Şimdi Ara

2012 fiesta yerine 2012 auris mantikli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2012 model dizel fiesta aracim var baz donanim. 85 bin kmde ve ufak tefek hasar kayitlari bulunmakta. 35.000 tlye arabami verip yerine 2012 model orta donanim dizel otomatik aurisi 50 bin tlye almak mantikli mi? auris yakin tanidiktan cok temiz durumda. 70 bin km civarinda.

satarken sorun yasar miyim ileride? dizel otomatik arac istiyordum sizce mantikli bir alisveris olur mu? auris nasildir sorunsuzluk acisindan?

simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abi sanzimani hakkinda cok fikrim yok acikcasi. onu arastirmam lazim.

• Yol tutuş dışında her yönüyle auris

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki aracım 2011 model dizel otm auristi. 2015 mart ayında servis bakımlı, bir buçuk sene garantisi olan, 80 bin km'de boyasız haliyle(iki parçada boyalık bir durum vardı ama alan yaptırsın diye bırakmıştım) 45 bine satmıştım, sevdiğim sorunsuz bir araçtı. Yakıtı da çok uygundu, motoru 90bg olmasına rağmen güçten yana sıkıntı yaşadığım olmamıştı, normal gidiyordu.

MMT tek kavramalı yarı otm bir şanzımandır. Konforu kullanıcısına göre değişiyor, ben alışmıştım hiç bir şekilde sarsıntı yaşamadan gidiyordum. Ama bunu yaparken dik yokuşlarda manuele çekme ve direksiyondan müdahaleler yapıyordum ama bunları omurilikten yapıyordum yani bir efor göstermiyordum, alışma kısmı tam da burada devreye giriyor. Ama tam otm gibi kullanılırsa vites geçişlerinde sarsıntı yaşanabilir. Kısacası sahibine göre kişneyen bir yapısı var bu tek kavramalı yarı otm'lerin.

Arka koltukların arasında şaft tüneli yoktu, düzdü, bu sayede 3 kişi rahatlıkla oturabiliyordu arka tarafa. İçi bejdi ve ferahtı içerisi, kliması güçlüydü ve yakıta etkisi azdı.

Aklıma gelenleri özetledim, başkaca da soracağınız bir şey olursa cevaplayabilirim.

• UzayMekiğineKafaAtanKedi kullanıcısına yanıt
    sonucta c sinifi bir arac auris yol tutus yonunden cok kotu kudur fiestaya gore?

• sewerman S kullanıcısına yanıt
    Öyle her virajda lastik ciyaklatmıyosanız sizi üzmez

• otosarrafı kullanıcısına yanıt
    cok tesekkur ediyorum cevabiniz icin.

uzun sureli otomatik araba deneyimim olmadi. maksimum 1000 km civari surmustum otomatik yeni clio. cok zorlanmamistim. alisabilecegimi dusunuyorum.

daha iyi bir alternatif var midir sizce bu fiyata o aklimi kurcaliyor bir de?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UzayMekiğineKafaAtanKedi kullanıcısına yanıt
    tesekkur ediyorum.

• sewerman S kullanıcısına yanıt
    Ne demek :)

• tesekkur ederim cevap icin.

ben de biraz ferahlik, biraz arti donanim icin yakin gibiyim. otomatik olmasi da beni cezbediyor.

sonuc olarak kullanim farkliliklari tabiki mevcut anladigim kadariyla. deneyip gormek lazim.

• ozur dileyerek upliyorum.

• up.

• Fiesta sınıfında iyi bi araç fakat aurisle kıyaslamak doğru olmaz. Donanım kalite konfor yalıtım gibi konularda fiesta dan bariz daha iyidir. Yol tutuşuda fiestada abartılacak bişey yok. Fiestayla girdiğiniz her viraja aurislede girersiniz.

• mantikli hele arabayi da biliyormussun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.