Şimdi Ara

2012 Fiesta alan var mı ? Fiyat ve Yorumlar Ltf.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
36.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2012 Fiesta alan arkadaşlarımız var mı,lütfen fiyat ve yorumlarınızı bekliyorum.

• herkese merhaba. uzun bir arastirmadan sonra anlasmis oldugum bayiden dun fiestami teslim aldim. 1.4 tdci titanium x 68 ps. Kum Gri ,41000 TL.
    Daha onceki araclarim Skoda Fabia ve Opel Astra Sedan'di. Cok isteyerek aldim fiestayi. umarim beni uzmez ve memnun kalirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiesta güzel araba ben de 2011 titan x paketi var memnunum.Ama fiesta asfalt arabasıdır.yol bozuksa sarsar. buna alışmaya çalış.çukurlardan yavaş geç.Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rare81

fiesta güzel araba ben de 2011 titan x paketi var memnunum.Ama fiesta asfalt arabasıdır.yol bozuksa sarsar. buna alışmaya çalış.çukurlardan yavaş geç.Hayırlı olsun.

Uyarini dikkate alacagim. cok tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBOZDEN

herkese merhaba. uzun bir arastirmadan sonra anlasmis oldugum bayiden dun fiestami teslim aldim. 1.4 tdci titanium x 68 ps. Kum Gri ,41000 TL.
    Daha onceki araclarim Skoda Fabia ve Opel Astra Sedan'di. Cok isteyerek aldim fiestayi. umarim beni uzmez ve memnun kalirim.

hocam dün ankara başerden bana 39000tl fiyat verdiler 2012 siyah titanium dizel x paket, fiyatları giderek aşağıya çekiyorlar yılbaşında sanırsam 37000 gibi olur. zaten 2011 ile 2012 arasında 8000tl farkmı olurya nasıl bir satış tekniğidir
    bir arkadaş 2011 sıfırını 33250 ye almıştı x paket dizel şuan araba 40000 lira
  • 2012 5K 1.4i 96PS için 33.240 TL
    2012 5K 1.6 TDCi 95PS Euro 5 40.255 TL

fiyat verdiler nasıl sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theBC

2012 5K 1.4i 96PS için 33.240 TL

ne zaman nerde verdiler o fiyatı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

internet sitesinde yazan fiyatlara göre gayet iyi fiyat vermişler. nerede verdiler? Bende almayı düşünüyorum. özellikler 24bin tl'ye 24 ay sıfır faiz kampanyası ilgimi çekti.
  • 2012 fiesta 1,4 dizel beyaz... plus paketini aldım anahtarsız çalışma vs... araba iyi güzel sony sistemi müzik çalar sesli kontrol sistemleri. otomatik yanan sönen farlar... 41 bin tlye aldım istanbuş çetaş forddan...
  • 24 aya sıfır faiz kampanyası Aralık ayında da geçerli mi bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiller

quote:

ne zaman nerde verdiler o fiyatı?

Aynen gerçekmi bu fiyat ??
  • merhaba arkadaşlar bizde babama aldık my fiesta ii 1.25 82 hp. aracı peşin alırsak 33 bin e bıraktı ancak biz 24 ay sıfır faizden yararlanmak istedik bu durumda 34.000 e verebileceğini söyledi. bizde düşündük taşındık aldık aracı 525 tl de dosya masrafı verdik. ekstra boya koruma +koltuk koruma+motor koruma+aracın altına yalıtım yaptırdık buda 700 tl tuttu. ne yaptıysak park sensörünü hediye etmedi 100 tl ye de onu taktırdık. bugun aracı babam aldı ve ilk izlenimleri çok olumluydu. otobana çıkıp 170 yapmışlar daha ilk günden ben inanamadım.ben cruze kullanıyorum 3 aydır daha 155 i geçemedim :)
  • arkadaşlar şu fiyatları nerden aldığınızıda yazsanızda bilsek gitsek bizde alsak.buraya fiyat yazan bir daha cevap yazmıyor.nerden aldın hangi bayiden?yardım ve yorum başlığı değl mi burası? fiyatı yazan gitmiş sonra yok bi daha mesaj.istanbulda gezmediğim bayi kalmadı burda yazan fiyatların hep 1 000 tl üstü.
  • Merhaba arkadaşlar ford fiesta almayı düşünüyorum otomatik vites bende 2010 model vw polo var otomatik dsg şanzıman ford un sitesine baktım şu modeli Titanium 1.4i 96PS A/T 5K sanırım otomatik olan bu paketi fullmu oluyor eşime düşünüyorum fiesta nın otomatik şanzımanı nasıl vites geçişlerinde hoplama filan oluyormu bana bilgi veririmsiniz dsg şanzıman harika mesela o açıdan tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_gs34

arkadaşlar şu fiyatları nerden aldığınızıda yazsanızda bilsek gitsek bizde alsak.buraya fiyat yazan bir daha cevap yazmıyor.nerden aldın hangi bayiden?yardım ve yorum başlığı değl mi burası? fiyatı yazan gitmiş sonra yok bi daha mesaj.istanbulda gezmediğim bayi kalmadı burda yazan fiyatların hep 1 000 tl üstü.

izmir arkas otomativden aldim
  • slm arkadaşlar sony müzik sistemiyle ilgili bilgisi olan varmı...bir diğer sorum arkastan alan arkadaş hemen teslim ettiler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfoundeddd

slm arkadaşlar sony müzik sistemiyle ilgili bilgisi olan varmı...bir diğer sorum arkastan alan arkadaş hemen teslim ettiler mi

parayı cuma yatırdık salı aldık aracı.
  • çok teşekkür ederim ilgine peki sony müzik sistemiyle alan yok sanırım
  • ALLAH için birinizde aldığı bayiyi yazsın... Devlet sırrı mubarek...
  • SONY MÜZİK SİSTEMLİ DEDİĞİN FİESTANIN EN FULL OLANI PLUS PAKET. 1,4 DİZELİNİ ALDIM. PLAKA İŞLEMLERİ VS 4 GÜN İÇİNDE TESLİM EDİYORLAR. İSTANBUL ÇETAŞ FORDDAN ALDI 41 BİN TLYE.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.