Şimdi Ara

2012 elegant auris otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=208938033&rnd=2167

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Emsalleri 48-49 demissiniz abartmayin derim.
    Dizel otomatikleri bile o paraya zor satiyor.

Sizin aracin satilacagi rakam max : 41-42

Iyi satislar

• Sizin piyasadan haberiniz pek yok sanirim yada arac hakkinda fazla bilginiz yok sizin dizel dediginiz comfort extra aracta esp yok cekis kontrolu yok donanim olarak far sensörü yagmur sensörü anahtarsiz giris ve calistirma dokunmatik ekran ve geri gorus kamerasi kendiliginden kararan ic dikiz aynasi yok vitese gelince tam otomatik olmayan multi mode şanzıman varki yokusta kacirir ve kronik sorunları herkesin malumu birtek artısı dizel olması benim aracimda da lpg var yakit olarak da dizelle kafa kafaya gider. Bi daha yorum yaparken biraz daha bilgi sahibi olmanizi tavsiye ederim .kimsenin malini oldurmeye gerek yok burda yuzlerce kisi yazdikkarinizi okuyo

• Sizin piyasadan haberiniz pek yok sanirim yada arac hakkinda fazla bilginiz yok sizin dizel dediginiz comfort extra aracta esp yok cekis kontrolu yok donanim olarak far sensörü yagmur sensörü anahtarsiz giris ve calistirma dokunmatik ekran ve geri gorus kamerasi kendiliginden kararan ic dikiz aynasi yok vitese gelince tam otomatik olmayan multi mode şanzıman varki yokusta kacirir ve kronik sorunları herkesin malumu birtek artısı dizel olması benim aracimda da lpg var yakit olarak da dizelle kafa kafaya gider. Bi daha yorum yaparken biraz daha bilgi sahibi olmanizi tavsiye ederim .kimsenin malini oldurmeye gerek yok burda yuzlerce kisi yazdikkarinizi okuyo

• Ben toyota da çalışıyorum arac ile ilgili sizden daha çok bilgi sahibiyim merak etmeyin.
    Kafanıza göre piyasası 48 de ben 44e veriyorum demeyle satılmıyor gördüğünüz gibi.
    Sahibinden´de satamadığınız aracı bu forumda satmanız imkansız gibi.
    Ben size satılacağı rakamı verdim,
    Satamazsanız bayiye 40 bin liraya takasa verebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.