Şimdi Ara

2012 gelly emgrand mı 2006 Nissan primera mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki araç arasında çok kararsızım. Yorumlaranız benim için çok değerli.
    İki araçda 25 bin civarında. Emgrand biraz daha yatıyor kafama ama malum ön yargıları kırıp karar vermek zorluyor insanı.

Emgrand ın kaliteli Bi araba olduğu düşünüyorum. Kullanıcılarla görüştüm. Alan satan kişilerin yorumlarını aldım. Kullanan kişiler den çok aşırı Bi şikayet duymadım. Ancak bu aracı kullanmayan kişilerden dolayı Bi ön yargı hakim araca karşı. En azından ben öyle düşünüyorum. Bu da beni ikilemde bırakıyor iki araç arasında. Sizlerin tavsiyesi nedir. Nissan primera mı ya da gelly emgrand mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside ikinci el ve parça konusunda hassas arabalar geelyde LPG tankının ağırlığıyla ilgili bi sorun vardı muayeneden gecmiyor.
    Size tavsiyem Civic veya cruze alabilirsiniz. Konuyu yanlış yere acmissiniz. Motorlu araçlar genele tasirsaniz daha fazla cevap alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: toyota97

İkiside ikinci el ve parça konusunda hassas arabalar geelyde LPG tankının ağırlığıyla ilgili bi sorun vardı muayeneden gecmiyor.
    Size tavsiyem Civic veya cruze alabilirsiniz. Konuyu yanlış yere acmissiniz. Motorlu araçlar genele tasirsaniz daha fazla cevap alırsınız.

Muayeneden geçme durumunu araştırdım ama 2011 modellerde çok sık karşılaşılmış. Ama 2012 model de kasa ağırlığı farklılık göstermiş 30 lt tüp deposu ile sıkıntısız geçiliyor. Konuyu diğer foruma açamadım. Ya da ben yapamadım. Tam hakim Değilim foruma. İlk defa Bi konu açtım. Teşekkürler ilginiz için.

• Bizim milletin huyunu biliyorsam ikinci,üçüncü sahibinden çin malı alırken iki kere düşüneceğine dört kere düşünür.Bence primera al.1,5 motorun kasaya hafif geldiğine dair eleştiriler vardı nette ama geelyden iyidir..Bir ara bende niyetlenmiştim oradan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general263 -- 22 Kasım 2015; 3:57:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.