Şimdi Ara

2012 dizel fiestayi satip 2015 dizel i20 almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım dogru yere konu acmısımdır.
    Arkadaslar suanda fiesta 1.4 tdci 2012 titanium x aracim var 113bin km'de. Arabamdan memnunum fakat motor sesi yol sesi olayi beni artik bezdirdi. Obür turlu cok memnunum yakiti felan. Performanstan zaman zaman memnunum ama genelde zayif kaliyor. Her neyse. Asil konuya gelelim.
    Yeni kasa i20 1.4 crdi cam tavan olanindan almak mantikli mi? Ne dersiniz her turlu aciklamaya cevaplara acigim sorun yok. Sıkıntılı olan motor sesi yol sesi trim sesi konusunda rahat eder miyim acaba i20 kullanan arkadaslardan destek bekliyorum. TESEKKURLER.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012 dizel fiestayi satip 2015 dizel i20 almak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası kesin antalya :D hiç gitmedim ama biliyorum :D
  • Evet Antalya ;) Güzeldir ;)

• 2 Araçta B standartlarında yol sesi motor sesinden yana sınıf değiştirmedikten sonra hiçbir anlamı yok ve 2016 İ20 ler bitti diye biliyorum

Sınıf yükseltmeyi düşünmelisin 0 zorlayabilir o zaman , Antalyada ikinci eli uzun süredir takip ediyorum tam istediğini genelde bulamıyorsun ama ayda 1-2 güzel araç düşüyor takip etmelisin. Dikkat et galerilerde bayabi km düşürme işlemi yapılıyor , ben temiz iş yapanına rast gelmedimki 6 aydır araç satışı yapan herkesi takipteydim...

• Galerilerin hakkinda soylediginize katiliyorum. Bilmiyorum sifir almak degil niyetim 2.el 55 56 civari i20. Biraz genis biraz daha gosterisli sanki. Benzinli surdum ama 3 4 km anca o yuzden pek bisey anlayamadim oturus pozisyonu felan fiestadan sonra pisman olurmuyum ki fiesta kullandiniz mi bilmiyorm ama gercekten motor yol ve on takim sesi cok fazla

• Hic mi i20 kullanicisi yok acaba burada ?

Hem fiesta hem i20 kullanan birisi olsa cook daha super olucakta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Honda Civic Otomatik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir üst segmente geçilmeyecekse araba değiştirmek çok mantıklı değil bence.
    Tabiki insanın ihtiyaç ve tercihlerine göre durum değişir
  • Bir üst segmente geçmek için 70bini gozden cikarmak lazım ki oda mumkun degil gibi duruyor. 42 43 bin e kendi aracimi satarim diye düşünüyorum. Uzerine maximum 13 bin daha koyarım. Daha fazlası mumkun degil.

• Maksat model yılını yukseltmek kilometre azaltmak ve biraz daha gosterisli ve sessizlik istiyorum. Kendi aracim 113 bin km oldu.

• Sandero dizel al. Hem az yakar hemde sessiz.

• Son günlerde i20 ile ilgili açılmış çok konu var. Geriye doğru gidip okumanızı tavsiye ederim. Vereceğiniz fiyat farkına bağlı olarak artı ve eksilerini değerlendirebilirsin.

• Dizelini kullanmadım yol sesi hakkında fazla bir bilgim yok ancak benzinlisi ses hakkında gayet güzeldi.

Cam tavan çok büyük bir artı katar.

İ20 daha geniş bildiğim kadarıyla,Fiesta hakkında bir bilgim yok ancak dar bir araç denildiğini duydum.

İ20'nin multimedya ekranı da büyük bir artı gayet kullanışlı bir ekran.Alıcağınız araç Elite paket mi bilmiyorum ama ses sistemi de yeterli düzeyde.

Kısaca ben tavsiye ederim sorunuz varsa da cevaplamaya çalışırım.

• i20 nin dizelini, fiestanın benzinli otomatik olanını kullandım. i20 şehir içinde ister istemez motor sesi alıyor, uzun yolda gayet iyi sadece 100 den sonra rüzgar sesi alıyor. Yüksek hızlarda i20 daha iyi geliyor, bir de araba yüklüyse korkmadan virajlara girebiliyorsunuz, fiesta biraz daha savruk... Fiesta nın direksiyon hakimiyeti daha iyi gelmişti i20 ye göre. İç mekan kalitesine gelirsek fiesta titanium, i20 de jump olduğu için kıyas yapmam doğru olmaz :)
  • Dacia tercihlerim arasina sokmadigim bir arac tesekkur ederim

• @silenforce aynen dediginiz gibi fiesta i20ye gore dar. Alirsam en fulu cam tavan ve buyuk ekranli olanini dusunuyorum kesinlikle. Benim fiestadan derdim şu. Yol sesi motor sesi ve alt takimlardan gelen paldirti kuldurtu. Tabi birazda performans sikintimiz var. Fiestanin bile yol tutusunu begeniyorum 1070kg agirlikta ki 1300kg cam tavan i20 canavar gibi viraj yapar gibime geliyor.

• Silenforce kullanıcısına yanıt
    Birde benzinlisini kullandim demissiniz trim sesi varmiydi acaba plastik aksamda gicirti citirti felan ? Kilometredi kacti acaba kullandiginiz aracin.

• Smartyy kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hepsini inceledim sayilir

• 208 lere bakabilirsiniz

• Panmordeczka kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yalnız tipini pek beğenmiyorum.
    Fiestadan sonra polo da düşündüm ama çok boş :S ve dar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.