Şimdi Ara

2012 Felaketine Yaklaştığımızın Alametleri Belirmeye Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
5.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar sallama olsa da bi titreme geldi bi an
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalsiyum
    elektromanyetik dalgalar beyninizi haşladığında bakalım böyle dalga geçebilecek misiniz? insanoğlu çok nankör

bir an önce yeraltına manyetik dalgalardan korunmak için sığınaklar konulmalı. yaklaşık yerin 500 metre kadar altına. buralara ilk önce kadınlar, çocuklar yerleştirilmeli. sonra biliminsanları, öğretmenler, doktorlar ve üniversite öğrencileri sırayla yerleştirilmeli. bu sığınaklara dünyanın tüm lojistik malzemeleri yığılmalı. bu sığınağın yapılabileceği en uygun yer kutuplardır. orası manyetik dalgalardan en az etkilenebilecek nokta. ekvatordakilerin yaşama şansı yüzde sıfırdan daha az. buralar insanoğlunun 300 yıl barınabileceği şekilde inşaa edilmeli. çünkü süreç bu kadar uzun sürecek. ve insanoğlu birgün tekrar yeraltından uyandığında onun için yaşam mücadelesi yeniden doğmuş olacak ve o medeniyetini yeniden kuracak...

çok hayalperestsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-998FC4A60 -- 1 Ocak 2011; 14:21:45 >

• ilk okudugumda dalga amaclı bisey yazacaktım ama,bizim televizyonunda sol ust kosesinin yesillenmesi aklıma geldi
  •  2012 Felaketine Yaklaştığımızın Alametleri Belirmeye Başladı
  • Bana mantıklı geliyor. Her türlü yoruma açık olunmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

ilk okudugumda dalga amaclı bisey yazacaktım ama,bizim televizyonunda sol ust kosesinin yesillenmesi aklıma geldi

bak tamamen ciddiyim benim tv de bozulmadan önce sağ tarafında kırmızı bi çizgi oluştu bi hafta sonra kırmızı ışığı kendi kendine yanıp sönmeye başladı aynı anda yanık kokusu geldi zaten sonra fişi çektim direk servise. bence sende şimdiden önlemini al yoksa 100 tl bayarsın benim gibi.
  • dandik dandik markasız şeyler kullanırsan tabi arızalanır
    Favorite Sony
  • UYARICIMIZ!!!!!111
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScreaMOuT

ilk okudugumda dalga amaclı bisey yazacaktım ama,bizim televizyonunda sol ust kosesinin yesillenmesi aklıma geldi

bak tamamen ciddiyim benim tv de bozulmadan önce sağ tarafında kırmızı bi çizgi oluştu bi hafta sonra kırmızı ışığı kendi kendine yanıp sönmeye başladı aynı anda yanık kokusu geldi zaten sonra fişi çektim direk servise. bence sende şimdiden önlemini al yoksa 100 tl bayarsın benim gibi.

SEN SEÇİLMİŞ KİŞİSİN
    bunlar bir işaret olmalı

• 1. kıyameti kimse önceden bilemez
    2.öleceksek ölelim kardeşim şimdi sen bunu söyledin diye manyetik dalgaların bozulması durdu mu?

saçma bulsamda korkuyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 1 Ocak 2011; 14:40:15 >
  • şimdiye kadar olmadı 1 ayda herşey olur diyosun yani ? :D
  • insanoğlu bundan 2 milyon yıl önce galaksimize çok uzak başka bir galakside yaşayan akıllı organizmalar tarafından bırakıldı. amaçları ürettikleri yeni türü test edip kendilerine uygun hale getirerek evrenin savaşçılarını meydana getirmekti.ilk insanı galaksimizde ilk olarak dünyadan 10 milyon ışık yılı uzaklıktaki ve dünyadan 12 kat büyüklükteki bir gezegene bıraktılar. on bin yılda burada büyük medeniyet kuran insan bu gezegeni tüketti ve galaksisindeki yaşayabileceği yerlere göç etti. çoğu öldü çok azı hayatta kalabildi. hayatta kalanlar dünya benzeri 1200 gezegende yaşamlarını sürdürmekteler. dünya başlarda insanın yaşayabileceği ortama sahip değildi ancak ilk gelen insan topluluğu dünyanın parçası olabilmek için genetiğini bozdu ve dünyaya ait oldu. ve gene tüketip yoketme faaliyetini başlattı. ancak dünya çok dengesiz bir yapıya sahipti. her 3-4 bin yılda bir kendini yenilemek için manyetik alanını değiştiriyordu. bu yüzden insanoğlu hep medeniyetini kaybediyor yeniden başlıyordu herşeye. işte insanın hayat öyküsüdür arkadaşlar bu.. benim bunları nerden bildiğime gelince, boşverin o da bende kalsın

• Son 1 ay içinde telefonum,bilgisayarım ve ayrıca bulaşık makinesi,fırın,saç kurutma makinesi bozuldu.Ama dediklerine katılmıyorum.
  • quote:

insanoğlu bundan 2 milyon yıl önce galaksimize çok uzak başka bir galakside yaşayan akıllı organizmalar tarafından bırakıldı. amaçları ürettikleri yeni türü test edip kendilerine uygun hale getirerek evrenin savaşçılarını meydana getirmekti.ilk insanı galaksimizde ilk olarak dünyadan 10 milyon ışık yılı uzaklıktaki ve dünyadan 12 kat büyüklükteki bir gezegene bıraktılar. on bin yılda burada büyük medeniyet kuran insan bu gezegeni tüketti ve galaksisindeki yaşayabileceği yerlere göç etti. çoğu öldü çok azı hayatta kalabildi. hayatta kalanlar dünya benzeri 1200 gezegende yaşamlarını sürdürmekteler. dünya başlarda insanın yaşayabileceği ortama sahip değildi ancak ilk gelen insan topluluğu dünyanın parçası olabilmek için genetiğini bozdu ve dünyaya ait oldu. ve gene tüketip yoketme faaliyetini başlattı. ancak dünya çok dengesiz bir yapıya sahipti. her 3-4 bin yılda bir kendini yenilemek için manyetik alanını değiştiriyordu. bu yüzden insanoğlu hep medeniyetini kaybediyor yeniden başlıyordu herşeye. işte insanın hayat öyküsüdür arkadaşlar bu.. benim bunları nerden bildiğime gelince, boşverin o da bende kalsın

sharinganın varmı?

• son 1 ayda benimde uydu kumandası dvd player kumandası telefonum ve çamaşır makinamız bozuldu. bişi degıl dvd playerın kumandasını bulamıyorum da marka inca idi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

insanoğlu bundan 2 milyon yıl önce galaksimize çok uzak başka bir galakside yaşayan akıllı organizmalar tarafından bırakıldı. amaçları ürettikleri yeni türü test edip kendilerine uygun hale getirerek evrenin savaşçılarını meydana getirmekti.ilk insanı galaksimizde ilk olarak dünyadan 10 milyon ışık yılı uzaklıktaki ve dünyadan 12 kat büyüklükteki bir gezegene bıraktılar. on bin yılda burada büyük medeniyet kuran insan bu gezegeni tüketti ve galaksisindeki yaşayabileceği yerlere göç etti. çoğu öldü çok azı hayatta kalabildi. hayatta kalanlar dünya benzeri 1200 gezegende yaşamlarını sürdürmekteler. dünya başlarda insanın yaşayabileceği ortama sahip değildi ancak ilk gelen insan topluluğu dünyanın parçası olabilmek için genetiğini bozdu ve dünyaya ait oldu. ve gene tüketip yoketme faaliyetini başlattı. ancak dünya çok dengesiz bir yapıya sahipti. her 3-4 bin yılda bir kendini yenilemek için manyetik alanını değiştiriyordu. bu yüzden insanoğlu hep medeniyetini kaybediyor yeniden başlıyordu herşeye. işte insanın hayat öyküsüdür arkadaşlar bu.. benim bunları nerden bildiğime gelince, boşverin o da bende kalsın

sharinganın varmı?

ne demek istediğini anlayamadım arkadaşım ama ben gayet ciddiyim

• Hacı tamirata 200 lira bayıldığını söylüyorsun da bence sırf paranı kaybetmemişsin. Bir doktora görün bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedo

quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

2012 Felaketine Yaklaştığımızın Alametleri Belirmeye Başladı

ne güldüm

ne güldün?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Regal, Premier kullanırsan patlar tabii

biri bosch, öteki siemens ikiside kalitesini dünyaya kanıtlamış markalar. en yakın bir herangi bir elektronik eşya teknik servisine git iki dakika sohbet et o sana anlatır herşeyi

Çok komiksin yaa
    En yakın elektronik eşya servisine gitsem iki dakka bunun hakkında nasıl sohbet edeceğim yada nasıl başlatacağım sohbeti
    Ben:b
    En yakın elektronik eşya teknik servisi:EYEETS

b:Selamlar dünyamızın 2012deki duruşu ve manyetik çekim kuvvetiyle ilgili bilgi almaya geldim.
    EYEETS:????

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Hacı tamirata 200 lira bayıldığını söylüyorsun da bence sırf paranı kaybetmemişsin. Bir doktora görün bence.

insanoğlu ne kadar dar düşünceli? yaşamaya çalıştığı dar bir alandan ötürü olsa gerek. insanoğlu gerçekleri kolay kabullenmeyecek. evet. ama birgün gerçeği görecek. böylemiydi? diyecek. evet öyleydi. uyanmaya hazır olun. medeniyetinizi yaşatmak istiyorsanız, bunu yapın. yoksa evrenin derinliklerinde yok olan milyonlarca uygarlıktan bir farkınız olmaz. bir gün galaktikdaşlarınıza rastgeldiğinizde şaşıracaksınız. ama onu öteside var, bunu bilmeli insanoğlu..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.