< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2012 F 30 Bmw 3.16 Şanzıman Yağ Sogutucusu
-
-
kronik sorundur geçmiş olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@Uza -00- Arkadaşım ssanırım senşn başına gelmişti değil mi?
-
Doğrudur. Benimki vites geçişinde herhangi bir şey yoktu geçiyodu ama çok vuruntulu geçiyordu. Zaten şanzuman yağını boşalttığımzıdada yağ değil su aktı araçtan.
Vereceğim tavsiye zaten servisle görüşme bile. Ben yaptırıdğımda bile konuşulan rakamlar çok abzürt rakamlardı.
Ben şanzumanı komple açtırıp tüm parçaları yenilettim ama olmadı. Araç düzen tutmadı bir türlü. Yaptıracaksanız komple çıkma şanzıman değişimine gitmenizi öneririm. Ben daha garanti olsun çıkma şanzumanda süpriz diye komple yaptırdım oda olmadı.
Şimdiden kolay gelsin geçmiş olsun diyorum. Can sıkıyor ne yazıkki. Aracın sadece şanzuman yağını değiştirme teklif edilirse önermiyorum bende denedim onu zfnin yağı zaten çok pahalı birde bilmem kaç litre yağ konulması gerekiyor. O yağ ile biraz kullanıp tekrar değiştirlmesi falan lazım. Hem maliyetli oluyor hemde işe yaramıyor açıkcası ( F20 si olan arkadaşımda bunu yaptırdık çözüm olmadı )
-
Bmw'de kroniktir geçmiş olsun. 5 ila 10 bin lira arasına hazır olun. 10 yaşını geçmiş bmw almaya niyetlenen arkadaşlar da tekrar düşünsün.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaten çıkma bulması lazım tamiri sağlıklı olmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
f30 serisinin en sıkıntılı araçları 320ied ve 316i'dir. bu araçlarda şanzıman yağ soğutucu patlaması kronik sorundur. bence patlamasını beklemeden şanzıman yağ soğutucusunu her 50.000 kilometrede bir değiştirmek gerekiyor. eğer patladı ise şanzıman yağ soğutucu ile birlikte şanzımanı da değiştirmek şart. sıfır şanzımanın 100.000 TL civarında fiyatı olduğuna göre çıkma şanzıman almaktan başka çare yoktur. hatta kesinlikle 316i şanzımanı bulmak gerekiyor. 320ied ya da 320d şanzımanı 316i'ye uyum sağlamıyor. bir arkadaşımın aracında aynı sıkıntıyı yaşadık 2 yıl önce. yetkili servis sıfır şanzımana 80.000 TL demişti. biz çıkma olarak 6.500 TL'ye çok ucuz bulduğumuz için şanzımanı hiç görmeden satın alıp taktırmıştık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebel -- 21 Mayıs 2021; 20:30:45 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X