Şimdi Ara

2012 Felaketine Yaklaştığımızın Alametleri Belirmeye Başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
5.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kalsiyum

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

konudaki mesajları okudumda fallout ve Ac arasında gidip geldim hangi oyundan esinlenmiş arkadaş çözemedim hala

o oyun ve filmlerin yöneticileri bir takım güçler tarafından yöneltilmekte. tabi bunu kendileri bilmiyorlar. böylece insanoğlunun bilinçaltına yerleştiriyorlar insan kolay alışsın gerçeklere diye. aksi takdirde insan gerçekleri öğrendiğinde kaos oluşur, hayattan soğur, insanların çoğu kendini öldürmeye başlar. bu yüzden insan alıştırılmaya çalışılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: thedo

quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

2012 Felaketine Yaklaştığımızın Alametleri Belirmeye Başladı

ne güldüm

ne güldün?

• merak ediyorum ben burda ciddi ciddi size birşeyler anlatmaya çalışıyorum ama;

bana içinizden gerçekden inanan arkadaşlarımız varmı?
  • quote:

merak ediyorum ben burda ciddi ciddi size birşeyler anlatmaya çalışıyorum ama;

Kardeş ama şimdi sen burda böyle der gider başka konudada altta paylaştığım şeyi dersen, insan demez mi lan gerçekten dünyanın yörüngesi kaymış ama bu adama kaymış diye
    Bu arada konu linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_45640357/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45643771

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 1 Ocak 2011; 15:38:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

quote:

Regal, Premier kullanırsan patlar tabii

biri bosch, öteki siemens ikiside kalitesini dünyaya kanıtlamış markalar. en yakın bir herangi bir elektronik eşya teknik servisine git iki dakika sohbet et o sana anlatır herşeyi

Manyak mıyım ben durduk yere niye servislerle sohbet edeyim?
    Allah şifa versin makinelerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

quote:

merak ediyorum ben burda ciddi ciddi size birşeyler anlatmaya çalışıyorum ama;

Kardeş ama şimdi sen burda böyle der gider başka konudada altta paylaştığım şeyi dersen, insan demez mi lan gerçekten dünyanın yörüngesi kaymış ama bu adama kaymış diye
    Bu arada konu linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_45640357/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45643771

dostum ben uzaydan gelmedim ya, bende insanım. bu konuda gayet ciddiyim ancak o konuda da aslında gayet ciddiydim isteyen ulaşabilir insani birşey bu. ihtiyaç. konuları lütfen birbine karıştırmayalım herşeyin yeri ayrı

• aslında yazdıkları cipsle beraber iyi gidiyordu
  • İnat değil mi yazıyorum.
    4 senelik Samsung e250, 8 senelik vestel televizyon, 10 senelik dandirik bir kasam, babamın bekarlığından kalma bir televizyon var evde. Sapasağlam çalışıyorlar. Bunlara bişey olursa tamam sensin.
  • boşuna elektronik okumadığımı bi gün işe yarıcağını biliyodum
  • Adnan Sezgin Lucas Biglia'yı getirirse en büyük alamet bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

desene geleceğin mesleği elektronik eşya tamirciliği ya boşyere okul okuyoruz...

eğer okulunu okumassak yeni elektronik eşya olmayacağından tamiri de olmaz.

aynştaynım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

quote:

quote:

quote:

Regal, Premier kullanırsan patlar tabii

biri bosch, öteki siemens ikiside kalitesini dünyaya kanıtlamış markalar. en yakın bir herangi bir elektronik eşya teknik servisine git iki dakika sohbet et o sana anlatır herşeyi

Manyak mıyım ben durduk yere niye servislerle sohbet edeyim?
    Allah şifa versin makinelerine.

• quote:

elektromanyetik dalgalar beyninizi haşladığında bakalım böyle dalga geçebilecek misiniz? insanoğlu çok nankör

bir an önce yeraltına manyetik dalgalardan korunmak için sığınaklar konulmalı. yaklaşık yerin 500 metre kadar altına. buralara ilk önce kadınlar, çocuklar yerleştirilmeli. sonra biliminsanları, öğretmenler, doktorlar ve üniversite öğrencileri sırayla yerleştirilmeli. bu sığınaklara dünyanın tüm lojistik malzemeleri yığılmalı. bu sığınağın yapılabileceği en uygun yer kutuplardır. orası manyetik dalgalardan en az etkilenebilecek nokta. ekvatordakilerin yaşama şansı yüzde sıfırdan daha az. buralar insanoğlunun 300 yıl barınabileceği şekilde inşaa edilmeli. çünkü süreç bu kadar uzun sürecek. ve insanoğlu birgün tekrar yeraltından uyandığında onun için yaşam mücadelesi yeniden doğmuş olacak ve o medeniyetini yeniden kuracak...

Yüzde sıfırdan az olasılık

• hadi uyarılarını aladıkta

çözüm önerin hepten berbat

onca insan

yerin en az 500m altında ve en az 300 yıl

emin ol koca dünya onlara dar gelirken yerin altı onlara çok daha dar gelecektir. Hazır girmişken toprağa üstümüze örtelim diyecekledir. İnsanın yapısı herşeyde önce toprak altında yaşamaya müsaid değildir. Sadece insan değil çevre şartlarıda aynı şekilde

en azından belli bir derinlikten sonra toprakta canlı yaşamı olduğuna dair hiç bir duyadım okumadım. sense 300 yıllık bir süreçten bahsediyorsun.

neden onun yerine mesela şehirlere manyetik alan dengeleyici manyetik fanus düşünülmüyor? O kadar üstün bir medeniyet varsa......

insan çevresiye vardır

kendi başına zaten birbirini yer
  • quote:

arkadaşlar son zamanlarda dünyanın manyetik alanında değişimler olmaya başladı. bunu sizlerde farketmişsinizdir. elektronik eşyalar son zamanlarda sıklıkla arıza çıkarmaya başladı. son bir haftada 2 elektronik eşyam bozuldu(tv, ç. makinesi) elektrik devresinden kaynaklanan ikisinide tamire verdim toplam 200 tl param gitti. zaten bir teknik servise sorarsanız son bir ayda arızaların patladığını ve hepsinin aynı nedenlerden çıktığını anlarsınız. bu dünyanın manyetik alanının değişime uğramaya başladığının kanıtıdır. önümüzdeki aylarda belki tüm internet, telefon, elektirk hatlarını kaybedebilir ve karanlığa gömülebiliriz. unutmayın ben sadece bir uyarıcıyım.

hiç bir eşyam bozulmadı arkadaşım. uydurma istersen 1-2 eşyan bozuldu diye.

• Havalar soğudu bere takmayı unutma böyle zeki bir beyni kaybetmeyelim !
  • selam
    gerçi uzaklaştırılmışsın ama offline olarak okuduğunu tahmin ediyorum ..bu tür şeylere fazla kafa yorma dostum 2000 yılındada kıyamet falan diyorlardı ..bir tarikat toplu intihar etti hatta 2000 yılı gelmeden hemen önce.. nooldu bak şimdide 2012 diyorlar manyetik falan bişeyler diyorlar allah bizi bunları düşünelim için yaratmadı elimizden bişey gelmez sen işine gücüne bakacaksın kıyamet koparsada kimse kalmaz zaten..bunları topluma söylemenin hiçbir yararı yok..kimden aldın kime söylüyorsun onuda açıklamamaışsın insanlar sana ne kadar inanacakki..bak senin gibi düşünen insanlar var burada bence bu foruma yaz belki ortak birşeyler paylaşırsınız..saygılar
    http://www.siriusufo.org/uforum/forum_posts.asp?TID=11069

• ha bence senin ev dökülüyor :D
  • arkadaş uzaklaştırılmış galiba
  • Durun hele, telaşlanmayın hemen! Ben olayı hallettim, sığınaklara falan gerek yok :

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.