arkadaşlar son zamanlarda dünyanın manyetik alanında değişimler olmaya başladı. bunu sizlerde farketmişsinizdir. elektronik eşyalar son zamanlarda sıklıkla arıza çıkarmaya başladı. son bir haftada 2 elektronik eşyam bozuldu(tv, ç. makinesi) elektrik devresinden kaynaklanan ikisinide tamire verdim toplam 200 tl param gitti. zaten bir teknik servise sorarsanız son bir ayda arızaların patladığını ve hepsinin aynı nedenlerden çıktığını anlarsınız. bu dünyanın manyetik alanının değişime uğramaya başladığının kanıtıdır. önümüzdeki aylarda belki tüm internet, telefon, elektirk hatlarını kaybedebilir ve karanlığa gömülebiliriz. unutmayın ben sadece bir uyarıcıyım.
Regal, Premier kullanırsan patlar tabii
quote:
Orijinalden alıntı: kalsiyum unutmayın ben sadece bir uyarıcıyım.
Dünyanın manyetik çekiminin bozulmaya başladığı vs vs vs doğru.Ama 2012 hristiyanların takvimine göre saçmasapan bir safsata bizim ülkemizdede hep bir şeyler olacak beklentisi olduğu için böyle oluyor.Oldu bende zaten mehdiyim
desene geleceğin mesleği elektronik eşya tamirciliği ya boşyere okul okuyoruz...
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
biri bosch, öteki siemens ikiside kalitesini dünyaya kanıtlamış markalar. en yakın bir herangi bir elektronik eşya teknik servisine git iki dakika sohbet et o sana anlatır herşeyi
biri bosch, öteki siemens ikiside kalitesini dünyaya kanıtlamış markalar. en yakın bir herangi bir elektronik eşya teknik servisine git iki dakika sohbet et o sana anlatır herşeyi
Manyak mıyım ben durduk yere niye servislerle sohbet edeyim? Allah şifa versin makinelerine.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kalsiyum
quote:
Manyak mıyım ben durduk yere niye servislerle sohbet edeyim? Allah şifa versin makinelerine.
korkma yemezler seni
mantıklı...
quote:
quote:
Arkadaşım bilinçsiz alış veriş yapmışsın, (servisde kekmiş) siemens tv diye şu an bir şey yok çakma olarak oeaya - buraya yaptırıyor, çamaşır makinen ise %100 yerli montajdır, eğer araştırarak alsaydın başına bunların gelme ihtimali %1
dün gecede bizim sony tv bozulmuş. akşam iyidi hoştu izledik ettik sabah ses var goruntu yok.
quote:
korkma yemezler seni
Sen gittiğin zaman selamımı söylersin evlat.
quote:
Orijinalden alıntı: KamPuska
quote:
quote:
Arkadaşım bilinçsiz alış veriş yapmışsın, (servisde kekmiş) siemens tv diye şu an bir şey yok çakma olarak oeaya - buraya yaptırıyor, çamaşır makinen ise %100 yerli montajdır, eğer araştırarak alsaydın başına bunların gelme ihtimali %1
tv 6 yıllık o zamanlar siemens tv üretiyordu. ikisinide kendi bayilerinden aldım. tamamen manyetik alan kayması yaşıyoruz. bence şimdiden önlem almaya başlayın. yarın hepimiz için çok geç olabilir. unutmayın çok az zamanımız kaldı..
oh jesus christ
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KamPuska
quote:
quote:
tv 6 yıllık o zamanlar siemens tv üretiyordu. ikisinide kendi bayilerinden aldım. tamamen manyetik alan kayması yaşıyoruz. bence şimdiden önlem almaya başlayın. yarın hepimiz için çok geç olabilir. unutmayın çok az zamanımız kaldı..
-bana deli derler halbuki kendileri deli hiheayaha bah bahiyim bana benziyurmu bah bah -aaa aynı sen ha
AyyhH çoq heyCanNlı qısllarr
elektromanyetik dalgalar beyninizi haşladığında bakalım böyle dalga geçebilecek misiniz? insanoğlu çok nankör
bir an önce yeraltına manyetik dalgalardan korunmak için sığınaklar konulmalı. yaklaşık yerin 500 metre kadar altına. buralara ilk önce kadınlar, çocuklar yerleştirilmeli. sonra biliminsanları, öğretmenler, doktorlar ve üniversite öğrencileri sırayla yerleştirilmeli. bu sığınaklara dünyanın tüm lojistik malzemeleri yığılmalı. bu sığınağın yapılabileceği en uygun yer kutuplardır. orası manyetik dalgalardan en az etkilenebilecek nokta. ekvatordakilerin yaşama şansı yüzde sıfırdan daha az. buralar insanoğlunun 300 yıl barınabileceği şekilde inşaa edilmeli. çünkü süreç bu kadar uzun sürecek. ve insanoğlu birgün tekrar yeraltından uyandığında onun için yaşam mücadelesi yeniden doğmuş olacak ve o medeniyetini yeniden kuracak...
quote:
Orijinalden alıntı: Ersiny.
ne güldüm
quote:
elektromanyetik dalgalar beyninizi haşladığında bakalım böyle dalga geçebilecek misiniz? insanoğlu çok nankör
bir an önce yeraltına manyetik dalgalardan korunmak için sığınaklar konulmalı. yaklaşık yerin 500 metre kadar altına. buralara ilk önce kadınlar, çocuklar yerleştirilmeli. sonra biliminsanları, öğretmenler, doktorlar ve üniversite öğrencileri sırayla yerleştirilmeli. bu sığınaklara dünyanın tüm lojistik malzemeleri yığılmalı. bu sığınağın yapılabileceği en uygun yer kutuplardır. orası manyetik dalgalardan en az etkilenebilecek nokta. ekvatordakilerin yaşama şansı yüzde sıfırdan daha az. buralar insanoğlunun 300 yıl barınabileceği şekilde inşaa edilmeli. çünkü süreç bu kadar uzun sürecek. ve insanoğlu birgün tekrar yeraltından uyandığında onun için yaşam mücadelesi yeniden doğmuş olacak ve o medeniyetini yeniden kuracak...
Senaryonuzla ilgilenilmistir,kendin yaz kendin oyna sistemini kullandiginiz icin tesekkür ederiz.