Arkadaşlar bende lpg takmaya karar verdim ama benzin göstergesi sorynu csnımı sıkıyor bu sorun halloldumu acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
taktırırsan bu en ufak sorun olacak.... daha ne sorunlar bekliyor bi bilsen..
caucass
kullanıcısına yanıt
sen istisna olabilirsin. ben 1,5 yıldır landirenzo kullanıyorum. ne performans olarak ne de teknik anlamda bir sorun yaşadım. çok şükür çok memnunum. :D
pasha_canakkale
kullanıcısına yanıt
ayrıca en son 1 ay önce 50 tl lik benzin aldım hala yarısından fazlası duruyor. gösterge de gayet normal.
Arkadaşlar merhaba,
Honda bu sorunun çözümü için bana geldi. Çözüm için bir modül tasarladım testlerim gayet başarılı oldu.
Modülün çalışma prensibi şu benzindeyken gösterge benzini gösterecek ve herhangi bir düşme sorunu olmayacak. Lpgye geçtiğinde aynı göstergede lpg deposunu gösterecek tekrar benzine geçsende aracı açıp kapatsanda hangi depodaysa araç gösterge sorunsuz o veriyi gösterecek.
Modülü geçenlerde Hondaya gönderdim onlarda testini yapıyor. Anlıyacağınız çözüm var ama Honda siparişi ne zaman verir bana bu modül piyasaya çıkar bilemiyorum kısa zamanda gerçekleşeceğini düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: pasha_canakkale
ayrıca en son 1 ay önce 50 tl lik benzin aldım hala yarısından fazlası duruyor. gösterge de gayet normal.
ara sıra kullansana arabayı....
quote:
Orijinalden alıntı: eeeahmet
Arkadaşlar merhaba,
Honda bu sorunun çözümü için bana geldi. Çözüm için bir modül tasarladım testlerim gayet başarılı oldu.
Modülün çalışma prensibi şu benzindeyken gösterge benzini gösterecek ve herhangi bir düşme sorunu olmayacak. Lpgye geçtiğinde aynı göstergede lpg deposunu gösterecek tekrar benzine geçsende aracı açıp kapatsanda hangi depodaysa araç gösterge sorunsuz o veriyi gösterecek.
Modülü geçenlerde Hondaya gönderdim onlarda testini yapıyor. Anlıyacağınız çözüm var ama Honda siparişi ne zaman verir bana bu modül piyasaya çıkar bilemiyorum kısa zamanda gerçekleşeceğini düşünüyorum
bu gerçekleşirse adın tarihe geçer
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme