Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
890
Cevap
17
Favori
143.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cam kapama özelliği yok ne yazık ki,ayrı modül taktırayım dedim ne yazık ki sağlıklı olmuyormuş,garanti kapsamı dışına çıkmasına bile razıydım.(Bilmediğim ustaya götürmem tabi ki)

Şu tüm camları kilitleme olayınıda(sürücü tarafındaki cam hariç)çözmek iyi olurdu.Seyir halinde iken (çocuk olduğu için) camları kilitledikten sonra "arka cama,yan cama müsade et"lafınıda duymamış olurdum
  • önce istediğiniz camın açık ayarını yapsanız,
    sonra kilitleseniz olmuyormu?

ayrıca kilidi açıp ayar yaptıktan sonra kilitlemek çok mu zor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

önce istediğiniz camın açık ayarını yapsanız,
    sonra kilitleseniz olmuyormu?

ayrıca kilidi açıp ayar yaptıktan sonra kilitlemek çok mu zor?

Benim şahsi fikrim bu şekildedir.Seyir halinde iken dikkatimi dağıtıyor.Gerekli olmasa bile kolaylık yoksa bir parmak oynatmaktan öte değil sorunuza cevap olacaksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

Cam kapama özelliği yok ne yazık ki,ayrı modül taktırayım dedim ne yazık ki sağlıklı olmuyormuş,garanti kapsamı dışına çıkmasına bile razıydım.(Bilmediğim ustaya götürmem tabi ki)

Şu tüm camları kilitleme olayınıda(sürücü tarafındaki cam hariç)çözmek iyi olurdu.Seyir halinde iken (çocuk olduğu için) camları kilitledikten sonra "arka cama,yan cama müsade et"lafınıda duymamış olurdum

bahsettiginiz modul olayinda camlarla beraber aynalari ve sunroof u da kapatsa super olur.
    haftasonu araci aldigim bayiiye gidecegim.unutmazsam servise soracagim bu olayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise gittiğimde (Ankara Efe) aracıma istemem halinde garantiyi bozmamak üzere cam kaldırma modülü takabileceklerini söylediler. Fiyatı 180 TL. Sıralı olarak sadece 4 cam için işlem yapıyormuş. Yeni kasada takılan cam kaldırma modülü Şoför kapısının auto özelliğini etkiliyormuş (Eski kasada böyle bir değişiklik olmamış). Bu camı auto kaldırmak için düğmeyi biraz daha uzun tutmak gerekiyormuş. Modül şoför kapısında düğmelerin bulunduğu bölüme takılıyormuş.

Güzel bir özellik ama ben şimdilik istemediğimi söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelendostlu

Servise gittiğimde (Ankara Efe) aracıma istemem halinde garantiyi bozmamak üzere cam kaldırma modülü takabileceklerini söylediler. Fiyatı 180 TL. Sıralı olarak sadece 4 cam için işlem yapıyormuş. Yeni kasada takılan cam kaldırma modülü Şoför kapısının auto özelliğini etkiliyormuş (Eski kasada böyle bir değişiklik olmamış). Bu camı auto kaldırmak için düğmeyi biraz daha uzun tutmak gerekiyormuş. Modül şoför kapısında düğmelerin bulunduğu bölüme takılıyormuş.

Güzel bir özellik ama ben şimdilik istemediğimi söyledim.

Teşekkür ederim bilgi için...

Güzel haber ancak dediğiniz gibi şöför kapısındaki camın otomatik olması sebebi ile bazen manuel camları kaldırırken bu cam açık kalabiliyormuş

• Bugün cam filmi için trafikten "YASAK"uyarısını aldım.Her sabah çevirme oluyor bu sabah ilk ben daldım çevirme noktasına(sanki kupa verecekler gibi)ve yakalandımEn açık bile olsa sonradan takılan herşey yasak dendi.İtiraz bile etmedim.Ceza yemedim.Güzergahı değiştireyim bari
  • quote:

Bugün cam filmi için trafikten "YASAK"uyarısını aldım.Her sabah çevirme oluyor bu sabah ilk ben daldım çevirme noktasına(sanki kupa verecekler gibi)ve yakalandımEn açık bile olsa sonradan takılan herşey yasak dendi.İtiraz bile etmedim.Ceza yemedim.Güzergahı değiştireyim bari

Ucuz atlatmışsınız. Sırf bu nedenle yaptıramıyorum cam filmi. Uğraşmamak için.
  • quote:

quote:

Bugün cam filmi için trafikten "YASAK"uyarısını aldım.Her sabah çevirme oluyor bu sabah ilk ben daldım çevirme noktasına(sanki kupa verecekler gibi)ve yakalandımEn açık bile olsa sonradan takılan herşey yasak dendi.İtiraz bile etmedim.Ceza yemedim.Güzergahı değiştireyim bari

Araç görüntüsü ve sıcak memleket olduğu için 2007 den beri her aracıma(koyu olmamak üzere)yaptırmıştım.Sorun olmadı bu zamana kadar,ancak bu sene buna dikkat ediyorlar demek ki

• quote:

quote:

quote:

Araç görüntüsü ve sıcak memleket olduğu için 2007 den beri her aracıma(koyu olmamak üzere)yaptırmıştım.Sorun olmadı bu zamana kadar,ancak bu sene buna dikkat ediyorlar demek ki

hemen hemen herseyin tutarsiz oldugu bir ulkede yasiyoruz.fenni muayeneden hafif kusurlu diye gecen 1numara cam filmine polis yasak diyor. basbakan aciklama yapiyor trafikte kim olursa olsun ayrim yapilmayacak diye ama resmi plaka araclarin cogunun camlari komur karasi.
    cok buyuk konusmayayim ama beni cam filmi yuzunden cevirecek polisle mahkelik olurum herhalde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,

Eski 2008 model City'imde olan bir durumun 2012 Civic'lerde de oldugunu farkettim:

Fren pedalı sürücüye gaz pedalından biraz daha yakın. Ayak gaz pedalı üzerinde iken bacağı yani ayağı kaldırmadan sola kaydırınca (pergel gibi), ayak fren pedalın sağına çarpıyor.
    Servisi aradım, hepsi öyle dedi.
    Peki bu ani fren açısından ciddi güvenlik riski teşkil etmiyor mu?

Çareyi koltuğu geriye almakta buldum ama tam çözmedi.
    Sizde durumlar nasıl, ne düşünüyorsunuz?

Teşekkürler.
  • selam dostlar,
    bende bugün ankara efe'den otomatik elegance kaporamı verdim ve aranıza katıldım. deri döşeme, tv navigasyyon, kapı altı civic ışığı, bağaj havuzu, cam filmi gibi aksesuarlar takıldıktan sonra haftaya cumartesi alabileceğim aracı.
    (trafik vs ama taktırdım cam filmini bakalım ne olacak)
  • Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
  • tanergedik özelliklerle beraber fiyat ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozsi -- 10 Haziran 2012; 23:04:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atari 800XL

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.

teşekkür ederim
  • Bende de nazarlık oldu.Haftasonu park halindeki aracımın arka tamponuna çarpıldı.Boyalı araç sahibi oldum bende...Allahtan komşu duyarlı aradı söyledi.Bir tutanak tuttuk yapılacak kısmet olursa...2-3 gün sürecek sigorta araç tahsis edecek.Kuştan,böcekten,ağaçtan koruyalım derken oldu bir durum...
  • Geçmiş olsun. Sadece tampon ise o aksesuar sayılır
    Asıl insanı üzen boyalı araç kullanmak değil, boyalı kazalı aracı sağlam diye almak ve kullanmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanergedik

Geçmiş olsun. Sadece tampon ise o aksesuar sayılır
    Asıl insanı üzen boyalı araç kullanmak değil, boyalı kazalı aracı sağlam diye almak ve kullanmak.

Teşekkür ederim.Cana geleceğine mala gelsin,nazarlık oldu.Tamponun üst kısmınada zarar verdiği için kaportada işlem görecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozsi

tanergedik özelliklerle beraber fiyat ne oldu?

araca, dvd navigasyon, deri döşeme, kapı eşik nikelajı, bagaj havuzu, cam filmi ile birlikte 55300'e mal olacak.
  • Keşke film taktırmasaydın
    polisle uğraşmak dert ya
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.