Şimdi Ara

2012 Fiesta alan var mı ? Fiyat ve Yorumlar Ltf. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
36.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lenyyy

4 kişilik bir aile için fiesta küçük mü gelir ?

4 kisilik ailedeki 2si kucuk cocuksa yeterli olur. 4 yetiskin icin cok kucuk bir araba, bu aracı araştırırken sürücü koltuğuna geçip koltuk ayarı yaptıktan sonra aynı tarafın arkasına geçtim ve hiç rahat edemedim.
  • arkadaslar pazartesi 1,4 titanyum dizel xp+ fiestami alacagim 46 binlara kredili maliyeti daha once 1,4 clio kullaniyordum arba hem gitmiyordu hemde bana gore cok yakiyordu (maden gitmiyon o zaman yakma madem yakiyon ozaman git degilmi neyse) fiesta ilgili goruslerimi 1 ay sonra buraya yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teotarko

arkadaslar pazartesi 1,4 titanyum dizel xp+ fiestami alacagim 46 binlara kredili maliyeti daha once 1,4 clio kullaniyordum arba hem gitmiyordu hemde bana gore cok yakiyordu (maden gitmiyon o zaman yakma madem yakiyon ozaman git degilmi neyse) fiesta ilgili goruslerimi 1 ay sonra buraya yazarim

B sınıfı bir araçtan inip tekrar B sınıfı bir araca binmek için gözden çıkarılan miktar 46.000 TL ve bu çok fazla.. Dostum zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu karşılaştırma biraz daha fazlasını barındırıyor bence.. Aracın hayırlı olsun ama çok daha mantıklı bir alışveriş yapılabilirdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

arkadaslar pazartesi 1,4 titanyum dizel xp+ fiestami alacagim 46 binlara kredili maliyeti daha once 1,4 clio kullaniyordum arba hem gitmiyordu hemde bana gore cok yakiyordu (maden gitmiyon o zaman yakma madem yakiyon ozaman git degilmi neyse) fiesta ilgili goruslerimi 1 ay sonra buraya yazarim

B sınıfı bir araçtan inip tekrar B sınıfı bir araca binmek için gözden çıkarılan miktar 46.000 TL ve bu çok fazla.. Dostum zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu karşılaştırma biraz daha fazlasını barındırıyor bence.. Aracın hayırlı olsun ama çok daha mantıklı bir alışveriş yapılabilirdi..

dogru fiyat fazla ayrica ne kadar xp+ pakefinide almis olsam guvenlik paketindwki esp , acil durum freni cekis kontrol sistemi gibi ozellikler yok . pesin parayla kesinlikle bu arabayi djsunmezdim ama kredi imkani cok cazip geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teotarko -- 6 Mayıs 2012; 20:07:02 >

• arkadaslar simdi 41bin liralik polo bluemotionu gorunce (esp hillhold ve benzeri guvenlik sistemlerinin ccogu standart) acaba fiesta almakla hatami yaptim djye dusunuyorum fiestanin xp+ paketi bile polonun bluemotion donanimindan az . bu konuda daha bilgili arkadaslarin yorummlarini bekliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

dogru fiyat fazla ayrica ne kadar xp+ pakefinide almis olsam guvenlik paketindwki esp , acil durum freni cekis kontrol sistemi gibi ozellikler yok . pesin parayla kesinlikle bu arabayi djsunmezdim ama kredi imkani cok cazip geldi

Polo'yu falan bir kenara bırak, Citroen'de de 24 ay 24.000 TL faizsiz kampanyası var.. C4 dizel Attraction modeli her ne kadar baz donanım da olsa yine de gerek kokpit tasarımı olsun gerek C segmenti bir araç olması nedeniyle Fiesta xp+ nazaran daha cazip olacaktır. 47.420 TL yazıyor sıkı pazarlıkla 46.000'e kadar yolu var. Eğer hala paranı ödemediysen vazgeç arkadaşım.. C4'ü araştır..

• arkadaskllar arabayi alali 1 hafta oldu deneyimlerimi sizinle paylasayim. arabanin motoru 1..4 dizel olmasina ragmen performans tatmin edici . yakit tuketimi konusunda su anda bir karara varmak zorda olsa yarim depoyla su anda 300 km yol gittim. motoru acmak adina biraz devirli kullandigimi soyleyevilirim daha uzun yola da cikmadim ileryen donemlerde bununla ilgili deneyimlerj paylasirim.ayrica araba surekli vitesini ariyor tekerlekler donerken yavas hizda 2. vitesde araba gitmiyor illa 1 . vitese takmak lazim yada debriyajla deviri yukseltip sonra debriyaji birakmak lazim boyle olunca sehir icinde surekli vites degistirmek beni biraz yordu acikcasi. otomatik vites daha mantikli geldi bana bu araba icin. bir diger kotu tarafi cam butonlari sofor acisindan cok dezzavantajli. xp+ paketinide aldigim halde arabayi kapatinca aynlari kapatan araba camlari kapatmiyor ne anladik bu isten. birde bu tip arabalarin bir.ozelligimidir nedir bozuk yolda cok salliyor araba yolu tamamiyla hissettirieyor. simdilik bu kadar

• 22/05/2012 tarihinde 2012 1,2i my fiesta aldım en son 50 tl benzin ile 222 km yol gittim yol bilgisayarında hala 67 km gider gözüküyordu aynı gün ilk defa fulledim 37 lt de pompa kesti 154 tl tuttu gösterdiği km de 682 ...

yakıt tüketimi beni üzmedi
    sizce nasıl ??

sakin bir sürüş tekniğim var aracı zorlamıyorum vites uyarılarına uyuyorum ....

syg ...

**** bu arada aracı 29,750 tl'e aldım koç indirimi ile ...
  • Arkadaşlar ortalama ne kadar benzin yakıyor şehir içinde. 5,5 diyen var 8 diyen var

Kafam karıştı

2012 1.25 benzinli fiestalar için söylüyorum
  • Ben açıkcası 5,5 için pek yorum yapamayacağım.. Ankara'da yaşıyorum, tamamı şehiriçi ve bunun %70i yoğun trafikte 7.0 yakıyorum.. Ki bu değer benim için çok ideal bir değer, hiç trafiğe girmeden ve düşük devirde vites değişikliklerine çok dikkat ederek 6 küsürlü değerler yakalanabilir.. Ama unutulmaması gereken birşey var, bizim elde ettiğimiz değerler gerçekten dikkatli kullanımda elde edilen değerler.. Azıcık gaza yüklenildiğinde 3000 devire yakın devirlerde kullanıldığında 8li değerlerden kaçamazsınız..
  • Şu an aracımda gözüken ortalama yakıt tüketimi 6.6 lt ... yol bilgisayarı benim için tik oldu artık gözüm başka birşey görmüyor :) şehir içi yoğun trafikte pek mümkün değil ama her fırsatta cruze ile kullanmaya çalışıyorum ki tüketimi oldukça azaltıyor ... en son depoyu fulledim 251 km de denk geldi benzin alayım dedim tekrar fulledim 14.30 lt aldı 61.22 tl tuttu 251 km deydi araç yani 24 krş gibi bir tüketime denk geliyor ş.içi ş.dışı karışık ....
    uzun yolda 4.5 - 5.5 arasında değişiyor 90 - 100 km arasındaki hızlarda
  • selamün aleyküm
    18/06/2012 tarihi itibari ile fiesta 1,25i trend modelini ankara başer den 31,250 tl ye kredili aldım. 11,250 peşin 20,000 tl kredi aylık ödemem 420 tl kasko 970 tl park sensörü hediye dendi paspas hediye denildi ben inanmadım.. ford arabaya paspas koyamayacak kadar kötü bir firma mı acaba diye.. gümüş gri pardon aytozu gri diye geçiyor sanırım.. herkes gibi ikinci el araçla uğraşana kadar kredimi öderim dedim. iyide yapmışım.. fiestanın tasarımı beni çok etkiledi öncelikli sebebim bu. birde yer gök fiesta sanki.. polo punto citröen c3 falan hikaye.. iç tasarımı güzel. benim cebimdeki para ile aldığım model beni tatmin etti. hemen tatile çıktım. şehir dışı 5,2 lt dedi yakıt olarak.. yanlız fabrika değerlerini hala yakalayamdım.. 4,5 nasıl ulaşılır acaba.. 90 km hızı nadir geçtim.. motor açma nedir.. bize eskiden motoru açmak için sert kullan derlerdi bu yanlış mı imiş.. vites değiştirme ikazını hep takip ediyorum.. bu yüzden araba bana devirsiz çalışıyor gibime geldi.. yani bu yüzden araba şöyle fırlayıp da gitmiyor gibi.. peki bu motor açma ne kadar zaman devam eder bilgisi olan var mı.. birde km yaptıkça bu yakıt tüketimi düşer mi acaba.. tşkr lerr..

• 13 eylül de 1.4 benzinli titanium x modelini 35000 tl aldım. aynı gün ankaradan izmire gittim geldim. allah ne verdiyse bastım :) 1450 km 470 tl yaktı. ibre 170 i geçmiyor ama ona sinir oldum :) genel olarak dizayn,konfor ve performans yönünden memnunum. almayı düşünenlere tavsiye ederim.
  • trend dizel aldık hata mı ettik.. köye gidip gelineceği için alaminyum jant olmasın dedim.. cruse'u babam kullanamaz diye es geçtim.. hay allah titanyum x mi alsaydık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asldrl

13 eylül de 1.4 benzinli titanium x modelini 35000 tl aldım. aynı gün ankaradan izmire gittim geldim. allah ne verdiyse bastım :) 1450 km 470 tl yaktı. ibre 170 i geçmiyor ama ona sinir oldum :) genel olarak dizayn,konfor ve performans yönünden memnunum. almayı düşünenlere tavsiye ederim.

170 super hiz yapmisiniz valla ben yuzu gecince ucacam saniyodumbhakimiyet sifir oldugu icinn

• Bugun arkadasim İsparta mecikogullarindan 1.4 tdci titanium x paket elektrik kirmizisi aldi. Anahtar teslim 39.500' e anlasti.

• uzun zamandır araştırma yapmaktaydım.
    fiat punto 1.4 easy nin cok peşine düştüm. ancak bayi ile diyalogumuz bizi aractan soguttu.
    saadete gelelim.. bu hafta ford fiesta 1.25 trend benzinli aracımı teslim alacagım
    aldıgımız fiyat 32000tl (11000 peşin+21000 28 ay 0 faizli kredi).. ayrıca herkes gibi park sensörü + yangın tüpü+trafik ve ilk yardım seti de aldık :)
    haftaya ilk deneyimlerimizi burada paylaşacağım
  • Arkadaşlar merhaba,

2011-2012 model fiesta titanium tcdi araç bakıyorum,
    x paket
    Renk tercihim siyah
    Lokal boya olabilir,
    km si çok olmayan

istanbul-tekirdağ veya civarı bölgelerde satmak isteyen yada satışı olan araç varsa bilgi verebilir mi ,

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: neron_asi

uzun zamandır araştırma yapmaktaydım.
    fiat punto 1.4 easy nin cok peşine düştüm. ancak bayi ile diyalogumuz bizi aractan soguttu.
    saadete gelelim.. bu hafta ford fiesta 1.25 trend benzinli aracımı teslim alacagım
    aldıgımız fiyat 32000tl (11000 peşin+21000 28 ay 0 faizli kredi).. ayrıca herkes gibi park sensörü + yangın tüpü+trafik ve ilk yardım seti de aldık :)
    haftaya ilk deneyimlerimizi burada paylaşacağım

hocam 28 ay %0 faizli kredi nasıl oldu ya? nereden aldın aracı, bu kampanya ford un sitesinde yok ?
  • Geçen yılın sonunda 2012 fiesta aldım,birazdaha modifiye etmek istiyorum,yardımcı olurmusunuz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.