Bugün Ford'u aradım mavi ışık kampanyasının aralık ayında devam edip etmeyeceğini sordum, hiç bir bilgi veremeyeceklerini söylediler devlet sırrı saklıyorlar sanki. Kampanya Aralık ayında da devam ederse bende alacağım inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: berke_han
Bugün Ford'u aradım mavi ışık kampanyasının aralık ayında devam edip etmeyeceğini sordum, hiç bir bilgi veremeyeceklerini söylediler devlet sırrı saklıyorlar sanki. Kampanya Aralık ayında da devam ederse bende alacağım inşallah.
İstanbul aydoğanlar bana edecek dedi...
inşallah devam eder Malatya Ford Bayisi Titanyum x paket için 41000 fiyat verdi xplus alacak olursa 2800 civarı bir ekleme daha olacağını söyledi, sizce fazla değil mi?
İStanbulda titanyum için güvenlik paketi yada plus paketi hali hazırda bulan oldu mu_? Hangi bayiye baksam 2 ay sonra gelir diyorlar.
kent ford da var galiba.bi bakın isterseniz.
quote:
Orijinalden alıntı: erhanolcay
gidip trend seat leon falan alınmaz o paraya ... fiesta nın x paketi bile ondan bin kat iyidir. 2012 fiesta plus paketi aldım yaaa gaza dokunu dokunmaz uçuyor araba . 2010 fiestam vardı sattıydım yani 2 yılda fiesta üstüne katmış eksikleri tamamlamış olarak karşımızda. ben memnumum hem donanım olarak hem yakıt olarak hem iç görüntüsü dışı .. alınacak arabaaa
Hocam benim "Plus Paket" ile ilgili olarak en çok merak ettiğim şey Sony müzik sistemi. 2010 model Fiesta'yı da daha önce kullanmış olduğunu göz önünde bulundurursak en iyi karşılaştırmayı sen yaparsın. Ses kalitesi nasıl? Baslar, tizler ne kadar farklı? Radyoda parazitlenme var mı? CD veya USB'den dinlediğiniz müzik kalitesi "Plus Paket"i almamız için bir sebep olur mu? Objektif olarak cevap verirsen sevinirim. Eminim bir çok arkadaş da cevabını merak ediyordur.
my fiesat 1.25 beyaz renk. 24.000 peşin 10.000 tl de 60 ay sıfır faiz. aracımın anahtar teslim fiyatı 34.000 artı 525 tl dosya masrafı werdim. 780 tl ye ergodan kasko yaptırdım, 100 tl de özel istek plaka için werdim. lüleburgaz tuzcular'dan aldım aracı.
şimdi anfi we buffer koymayı düşünüyorum ses sistemi olarak, yaptıran arkadas war mı??
2010 fiestalarda ben sony sistemli müzik görmedimmmmm... sen gördüysen belki adam sonradan taktırmıştır.. 2012 plus paketlerde en son çıkanında var. ses kalitesi güzel hoşuma gidiyor... gidip normal x paket alacagıma arada fazla para farkı yok anahtarsız çalışma usb sony sistem. sesli kontnrol en dolusunu alırım daha iyi. çetaş forddan aldım 41 bine. 1 hafta içinde teslim aldım aracı.
arkadaslar araçta alarm war mı? warsa nasıl dewreye giriyor bilgisi olan war mı?
taktırmaya gerek yok o ne öyle eski moda alarm:)) bing bonfg dinnn dongg diye ötüşünemi meraklısınız:))
Adıyaman ve Malatya ford bayiilerinden 1.4 titanium x paket için 41000, xplus paket için 44000 fiyat verdiler. sizce daha uygun fiyata alabileceğim yer var mı?
44 bin veren kafayımı yemişş..... gel istanbula 41 milyara herşey içinde sigortası vs. çetaş ford dan alırsın 4 günde arabayı alırsın ama ikametgahın burası değil plaka işini bilemem ondan dolayı uzayabilir. ordakilere 44 milyar nasıl istiyorlar aynı araba saçmalık... 1,4 dizel plus paketi aldım 41 e.. 44 verilmez
quote:
Orijinalden alıntı: erhanolcay
44 bin veren kafayımı yemişş..... gel istanbula 41 milyara herşey içinde sigortası vs. çetaş ford dan alırsın 4 günde arabayı alırsın ama ikametgahın burası değil plaka işini bilemem ondan dolayı uzayabilir. ordakilere 44 milyar nasıl istiyorlar aynı araba saçmalık... 1,4 dizel plus paketi aldım 41 e.. 44 verilmez
valla bugün yüzyüze konuşmak için gittim Malatyaya.kasım ayına göre 500-600 zam geldiğini söyledi. x paket 41.900 vodafon indirimiyle 41.500 dedi xplus olursa bu fiyata 2800 daha eklenir dedi. Dün Adıyaman ford xpaket 41000 xplus 43800 demişti.sinir oldum civardaki tüm ford bayilerini arayacağım artık. Ahh istanbulşa yakın olsam ordan alırdım. Ordan alıp buraya kargoyla yollasalar iyi olurdu
Yarın alacağız aracı 36.500 tl ye geldi.Opak beyaz benzinli 2012 modeli titanyum fiesta x paket.
Vodefone dan kontör hattı alınca da 500 tl daha indirim yaptılar.Bu araçta park sensörü varmı bilmiyorum yalnız ?
quote:
Orijinalden alıntı: msendogan33
Yarın alacağız aracı 36.500 tl ye geldi.Opak beyaz benzinli 2012 modeli titanyum fiesta x paket.
Vodefone dan kontör hattı alınca da 500 tl daha indirim yaptılar.Bu araçta park sensörü varmı bilmiyorum yalnız ?
park sensoru yok ne yazkki onuda hediye isteseydin ? 500 düşmüş halimi 36500 ? bide peşinmi aldınız?
Aldık aracı park sensörü 1.4 benzinli 2012 titanyum beyaz + x paket (vodefone hat da aldık) araç 36.500 anahtar teslimine geldi,16 bin tl 'ye eski aracımızı verdik 5000 tl peşin para geri kalanı da kredi çektik.
Araç çok iyi .Çok seri geldi bana. Tavsiye ederim.Önceki araç 1.3 benzinliydi ,fiesta daha seri geldi çıkışlarda falan allah herkesin kalbine göre versin .
%2 zam gelmiş sanırım araçlara
Cumartesi itibari ile BOLU FORD bayiinde 35.500 TL'ye beyaz titanium x paket verebiliyorlar bilginize.. Babam sıfır almam konusunda çok ısrar ediyordu, dayanamamış gitmiş pazarlık yapmış aslında pazarlıkta olmayabilir normal bir görüşme sonrasında alınan fiyat gibi geldi..
Arkadaşlar az önce bir arkadaşım için bayileri aradık beynir ekmek gibi araba satıyorlar çok doluyuz dedi hepsi.. 2 bayii den fiyat alabildik 1,4 dizel x paket için denizliden bir başka arkadaşım 38.000 peşin aldı dedim bizde verdik ama şuan mümkün değil elimde 1 tane siyah kaldı gelirseniz 41'e bırakırım dedi nasıl iş bu anlamadım.. İzmir arkas'dan haber bekliyorum bakalım onlar kaç diyecek.
Bu arada 24 ay 24bin kampnayası devam ediyormuş..
quote:
Orijinalden alıntı: kadirdaylight
Arkadaşlar az önce bir arkadaşım için bayileri aradık beynir ekmek gibi araba satıyorlar çok doluyuz dedi hepsi.. 2 bayii den fiyat alabildik 1,4 dizel x paket için denizliden bir başka arkadaşım 38.000 peşin aldı dedim bizde verdik ama şuan mümkün değil elimde 1 tane siyah kaldı gelirseniz 41'e bırakırım dedi nasıl iş bu anlamadım.. İzmir arkas'dan haber bekliyorum bakalım onlar kaç diyecek.
Bu arada 24 ay 24bin kampnayası devam ediyormuş..
haklısınız bende de aynı durum var. 5-6 bayii aradım 41 in altına inen olmadı, 42 diyen bile oldu millet 39 kredili almış biz 41'e alacak gibiyiz