NORMAL X PAKET SINIFI İLE PLUS PAKETİ KARIŞTIRMAYIN BEYLER.... PLUS PAKETİ ŞUANDA 41 BİNDEN AŞAGI ALAMAZSINIZZZZ... PARK SENSÖRÜ FALANDA İSTEYİN TAKIYORLAR ZATEN...
quote:
Orijinalden alıntı: erhanolcay
NORMAL X PAKET SINIFI İLE PLUS PAKETİ KARIŞTIRMAYIN BEYLER.... PLUS PAKETİ ŞUANDA 41 BİNDEN AŞAGI ALAMAZSINIZZZZ... PARK SENSÖRÜ FALANDA İSTEYİN TAKIYORLAR ZATEN...
ödeme planınız ne şekilde oldu acaba ?
KAPILARIN ÖRTÜLMESİ FALAN NE BİLİM YANİ ÜSTÜNE İYİCE KATMIŞLAR BU SEFER DAHA İYİ. DIŞARDAN SES ALMIYOR . 2010 FİESTAM VARDI GEÇENDE SATTIM VE 2012 PLUSU ALDIM ARADA DAGLAR KADAR FARK VAR BİNEN ANLAR. YENİ FOCUSLARA BAKTIYDIM ALLAHTAN DELİLİK EDİP FOCUS ALMAMIŞIM GENİŞ AİLE DEGİLSENİZ FİESTANIN PLUS PAKETİ ON NUMARA BİR ARAÇ
quote:
Orijinalden alıntı: erhanolcay
KAPILARIN ÖRTÜLMESİ FALAN NE BİLİM YANİ ÜSTÜNE İYİCE KATMIŞLAR BU SEFER DAHA İYİ. DIŞARDAN SES ALMIYOR . 2010 FİESTAM VARDI GEÇENDE SATTIM VE 2012 PLUSU ALDIM ARADA DAGLAR KADAR FARK VAR BİNEN ANLAR. YENİ FOCUSLARA BAKTIYDIM ALLAHTAN DELİLİK EDİP FOCUS ALMAMIŞIM GENİŞ AİLE DEGİLSENİZ FİESTANIN PLUS PAKETİ ON NUMARA BİR ARAÇ
Erhan kardeş ne şekilde ödeme yaptın paylaşırsan seviniriz. Birde hangi müşteri temsilcisi ile görüştün ?
kardeş peşin aldımmm.... 2010 titanium 1,4 dizel arababmı sattım 30 bine üstüne 11 ekledim . 2012 fiesta plus paketi aldım ve benim 2010 model araba 2009 da trafige çıkışlıydı şimdi buna binince aradaki farkı anladım çok fark var abi yaaa. özellik olarak olsun herşeyi güzel kapıları bile daha güzel kapanıyor . herşey otomatik . gidip normal x paket almazdım sonuçta arada fazla fark yok ve dolusunu almak daha mantıklıdır. trafige çıkar çıkmaz ilk kırmızı ışıkta yanımdaki arabalar bakıyor yeni fiesta falan konsol yeni sony sistemi herkez soruyor ediyor:) kredili alsan bile 41 e alıyorsun ama banka faizi ni ekleyince kaça gelir önden peşinat verirsen ne verirsin onları hesaplatman lazım... kullanmak için alıyorsan sorun değil kredilide alabilirsin ama 1 yıl sonra satacaksan kredili alma derim
Arkadaşlar 2012 fiesta 1.4 tdci titanium x paket antalya otokoçda 39000 TL fiyat verdiler nasıl sizce ,yanlız kafama takılan bir şey var acaba aralık ayında fordun sıfır faiz kampanyası devam edermi yada araç fiyatları düşermi
quote:
Orijinalden alıntı: motoprak
Arkadaşlar 2012 fiesta 1.4 tdci titanium x paket antalya otokoçda 39000 TL fiyat verdiler nasıl sizce ,yanlız kafama takılan bir şey var acaba aralık ayında fordun sıfır faiz kampanyası devam edermi yada araç fiyatları düşermi
39000 tl yi hangi ödeme koşulu ile aldınız ? Bende şimdi İstanbul Aydoğanlardan geldim 1.4 Tittanyum XP paket metalik renk 36000 tl Beyaz alırsan 750 TL indirimi daha var. sanırım 35 e birakirlar. 24 ay 24 bin tl ye 0 faiz.kampanya aralık sonuna kadar geçerli olacakmıs reklam kasım sonu son diyor uzatma gelmiş !!!
benim aldıgım plus paket. x paketin daha üstü... x pakete 39 vermem plusu alırım en dolusunu 41 e daha iyi. otokoç fazla istiyor kazzıkçı beee
revolitions aydoganlar sana benz,li,nin fiyatını vermişler 36 bine:))
fiesta 1.25 82PS 5K almayı düşünüyorum, ancak benzin tüketimi beni düşündürüyo. trend in 1.4 dizeli ise bütçemi epey zorlayacak. hemen hemen her aracın kampanyalı fiyatı 30 bin civarında başlıyo. araç türünü geçtim de , ekonomik anlamda alternatif bulmak çok zor. fiyatlar sizce düşer mi yılbası ve ya daha sonrasında.
TREND ALACAGINA KARDEŞ 2010 FİESTA X PAKETLERE BAK 1.4 DİZEL BENCE DAHA İYİ....
arkadaşlar aldığınız fiyatlarda trafik sigortası,plaka ,ruhsat masrafları var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Marksman84
arkadaşlar aldığınız fiyatlarda trafik sigortası,plaka ,ruhsat masrafları var mı?
anahtar teslim herşey dahil
aslında tamam fiesta 1,6 dizeli 45000 lira,auris 4d lerde aynı ikisi arasında kldım açıkçası
fiestanın 1.6 tdci x paket için gidip bayiden fiyat aldın mı hiç? 43 bin fiyat aldım ben.hatta ekim ayında 2011 modeli için 42 bin fiyat almıştım.43e alırsın fiesta 1.6 tdci x paketi hatta belkı 42500 e..ama auris 1.4d yı 45 e alamzsın.en boşu bayiler pazarlıkla 46 civarına bırakıyor. 3bin tl fark var arada.donanım ve motor performansı olarak fiesta 1.6 tdci daha iyi.donanım olarak da çok daha iyi.ama malzeme kalitesi,sorunsuzluk ve c sınıfı olması auris i öne çıkarıyor.sonuç olarak fiesta 16 tdci x pakette 43 bin lira vereceksin ve tam donanımlı iyi performanslı bir dizel alacaskın.ama auris in comfortuna(en boşu çelik jant bile yok) en boş aracına 46 bin tl vereceksin.ama güvenlik ve malzeme kalitesi olarakda çok iyi bir araç alacaskın.
anladım teşekkür ederim...sanırım ben çitayı biraz yükselttim artık kafamda seat leon yada alfa romeo glietta var. seat 1,6 tdı vw motor henekadar kasa yenilencek olsada kullanıcıyorumları beni etkiledi ve dsg şanzumanlı,gulietta dışı kadar güzel bir iç görünüme sahip olmasada al benisi yüksek oda 1,6 disel ve fiat motoruna sahip otomatik şansuman seçeneği olmasada yakıt olarak tasarruflu bir araç...seal 55000 gulietta 56000...seatta donanmlar standart gulietta ya göre ikisi arasındayım
seata on kuruş vermem içini hiç begenmiyorum sıfır benim gözümde....
quote:
Orijinalden alıntı: frkgkr
fiesta 1.25 82PS 5K almayı düşünüyorum, ancak benzin tüketimi beni düşündürüyo. trend in 1.4 dizeli ise bütçemi epey zorlayacak. hemen hemen her aracın kampanyalı fiyatı 30 bin civarında başlıyo. araç türünü geçtim de , ekonomik anlamda alternatif bulmak çok zor. fiyatlar sizce düşer mi yılbası ve ya daha sonrasında.
bayilerden hiç fiyat aldın mı? bende senin gibi 1.25 trend düşünüyorum 1-2 ay içinde... tercihlerim arasında grande punto da var.
gidip trend seat leon falan alınmaz o paraya ... fiesta nın x paketi bile ondan bin kat iyidir. 2012 fiesta plus paketi aldım yaaa gaza dokunu dokunmaz uçuyor araba . 2010 fiestam vardı sattıydım yani 2 yılda fiesta üstüne katmış eksikleri tamamlamış olarak karşımızda. ben memnumum hem donanım olarak hem yakıt olarak hem iç görüntüsü dışı .. alınacak arabaaa
ALDIGINIZ ARABALARI SAKIN ORDAN BURDAN TEMİZLİK ÜRÜNÜ ALIP TEMİZLEMEYE KALKMAYIN KOLTUKLARI FALAN ASLA ONLARLA TEMİZLEMEYİN DAHA PİS KÖTÜ YAPIYIORLARRR BEN Bİ ARA BİN PİŞMAN OLDUM. ÖZEL BİLİNEN OTO KUAFÖRLERİ VAR YILDA BİR KERE GÖTÜRÜN YETER