Şimdi Ara

2012 HONDA CİVİC LPG SORUNU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
16.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hayırlı cumartesiler
  • Arkadaşlar bende lpg takmaya karar verdim ama benzin göstergesi sorynu csnımı sıkıyor bu sorun halloldumu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taktırırsan bu en ufak sorun olacak.... daha ne sorunlar bekliyor bi bilsen..
  • caucass kullanıcısına yanıt
    sen istisna olabilirsin. ben 1,5 yıldır landirenzo kullanıyorum. ne performans olarak ne de teknik anlamda bir sorun yaşadım. çok şükür çok memnunum. :D
  • pasha_canakkale kullanıcısına yanıt
    ayrıca en son 1 ay önce 50 tl lik benzin aldım hala yarısından fazlası duruyor. gösterge de gayet normal.
  • Arkadaşlar merhaba,

Honda bu sorunun çözümü için bana geldi. Çözüm için bir modül tasarladım testlerim gayet başarılı oldu.

Modülün çalışma prensibi şu benzindeyken gösterge benzini gösterecek ve herhangi bir düşme sorunu olmayacak. Lpgye geçtiğinde aynı göstergede lpg deposunu gösterecek tekrar benzine geçsende aracı açıp kapatsanda hangi depodaysa araç gösterge sorunsuz o veriyi gösterecek.

Modülü geçenlerde Hondaya gönderdim onlarda testini yapıyor. Anlıyacağınız çözüm var ama Honda siparişi ne zaman verir bana bu modül piyasaya çıkar bilemiyorum kısa zamanda gerçekleşeceğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha_canakkale

ayrıca en son 1 ay önce 50 tl lik benzin aldım hala yarısından fazlası duruyor. gösterge de gayet normal.

ara sıra kullansana arabayı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeeahmet

Arkadaşlar merhaba,

Honda bu sorunun çözümü için bana geldi. Çözüm için bir modül tasarladım testlerim gayet başarılı oldu.

Modülün çalışma prensibi şu benzindeyken gösterge benzini gösterecek ve herhangi bir düşme sorunu olmayacak. Lpgye geçtiğinde aynı göstergede lpg deposunu gösterecek tekrar benzine geçsende aracı açıp kapatsanda hangi depodaysa araç gösterge sorunsuz o veriyi gösterecek.

Modülü geçenlerde Hondaya gönderdim onlarda testini yapıyor. Anlıyacağınız çözüm var ama Honda siparişi ne zaman verir bana bu modül piyasaya çıkar bilemiyorum kısa zamanda gerçekleşeceğini düşünüyorum

bu gerçekleşirse adın tarihe geçer

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.