Şimdi Ara

2012 CIVIC alındı. Deneyimler, resimler, testler, ölçümler. Siz de katılın (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
27
Favori
95.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle çok faydalı bir konu açan mimleon arkadaşa teşekkür ederim. Bende yarın teslim alcam, elegance otm aldım füme. Kısmetse ilk arabam olcak. Bagaja yüksek ışıklı yüksek spoyler taktırmayı düşünüyorum. Bayiye sordugumda bana bin küsür fiyat verdi orjinali için sizce bu fiyat gerçekci mi? İnternetten araştırırken bir sitede
    http://www.yenicarsim.com/honda-civic-2012-bagaj-ustu-spoiler-yuksek/diger-arac-disi-aksesuar/id/1375357/ b spoiler ile karşılaştım istediğimden fiyatıda gayet makul bu ürün orjinalmidir veya orjinalinin fiyatını ogrenebileceğim bir siteye yönlendirebilecek biri var mı? Son olarakda servisde boyatma + montaj sizce nekadara gelir?

• Tüm civic arkadaşların Bayramını Kutlarım
    Kazasız belasız sürüşler dilerim
    geç olsun güç olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Tüm civic arkadaşların Bayramını Kutlarım
    Kazasız belasız sürüşler dilerim
    geç olsun güç olmasın

mimleon Sizinde bayramınız kutlu olsun, kazasız belasız sürüşler.
    Bu arada Fb07 İzmir kadrosu zenginleşti bi buluşma organize edilebilir.
  • Arkadaslar bende 2012 full otomatik vites civic aldim hiz sabitleyicisi hakkinda yardim edebilirmisiniz
    nasil acicam nasil kapaticam filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord1234

Arkadaslar bende 2012 full otomatik vites civic aldim hiz sabitleyicisi hakkinda yardim edebilirmisiniz
    nasil acicam nasil kapaticam filan

Kullanma kılavuzunda detaylı yazıyor, hatırladığım kadarıyla main tuşuna basarak hız sabitleyici açılıyor (-) tuşuyla devreye sokuluyor eksi veya artı tuşlarıyla hız azaltılıyor veya yükseltiliyor, frene basınca devreden çıkıyor veya cancel tuşuyla, emin olabilmek niçin kullanma kılavuzunu okuyun.
  • kullanma klavuzun net ve açık olarak yazıyor
    müsait bir ylda deneyerek öğrenin
    lafla anlatmak zor
    ancak uzun yolda çok faydalı bir şey bunu bilin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 civic için aydınlatmaları LED ampullerle değiştirme, modifiye çalışmalarına başladım.
    şu başlıkta takip edebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_67581566/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67581566

• eski bir konu basligina mesaj yazmisim. sonra farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 20 Kasım 2012; 8:44:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk67a

eski bir konu basligina mesaj yazmisim. sonra farkettim.

Konu açılalı 1 yıla yakın
    ancak içerik olarak hala güncel
    yazamnaızda hiç bir sorun yoktu
    hatta sevinirdik
  • yazdigim mesaj, daha once bu forumda gecen, havalandirma modlarinda cesitlilik olmamasi mesaji ile ilgiliydi. sadece on cama hava vermek
    mumkun degil denmisti. "Mode" tusunda bu secenek yok, ama sadece on cama hava veren ayri bir buton var. Bu konuda mesaj yazmistim.
    Daha sonra farkettim ki, referans aldigim mesaj yazilali cok uzun sure olmus. Mobil cihazdan baglaninca mesajin tarihini bir sekilde farketmemisim.
  • bende onu yazmıştım
    sadece ön cama hava üfleyen mode yok
    diğeride aynı özellikde değil diye farklı
    jazz da vardı çok da kullanışlıydı demiştim

• arkadaşlar 1.6 elegance otm. eco+lpg beyaz civic ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Öncelikle aracı 53000 tl ye aldım. Araçta kararan ayna yokmuş sanırım (aracı daha teslim almadım). Bu aksesuar serviste var mıdır fiyatı nedir yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arastgeldi -- 6 Aralık 2012; 10:39:18 >
  • Kararan ayna servislerde var, fiyatıda 900 Tl diyorlar
    bulunduğun bölgedeki servise sorman lazım
  • Mükemmel bir konu olmuş. Zevkle okudum sayfaları. Yazan arkadaşın eline sağlık
  • dealextreme.com dan siparişlerim henüz gelmedi
    gelince paylaşacağım

• TÜM CIVIC DOSTLARININ YENİ YILINI KUTLAR
    kazasız belasız sürüşlerdilerim
  • Arkadaşlar herkese selamlar,
    Honda Civic 1.6 Elegance Eco aracımı alalı 1 hafta oldu.Cok fazla test etme şansım da olmadı,Kayseri de yaşıyorum ve malum hava şartları oldukca olumsuz.Merak ettiğim soru şu;İ-Mid ekranında yer alan yakıt tüketimi lpg ye mi yoksa benzin e mi ait?Cevabınız benzin ise Lpg nin yakıt tüketimiyle ilgili hesabı nasıl yapıyorsunuz
    Not:.Evde internetim olmadığı için ve de iş yerinden çok fazla inceleme şansım olmadığı için forumu detaylı şekilde inceleyemedim , belki de daha önce sorulmuş bi soruyu tekrarlıyorum kusura bakmayın
    herkese iyi forumlar
  • Herkese selamlar;
    Cok sevdigim 2007 Full Linea Emotion'imi 10 gun once sattim;
    Ben de Civic kervanina onumuzdeki hafta katiliyorum... Honda - Mutluhan - Maltepe'den;
    2012 Elegance - LPG ECO... Bagaj Havuzu ve Boya koruma hediye ettiler. Arac fabrika cikisi LPG'li geliyor, ben hicbir islem yapmayacagim. Eger yalan beyanda bulunmadilar ise 6 yil / 150000 km garanti de devam ediyor...
    Fiyati: 53500 hersey dahil anahtar teslim (Trafik tescil, plaka, LPG muayene, 2012 1. MTV vergisi, 2012 Zorunlu trafik sigortasi)
    Fiyat hakkinda yorumlarinizi bekliyorum.

Gecen hafta el sıkıştık, ancak kredi islemleridir, trafik tescildir, TUV muayenedir, araci bir turlu teslim edemediler.. Onumuzudeki hafta icin soz verdiler sabirsilikla bekliyorum.
    Araci teslim alirken dikkat etmem gerekenler nelerdir, servis'e ne gibi sorular sormaliyim...

Gecen hafta son karardan once yaptigim test surusunde yanimdaki servis gorevlisi aracin ECO tusunun LPG'li kullanimda islevsiz oldugunu hatta kesinlikle ECO tusuna basmamam gerektigini soyledi.. Detayli bilgi alamadim, o sirada araci denemekle mesguldum.. Bu konu hakkinda bilgisi olan var ise tecrubelerini bekliyorum.

Forumdan okudugum Navigasyon yazilimlari hala karisik, tartismali durumda.. kimisi cok memnun kimisi kesinlikle taktirmayin diyor..
    Ben de cok zaman gecirmeden Navitec veya Cyclone taktirmak istiyorum.. Bostanci sanayide Navitech takan bir yer methediyorlar oraya gitmeyi planliyorum...

Araci aldiktan sonraki gelisme ve tecrubeleri tekrar yazacagim. Sizlerden de goruslerinizi bekliyorum

Tesekkurler.

• hayırlı olsun,
    genel bir inceleme yeterli olur sanırım,
    zaten extra alacaklarınızı almışsınız.
  • önümüzdeki salı çarşamba sarayköy taraflarında olacağım
    dönÜşte yıllık bakıma giriyorum
    bahsettiğim cam değişikliği ve mini onarımdan arka tamponun rötuşu yapılacak
    henüz led aydınlatma konusunda tam güvenli bilgiyi bulamadığım için erteledim

geçici aldığım ğaspaslarıda değiştirme niyetim var
    ayrıca arka spiler ve koruma çıtalarını soracağım
    uygun olursa taktırırım

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.