Şimdi Ara

2012 dizel fiestayi satip 2015 dizel i20 almak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KİMSE yokmu i20 dizel kullanan yardım bekliyorum.
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    yatırıım derken ?
  • tolgaoo7 T kullanıcısına yanıt
    elindeki 10 liralık malı 20 liralık mala çevirirsin
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    Bu 2 Araç arasında tek mantıklı olay bu mu ? yoksa sadece o açıdan bile yeterli mi demek istediniz tam anlayamadım
  • Bende de fiesta 1.4 tdci var aynı dertten ben de muzdaribim. Ama araç alırsam bir sonraki tercihim kesinlikle benzinli olacak.

Şehiriçi ağırlıklı kullanıyorsanız bence tercihiniz benzinli olmalı. i20 kullanmadım ama corsa dizel 207 dizel de ses aynı i20 de de farklı olacağını düşünmüyorum.

Kafam da seat leon 1.2tsi var, gözatabilirsin i20 ye ne kadar vereceğini bilmiyorum ama fiyat farkı zannedersem çok fazla değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tek fark o, b sınıfından b sınıfına geçiyorsun
  • Dnz207070 D kullanıcısına yanıt
    Demekki Yalnız Değilim. Kendimde Sorun Arar Oldum Artık acaba ben mi çok takıntılıyım diye.
    i20 ye sanırım 55 civarı birşeyler vericem. Cam Tavan Dokunmatik Ekran Esp Standart Katlanır Ayna Arka Led stopları bence gayet geçerli bir araç. Benzinli leon diyorsunda bu akaryakıt fiyatlarında çok zor be usta. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. 1.2 tsi 105 hp diye biliyorum gayet geçerli bi motor. Yalnız i20 gerçekten c segmenti havası veriyor içerdede dışardada(göreceli). 6 ileri 240Nm Tork fiestaya göre çok iyi motoru var. tipide güzel. bakalım daha iyi bi seçenek olana kadar en iyi seçeneğim bu. teşekkür ederim bu arada
    Evet benzin görece fiyatı motorinden pahalı, elime kâğıt kalem alarak hesaplamadım ama motorin fiyatının artması ve dizel aracın bakım fiyatı ve araç fiyatlarına kıyaslandığında ortalama bir aracı 3-4 yıl kullandığımızı varsayarsak aslında maliyet aynı gibi düşünüyorum.

İyi araştırdınız mı fiyat olarak 55.000e elite donanım, dizel, cam tavanlı i20 zor bulursunuz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaoo7

Birde benzinlisini kullandim demissiniz trim sesi varmiydi acaba plastik aksamda gicirti citirti felan ? Kilometredi kacti acaba kullandiginiz aracin.

Trim sesi falan yoktu,kullandıklarımdan biri 35.000 biri 7.000 civarındaydı.

Yol tutuşu konusunda bişey diyemem,Fiesta kullanmadım ikisinide denemek lazım.

• gyetiker G kullanıcısına yanıt
    2.el ve benim dusuncem yaz sonuna dogru Allah izin verirse o zaman o fiyatlarda bulunur diye dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dnz207070 D kullanıcısına yanıt
    Yalniz şoyle bi durum var 2016 da 50bine aldigin benzinli araci 2018 de temsili soyluyorum 40a satiyorsun. 2016 da 60a aldigin dizeli 2018de 50ye satiyorsun. O yuzden ben bu mantikla zararli bisey oldugunu gormuyorum. Cok para verip cok paraya satiyoruz.

Bence mümkün değil. Bahsettiğiniz aracın sıfırı 80.000 lira. Ayrıca dizelde elite donanım seviyesi yeni satışa sunuldu. Yani araçlar en fazla 6 aylık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyetiker -- 8 Mart 2017; 0:41:52 >
  • 400384978 sahibinden.com da bu numarali ilana bakarmisin sadece cam tavani eksik. Cam tavan olaninida 4bin fazla oldugunu hesap edersek.

• Elite cam tavan ve style cam tavan olaninin arasindaki farklar nedir bilen varmi acaba

• i20 dizel kullanıcısı yokmu hiç
    Ne öğrenmek istiyorsun sor kıcı kırık fiestafan kurtulup rahatlarsın cam tavan istiyorsan i30 bak paraya kıy biraz sıfır almayacakmışın

Yada 15.bin 0 faiz var sat çok istiyorsan i20 yi sıfır kız gibi araç al

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    paraya kıyınca cıkanbu kadar vallahi oda sonu yani :D
  • 1.2 i20 styl pan benzinli versiyonu mevcut 4. ayıma giriyorum, gayet memnunum özellikle havalar ısındıkça panoromik cam tavan kuşkusuz arabaya çok iyi hava katıyor.Bu ozelligi ust segmentteki araçları kıskandırabilir.
    Fiesta için , tok yapılı bir araç fakat iç hacminin dar olması ve kasa gorunumu i20 göre geride kalır.

i20 nin ses yalıtımı b segmentinin en iyisi benzinlide motor sesi yok gibi birşey.Dizel olanını kullanmadım fakat motor sesi dışında yalıtım olarak benzinli ile aynı oldugu icin fiestadan daha iyi yalıtımı var diyebilirim.
    İ20 nin suspansuyonları serttir.Yol tutusunda faydası var ama bozuk yerlerde rahatsız edici olabilir.
    trim vb. gibi sesler yok.İçi ferah.Bol donanımlı bir araç.Alacaksanız styl veya elite alın.Jump boş olan ile aralarında çok fazla fark var.
    B+ görünüme sahip bir araç hem model yukseltmek ve hemde km dusurmek icin bence mantıklı bir secenek perforsmans olarak bir beklentiniz yoksa ;hem araba degisilikligi hemde maliyet olarak yeni kasa i20 cam tavan styl yada elite paket tavsiye ederim.

Benim mantıgıma gore yaptıgınız dogru birsey 100+ km de c segmenti bir arac alacagınıza daha dusuk maliyetle 30-40 binde temiz yeni kasa bol donanımlı b segmenti sizi uzmucektir.Seçim sizin
    edit:telefon yazım hataları duzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 8 Mart 2017; 20:17:42 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.