Şimdi Ara

2012 Fiesta alan var mı ? Fiyat ve Yorumlar Ltf. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
36.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o sayılan tüm bayileri aradım 41.000 den aşağı fiyat veren olmadı.En son Rabbim nasip etti Çanakkale Arslanlardan 40.500 e 1.4 TDCİ Tit-X paket aracımı aldım hayırlısıyla.Ha bu arada 'beyin mi yok sizde?' diyen arkadaşım burası paylaşım yeri,sen bize göre ucuz almış olabilirsin aracını,ama böyle bir ifade kullanamazsın ne yani sen akıllısın biz salak öyle mi?yapmayın kardeşim ergen bölümü değil burası
  • Ezbere konuşuyorlar. Bizde para zor kazanıyoruz illaki araştırdık sorduk soruşturduk. bırak 2,5 bin tl yi 70 TL lik park sensörü için bir dünya kelime yaptık.
    Neysee.

Arkadaşlar Bu yeni kasaların tavanına port bagaj takılıyormu. Ben yeni 2009 model 1,5 dizel Clio Extrame aracımı sattım. Ona nispeten bagajı baya bir küçük. Torkü felanda düşük inş Cliomu aramam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

Arkadaslar hiçbir yerde Fiesta kalmamış adeta.İstanbulda kaç bayii aradım direk teslim edilebilecek arabası yok deli olucam

Ümraniye Nuray otoda var. Siyah renk 1,4 TDCİ Titanium x. Fatih beyvar orda arnavut göçmeni direk onla muhatap ol bence .
  • kredi başvurum kabul edildi, 27bin tl 21 ay sıfır faiz, 14 bin peşin ödeyeceğim. 41bine alabildim.
    ilk arabam olacak inşallah. herkesin aracı hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

kredi başvurum kabul edildi, 27bin tl 21 ay sıfır faiz, 14 bin peşin ödeyeceğim. 41bine alabildim.
    ilk arabam olacak inşallah. herkesin aracı hayırlı olsun

hayırlı olsun arkadaşım.şun son günlerde araba bulabilmek gerçekten zor.tebrik ederim.Allah kazasız binmeyi nasip etsin.bende plus paket arıyorum malesef bulamadım.fakat şu kampayaya 0 faiz demeyin lütfen. peşin ile kredi arasındaki ödediğiniz 2.000.TL. faiz değil mi? tamam diğer firmalara göre daha az ama asla 0 faiz değil malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanolcay

manyakmısınız veya beyinmi yok sizde. x pakete 38500 kardeş.. 1.4 dizel.. plus paketler en dolsuu olan 41 zaten.. gidip x pakete 40 veren veya daha fazla veren varsa kardeşim plus paketini al daha iyi beee

2.5 bin TL edecek bir özellik yok plus pakette(Sony radyo, sesli komut, ek airbag,anahtarsız çalıştırma). Tek ekstra para verilebilecek özellik diz ve yan hava yastıkları bu pakette. Sony radio nun görüntüsü dışında üzerindekinde çok üstün bir yanı bulunmuyor. Atladığınız ve insanları aşağılamaya çalıştığınız konu ise X-paketin üzerine plus paket alınabilir ve fark 2500 TL dir. Yani şu anda 40000TL ye bulabilirseniz x-paketi plus olarak almak isteseniz 42500 ödemeniz gerektiğidir. 40.000 TL olarak aldığınız araç Kasım ayının ilk yarısında beyaz renk fiyatı değil mi? Metalik renk fiyatını da ekleyin kaça çıkıyorsunuz bakalım, bırakın beyazı şu anda araç bulmanız bile mucize)

Geçen sene 40.500 TL ye metalik renk Focus 1.4 TDCI Titanium almıştım, ki fiestanın esamesi okunmaz yanında, şimdi siz manyak ya da beyinsiz mi oluyorsunuz fiestaya 40.000TL vererek? Geçen hafta 39.000TL ye elektrik kırmızısı fiesta 1.4 Tdci txp alabildim ancak şu anki fiyatlarla, şartlar bırakın yılı gün aşırı değişiyor. Anlamadığınız ise şu anda sizin aldığınız fiiyata xplus bulunmaması. Olsa da 2.5 eksik verir B sınıfı bir arabaya bu ekstraları almazdım, alacaksanız güvennlik paketini alın geçin.

Bu kadar boş yorum yapmayın tüm konuları kirletmişsiniz açıkçası.

• arkadaşlar ben de bu sınıf bır araba arıyordum bugun erzurum forda gıttım ve uzun bır ınceleme ve test surusunden sonra 1,4 TDCI fıesta titanium x plus paket almayı dusundum ve fıyat aldıgımda 43400TL anahtar teslım deger verdı. Ben de kendımı dusuncelere saldım:) Aracı cok begendım almayı da dusunuyorum bakalım bu hafta ıcınde alacagım heralde bıraz zamlı tarıfe(2000tl) olacak ama yenı yılda yenı zamda gelırse o zaman cok koyar..Bu araca degermı? Hangı rengı tvsıye edersınız( elektrık kırmızısını bılıyorum onun dısında)?? fıyat ıyımı?
  • Herkezin ihtiyaçları farklıdır ama ben kesinlikle plus pakete para vermezdim. Zaten yeterince dolu x paketi. Ben şahsen ay tozu gri seçtim. Aracın nikelajlarını , arka karartma c amlarını daha çok ortaya çıkartıyor. Alınca ön camlarada filim yapacağım. Ve iç döşeme vişne çürüğü renginde değil. Siyaha yanık füme daha ağır duruyor. Tabi zevk ve renk farklıdır.Siyah ufak arabada çok güzel durmuyor. Ki çiziği tozu pisi çok belli eder.

Hakkından hayırlısı olsun. Tek sıkıntıntım acaba tavana port bagaj monte ediliyormu bugün krediyi imzalamaya gittiğimde soracağım. :S
  • şu an itibariyle bahsettiğim aracı bir ford servisinde buldum anahtar teslım +park sensoru 44.000TL dedi. Satın almaya karar verırsem ve buyuk ıhtımal alacagım parayı verınce aracı hemen teslım alacagım. Hayırlısı

KARA VERDİM: SATIN ALMAK İÇİN KAPORA VERMİŞ BULUNUYORUM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksat45 -- 23 Aralık 2011; 18:51:11 >
  • Bursa'da x-plus otomatik vites için 41.300 fiyat verdiler. bunun içinde vodafone ve öğretmen indirimi de varmış. Ne alakaysa artık. Fazla değil mi ya. 40 bin liraya daha iyi bir araba alınmaz mı. 40 bin bu ya :)
  • 1.4 tdci 70bg titanium x vizyon mavi için 39.500 nasıl sizce arkadaşlar? park sensörüde hediye pazartesiye kadar ayırttık aracı bugün bi sorun çıkmasa alıyorduk fakat pazartesi artık halletcez herşeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

1.4 tdci 70bg titanium x vizyon mavi için 39.500 nasıl sizce arkadaşlar? park sensörüde hediye pazartesiye kadar ayırttık aracı bugün bi sorun çıkmasa alıyorduk fakat pazartesi artık halletcez herşeyi.

bence normal. Zaten zamlı fiyatlar bunlar..Ben 1.4tdci 70ps elektrık kırmızı titanium x-plus modelını anahtar teslım 44.000tl ye alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege222

Bursa'da x-plus otomatik vites için 41.300 fiyat verdiler. bunun içinde vodafone ve öğretmen indirimi de varmış. Ne alakaysa artık. Fazla değil mi ya. 40 bin liraya daha iyi bir araba alınmaz mı. 40 bin bu ya :)

40000 cok ama aynı ozellıklerde seda bir araba almaya kalkarsan bu fıyat 6000ı gecer. Ki daha bu tıp arabaları yenı arastırmıs ve ıncelemıs bırı olarak diğerlerine gore en ozellıklı ve kalıtelısı bu arac. Toyota yarıs bıle dızel en baz modelı 43 kusurdan baslıyor ki kalıtesı cok kotu.
  • 1.4 dizel titanyum x paket için 38.250
    1.4 dizel titanyum x PLUS paket için 41.750 fiyat alabildik.

sanırım pazartesi x paketi alıcak arkadaşım daha uygun fiyatlar alabilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasher

1.4 dizel titanyum x paket için 38.250

sanırım pazartesi x paketi alıcak arkadaşım daha uygun fiyatlar alabilen var mı ?

hangi servisten aldınız fiyatları ve 1.4 70 mi 90 Hp mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksat45 -- 25 Aralık 2011; 0:01:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerilla100

quote:

38.250 olan için önceden kalan bi stok ta araçları varmış tanıdık olunca o fiyata verdi yerini söylemesem iyi olur.
    X plus paketi izmir ford çetaş tan aldım sanırım herkese aynı fiyatı verebilirler ellerinde tek araç vardı 1.4 70 ps lik motor
  • quote:

quote:

quote:

38.250 olan için önceden kalan bi stok ta araçları varmış tanıdık olunca o fiyata verdi yerini söylemesem iyi olur.
    X plus paketi izmir ford çetaş tan aldım sanırım herkese aynı fiyatı verebilirler ellerinde tek araç vardı 1.4 70 ps lik motor

Anladım. Stokta olan zamdan önce alınmış araçların tit xluslar banada erzurumda 41 kusur fıyat vermıslerdı ama tektı ve rengı trend bılmem ne rengıydı. Yenı ıstenen araclar zamlı tarıfe. Ben 1.4dızel 70ps titanium xplus elektrık kırmızısını 44000 anahtar teslıme aldım. Allah kaza bela vermesın, zevkle bınmeyı nasıb etsın herkese

• Arkadaşlar birşey soracağım size; sıfır aracımı aldıgım yerde yaşamadıgımdan kendı yasadıgım yerde plaka ve ruhsatını almak istedım ve servıse bıldırdıgımde bana ruhsat ve plaka işlemlerinin ücretini araç fiyatından düşeceklerini söylediler bu da 500tl kadar bir paraymış. Benim yapacağım şey aracımı aldıktan sonra araç faturası-servısın yapacagı trafık sıgortası-servıs tarafından ÖTV odendıgıne daır belge ile yasadıgım yerdekı trafık tescıle basvurmakmı? Ayrıca ogrendıgım kadarıyla ruhsat ve plaka ıslemlerı 150TL cıvarında bır paraymıs. Pekı bu 500 tl nıye bana odedıler?
  • Arkadaslar selam . 0 arac aliyorum ocak ayi basinda . Yanliz plaka konusunda aldigim ford bayii yeteri kadar yardimci olamiyor . Fatih icin gidip ehliyet secimimi nerede nasil yapabilirim ?? Yardimci olacak arkadaslara tesekkurler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

1.4 tdci 70bg titanium x vizyon mavi için 39.500 nasıl sizce arkadaşlar? park sensörüde hediye pazartesiye kadar ayırttık aracı bugün bi sorun çıkmasa alıyorduk fakat pazartesi artık halletcez herşeyi.

bence normal. Zaten zamlı fiyatlar bunlar..Ben 1.4tdci 70ps elektrık kırmızı titanium x-plus modelını anahtar teslım 44.000tl ye alıyorum

Hayirli olsun size gule gule, kazasiz belasiz kullaninirsiniz umarim.
    Bende elektrik kirmizisi istiyordum fakat alacagim bayide 1 adet vardi ve faturasi kesilmisti bende vizyon maviyi aldim, bugun kaporayi verdik bidaha pul parasimi ne vermemek icin haftaya pazartesi falan teslim alacagiz araci.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.