk cıktığımda 120 en düşük hız ve zaman zaman 150-160 km gördüm arac yeni olduğu için fazla zorlamdım 30 lt gaza 350 km gitti
    3-yeniden şehir dışına cıktım arabada 5 kişi 2 cocuk yetişkinlerin en duşüğü 85 ila 115 kg hız 120 gecmedimve altınada düşmedim yakıt 219 kr
    4-performas daha önce dizel aracım vardı 110 hp ve 240 tork yokuşlarda onun yanına bile yanaşamaz ve arac yokuşlarda bayılıyor hiç econ modunu kullanmadım hep acıktır.bu aracın yokuşta bayılması beni deli ediyor servisi aradım gelin araca bakalım dediler birde yokuşlarda bayılmasını engelleyebilirlerse bu araca 10 numara puan verebilirim
    5-tekrar yazıyorum benı ıllet eden bır konu bu arac lpg ve benzinde yokuta bayılıyor en azından benım aracım bayılıyor
    6- yol tutuşu gidişi direksiyonu sürüş keyfi 10 numara arac bu arada otomatik vites

• quote:

hatta sanada bırakabilirim
    fd6 dan kurtulursun

kurtulmak istediğimi de nereden çıakrdın
    ben son derece memnunum fd6mdan
  • peki benim fikrimin satmak olduğunu nereden bildin ve "değiştir" tavsiyesinde bulunuyorsun?

sanırım işten geldin
    hemen klavye başına geçtin
    rahatlamak için

• Yok o yazdığım espriydi

Hani arabanda sürekli ilaveler değişiklikler yapıyorsun ya .... o yüzden değiştir bari demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

Telefondan takip ettim bütün sayfaları ilk 20 sayfa okudum fakat artık alıntı yüzünden sürekli alta kaydırmaktan sıkıldım ve devamını sadece sizin mesajları okudum arada gene baktım 1-2 tane ismi bende saklı olan arkadasın mesajlarına onlarda bilgilendirici yazmış :) Şimdi ben bu aracı almayı planlıyorum yasım genc babamin yardımıyla alicam istanbulda yasıyorum bakımları vergisi felan altından kalkabilirmiyim. Etrafındakiler dizel diyor sürekli fakat ben bu araca aşığım arabadan inmezsin diyorlar ben hergün ise giderken felan kullanmayı düşünmüyorum fakat haftada 1 kere İzmit yapabilirim yani haftalık 300 km kullanım ?

Vergisi yeni verdik ama tam aklımda değil 6 aylık 400 kusurdu...Bakımları 10 binde bir 330 -350 arasında değişiyor...

Sakin kullanırsan şehir dışı 6 litre civarında, düşerde çıkarda, hızlı kullanırsan..8 litre veya az üstünde yakarsın..

Şehir içi duruma göre değişir..9 yakanda var 11 litre/100 km. yakanda var...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahun

quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

Telefondan takip ettim bütün sayfaları ilk 20 sayfa okudum fakat artık alıntı yüzünden sürekli alta kaydırmaktan sıkıldım ve devamını sadece sizin mesajları okudum arada gene baktım 1-2 tane ismi bende saklı olan arkadasın mesajlarına onlarda bilgilendirici yazmış :) Şimdi ben bu aracı almayı planlıyorum yasım genc babamin yardımıyla alicam istanbulda yasıyorum bakımları vergisi felan altından kalkabilirmiyim. Etrafındakiler dizel diyor sürekli fakat ben bu araca aşığım arabadan inmezsin diyorlar ben hergün ise giderken felan kullanmayı düşünmüyorum fakat haftada 1 kere İzmit yapabilirim yani haftalık 300 km kullanım ?

Vergisi yeni verdik ama tam aklımda değil 6 aylık 400 kusurdu...Bakımları 10 binde bir 330 -350 arasında değişiyor...

Sakin kullanırsan şehir dışı 6 litre civarında, düşerde çıkarda, hızlı kullanırsan..8 litre veya az üstünde yakarsın..

Şehir içi duruma göre değişir..9 yakanda var 11 litre/100 km. yakanda var...

Megane 2 2009 otomatik dizel 350 kilometrede 110 tl ilk mazot yaktım normal mı sakın gidiyorum yol bilgisayarı anlık tüketimi 11.3, 7.6,5,4 hep bu aralar gösterdi bazen 3.5 indi anlamadım tribe girdim resmen :) hız yapan biri değilim bı ara sadece 190 çıktım ortak şerit dolu arkamda audi vardı selektor yaptı siye onun haricinde 90-110 arası gittim

• Hayırlı Cumalar
  • bugün pazar
    haftanın yorgunluğu ile evden çıkmadım
    bu başlıktaki yazdığım tüm mesajları okudum
    bir iki düzeltme geremiş onları yaptım
    iyi vakit geçirdim
    hem bilgilerimi tazeledim

dealextreme den siparişim olan led ampüller kargoyada verilmiş haberini alınca ayrıca sevindim
    ledler gelince diğer başlıkta paylaşırım

herkese iyi tatiller

• Hayırlı pazarlar
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.